troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.956
- Πόντοι
- 5.506
σοβαρος κινδυνος να αφησεις εκει την μασελα σου...Γι αυτό σε πηγαίνουν και σε φέρνουν αυτοί, και σου κλείνουν και ξενοδοχείο. Για να αποφύγουν τέτοιους κινδύνους...
σοβαρος κινδυνος να αφησεις εκει την μασελα σου...Γι αυτό σε πηγαίνουν και σε φέρνουν αυτοί, και σου κλείνουν και ξενοδοχείο. Για να αποφύγουν τέτοιους κινδύνους...
ωραια κουβεντα παντως...
οποιος ανοιξει μπου καπη παντως θα κανει χρυσες δουλειες...
η οχι?
θα τρωνε οι γεροντες την συνταξη μαντεψτε που
ακου θειε...Που θα την τρώνε, παιδί μου;
ακου θειε...
10 γιουρια για τσιγαρα...
60-100 για ουζακι στην πειραικη με τροφο μου οπαδο τσσκα...
20 μπυρες τουρκολιμανο μεχρι να αρχισει ο αγωνας...
30 εισητιριο αγωνα θρυλου...
10 μπυρα και βρωμικο μετα το παιχνιδι για εορτασμο νικης...
50-100 για αραγμα μετα στο μπαρακι της τροφου μου που ειναι τσσκα...
συνολον 180 ως 270...
ευχαριστω
οχι θειε...Εύγε παιδί μου!
Σε περίπτωση ήττας το κοστολόγιο αναπροσαρμόζεται;;;
Αυτά είναι απαγορευμένα εδώ μέσα, και παρακαλώ για άμεση επανόρθωση...Βλέπω έχει κομμουνιστική Παιδεία η κοπέλα ...
οχι θειε...
αν θες ομως δωσε απο τωρα να παμε και στον γιουρι γκριγκαροβιτς για να κανω εφε...μια 100ρου ακομα...
ευχαριστω
Αυτά είναι απαγορευμένα εδώ μέσα, και παρακαλώ για άμεση επανόρθωση...
δεν προλαβε πολλα απο κομμουνισμο θειε...εσυ δεν πας την μαναρι στα μπαλετα?η μονο αλβιν αλευ?Ο κ. troubakhs μου θέλει να πάει το αμόρε του σε ρώσικα μπαλέτα... Το μπαλέτο ανθούσε την εποχή της Σοβιετίας και το αμόρε είναι οπαδός της CSSKA. Άρα το αμόρε είναι κομμουνίστρια και πιθανώς Σταλινικιά Σταχανοβίτισα ...
μαλακια θειε.....σπαρτακ ειναιΟ κ. troubakhs μου θέλει να πάει το αμόρε του σε ρώσικα μπαλέτα... Το μπαλέτο ανθούσε την εποχή της Σοβιετίας και το αμόρε είναι οπαδός της CSSKA. Άρα το αμόρε είναι κομμουνίστρια και πιθανώς Σταλινικιά Σταχανοβίτισα ...
δεν προλαβε πολλα απο κομμουνισμο θειε...εσυ δεν πας την μαναρι στα μπαλετα?η μονο αλβιν αλευ?
μαλακια θειε.....σπαρτακ ειναι
Κε πορνοθέτα, Μανάρι, όχι Μανάρη, έχω λόγο που επιμένω ...H Μανάρη βρίσκεται στο μυαλό του κ. Vlandis4, παιδί μου. Φευ ...
Μόλις γράψαμε Μανάρι εμφανίστηκε!Καλημερα στα «φρόνιμα» πορνογεροντια...
Το Silver Alert δεν βρίσκει τους γήινους θα βρει τους εξωγήινους
Ο πουτανοθέτης που χάθηκε; Να εκδώσουμε Silver Alert;
Μόλις γράψαμε Μανάρι εμφανίστηκε!