PSAXTIRI
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 51
- Like
- 3.936
- Πόντοι
- 17.145
Δεν προλάβαν να σιτέψουν ούτε ώρα, ωστόσο ήταν μαλακότατες και νοστιμότατες!Σιτεμένες, μαλακές οι μοσχαρίσιες;
Δεν προλάβαν να σιτέψουν ούτε ώρα, ωστόσο ήταν μαλακότατες και νοστιμότατες!Σιτεμένες, μαλακές οι μοσχαρίσιες;
Δεν προλάβαν να σιτέψουν ούτε ώρα, ωστόσο ήταν μαλακότατες και νοστιμότατες!
Αγαπητοί μου φίλοι, like μόνον αν σας αρέσει η κριτική … Μην κατηγορηθούμε και για ψηφοθήρες!
Μετά την επιμελή ανάγνωση του πονήματος σας κατάλαβα για πιο λόγο το ρίξατε στην κρεατοφαγιαΔεν προλάβαν να σιτέψουν ούτε ώρα, ωστόσο ήταν μαλακότατες και νοστιμότατες!
Κάθε κτήνος αγαπάει το κρέας! Αν είναι και ωμό, ακόμα καλύτερα!
Μετά την επιμελή ανάγνωση του πονήματος σας κατάλαβα για πιο λόγο το ρίξατε στην κρεατοφαγια
Μισό, να ξαναπάω για να το κανονίσω! Like είναι αυτό ...Εάν δεν έχυσε η δεσποινίδα 5 φορές και δεν πήρες κουλούρι εγώ like δεν κάνω....
Τα είπαμε και ξηγηθηκαμε.... Άντε μπράβο...
έπρεπε να συνέλθουμε από το σοκΜετά την επιμελή ανάγνωση του πονήματος σας κατάλαβα για πιο λόγο το ρίξατε στην κρεατοφαγια
κάθε ένα έχει τη γλύκα του!Κάθε κτήνος αγαπάει το κρέας! Αν είναι και ωμό, ακόμα καλύτερα!
Δεν πιστεύω να είσθε από αυτούς τους φασουλοχορτοφάγους !?Κοψίδια είδα να παίζουν.
Σου μοιάζω πρόβατο;Δεν πιστεύω να είσθε από αυτούς τους φασουλοχορτοφάγους !?
5 φορές δεν είναι τίποτα αγαπητέ...Εάν δεν έχυσε η δεσποινίδα 5 φορές και δεν πήρες κουλούρι εγώ like δεν κάνω....
Τα είπαμε και ξηγηθηκαμε.... Άντε μπράβο...
γνωρίζετε ότι χαίρετε της εκτίμησής μου και ως κρεατοφάγος και ως γαύρος!Σου μοιάζω πρόβατο;
Το ρωσικό καλά το πας εσύ.Μισό, να ξαναπάω για να το κανονίσω! Like είναι αυτό ...
γνωρίζετε ότι χαίρετε της εκτίμησής μου και ως κρεατοφάγος και ως γαύρος!
Μισό, να ξαναπάω για να το κανονίσω! Like είναι αυτό ...
Ο πεινασμένος κοψιδια ονειρεύεται...Κοψίδια είδα να παίζουν.
Ψιτ! Κάπου άκουσα ότι νοίκιασες 2άρι στην περιοχή του ξενοδοχείου για να βγάλεις χειμώνα...Αφορμή έψαχνες για να την ξανασυναντήσεις πριν φύγει
5 φορές δεν είναι τίποτα αγαπητέ...
Αν δεν γεμίσει μπιτόνι 25λιτρο, αποτυχία η συνάντηση