blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.515
- Πόντοι
- 26.316
Επίσης ...
Που είναι ο τρουμπάκης μας;
Θελει δωρεάν διαρκείας για τον ΠΑΟΚ;
Από ανάρτηση του κ. mindreader!
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=238970.0;attach=1055230;image[/img[/URL]]
[/quote]
Τι; Δεν βγαίνουμε από τα μνημόνια; :banghead:
Να βγουμε; να παμε που; Ξυπολυτοι στ αγκαθια.Τι; Δεν βγαίνουμε από τα μνημόνια;
Τι; Δεν βγαίνουμε από τα μνημόνια;
Και τι αγκάθια, να με το συμπάθιοΝα βγουμε; να παμε που; Ξυπολυτοι στ αγκαθια.
Παίζουνε με τις λέξεις... Οκ, δεν παίρνουμε πλέον δάνεια αλλά τα μέτρα μέτρα και τα δάνεια από τις αγορές με χειρότερους όρους. Τέλεια...όντως βγήκαμε τελικά???
Ακριβώς αυτό φίλε μου!!!Θα πέρνουμε αλλά με μεγαλυτερο επιτόκιο (απο τις αγορές) αν έχω καταλάβει καλά
Παίζουνε με τις λέξεις... Οκ, δεν παίρνουμε πλέον δάνεια αλλά τα μέτρα μέτρα και τα δάνεια από τις αγορές με χειρότερους όρους. Τέλεια...
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Πιο τέλεια δεν γίνεται φίλε!!!νομίζω ότι το περιγράφει τέλεια...
Η απάντηση: "Να μπει και dislike button" λείπει! Αρνούμαι να κατέβω στις κάλπες![size=50pt]ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ για τα likes![/size]
Τότε να δεις φαγωμάρες που θα πέσουν!!!Η απάντηση: "Να μπει και dislike button" λείπει! Αρνούμαι να κατέβω στις κάλπες!
Πώς να γίνει αυτό όταν οι πιο πολλοί δεν τους λέμε ποιοι είμαστε;Αυτό θέλω και να αρχίσουν οι πουτάνες να γράφουν κριτικές! Το δεύτερο πήγε να γίνει, αλλά έπεσε το εγχείρημα σε μια νύχτα...
Αυτό θέλω και να αρχίσουν οι πουτάνες να γράφουν κριτικές! Το δεύτερο πήγε να γίνει, αλλά έπεσε το εγχείρημα σε μια νύχτα...Τότε να δεις φαγωμάρες που θα πέσουν!!!