Dirty69
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2010
- Κριτικές
- 49
- Like
- 7.317
- Πόντοι
- 26.227
Για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων οι φώτο κατέβηκαν …
Είσθε 'εντιμος κατεργάρης
Για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων οι φώτο κατέβηκαν …
Οκ,δεν ήθελα να γίνω αδιάκριτος
Υπομονή ... προς το παρόν αναστηλώνω το πέος, σαν τις καρυάτιδες στην ακρόπολη
Για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων οι φώτο κατέβηκαν …ποιάν η κοπέλα;
Προσωπικά δεδομένα χωρίς πρόσωπο δεν γίνεται...Για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων οι φώτο κατέβηκαν …
χάχαχαχαχαχαχαχα, όλα οκ,άλλωστε από μπουγάτσα που δεν τρώς,τί σε μέλει η κανέλα;Αυτό σε καλύπτει;
Καλή όρεξη Βρωμιάρη!
Προσωπικά δεδομένα χωρίς πρόσωπο δεν γίνεται...
Αυτό σε καλύπτει;
Καλή όρεξη Βρωμιάρη!
Με τυρί,με κιμά...όλες καλές είναι όταν τις τρώει κανείςΑυτή είναι με τυρί!
Αυτή είναι με τυρί!χάχαχαχαχαχαχαχα, όλα οκ,άλλωστε από μπουγάτσα που δεν τρώς,τί σε μέλει η κανέλα;
Μπουγάτσα με κιμά, προσωπικά τη θεωρώ την κορυφαία... Κι έχω μια πείνα τώρα...Με τυρί,με κιμά...όλες καλές είναι όταν τις τρώει κανείς
Να βλέπεις τι παθαίνω τώρα;
Έλεγα αύριο να πάω σε μία nicole που μας ήρθε και ξαφνικά έχασα κάθε ενδιαφέρον :S
Αυτό σε καλύπτει;
Καλή όρεξη Βρωμιάρη!
Κι εγώ θα ήθελα πολύ μιά με τυρί...Μπουγάτσα με κιμά, προσωπικά τη θεωρώ την κορυφαία... Κι έχω μια πείνα τώρα...
Σε νιώθωΚι εγώ θα ήθελα πολύ μιά με τυρί...
....<<Για οργασμό χωρίς διακοπή μιλάμε για τέσσερα λεπτά>.... Ποιο σωστα.... ο ενας διαδεχεται τον αλλον ;)
Καλησπερα
Γιατί το ένστικτο μου μου λέει πως περιμένετε πως και πως εντυπώσεις από τον κ.Dirty έτσι ώστε να προλάβετε την εν λόγω κορασίδα πριν εξαφανισθεί again..?!!Αυτό σε καλύπτει;
Καλή όρεξη Βρωμιάρη!
Και που να πάει; Εδώ τριγύρω θα 'ναι. Ειδικά τώρα που θα τη γλυκάνει ο Βρωμιάρης ...Γιατί το ένστικτο μου μου λέει πως περιμένετε πως και πως εντυπώσεις από τον κ.Dirty έτσι ώστε να προλάβετε την εν λόγω κορασίδα πριν εξαφανισθεί again..?!!
Τελικά ενέπεσε επιδημία όπως είπε ο νηματοθέτης...
Διόρθωση … που τη γλυκαίνει ο Βρωμιάρης …Και που να πάει; Εδώ τριγύρω θα 'ναι. Ειδικά τώρα που θα τη γλυκάνει ο Βρωμιάρης ...
Νάτα..Νάτα...κατά τα άλλα αλλα λόγια να αγαπιόμαστε!!