iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.297
Καλημέρα σας
ακόμα μια καυτή ψηφοφορία, ψήφισα το αυτονόητο
Ποιο είναι αυτό; Να φοβόμαστε το μαστίγιο;
Καλημέρα σας
ακόμα μια καυτή ψηφοφορία, ψήφισα το αυτονόητο
όλο γλυφετε τον πουτανοθέτη μας !εγω πάντως ψήφισα την δευτερη επιλογή
ψήφισα το 2ο ...
Ποιο είναι αυτό; Να φοβόμαστε το μαστίγιο;
Καλημέρα σε όλους τους αγαπητούς φίλους
Rodri εχεις πμψήφισα το 2ο ...
όχι μόνο μαστίγωμα, υπάρχει η επιλογή μονομαχίας
Μου αρέσει.ψήφισα το 2ο ...
όχι μόνο μαστίγωμα, υπάρχει η επιλογή μονομαχίας
Δεν είστε ο μόνος, μάλλον ανήκετε εις την πλειοψηφία ;)εγω πάντως ψήφισα την δευτερη επιλογή
Εγώ ειμί η άμπελος η αληθινή, και ο Πατήρ μου ο γεωργός εστί.
Παν κλήμα εν εμοὶ μη φέρον καρπόν, αίρει αυτό, και παν τον καρπὸν φέρον, καθαίρει αυτό, ίνα πλείονα καρπὸν φέρῃ.
Ήδη υμείς καθαροί ἐστε διὰ τον λόγον ον λελάληκα υμίν. (Ιωάννης 15 - 3)
Εγώ ειμί η άμπελος η αληθινή, και ο Πατήρ μου ο γεωργός εστί.
Παν κλήμα εν εμοὶ μη φέρον καρπόν, αίρει αυτό, και παν τον καρπὸν φέρον, καθαίρει αυτό, ίνα πλείονα καρπὸν φέρῃ.
Εγώ ειμί η άμπελος η αληθινή, και ο Πατήρ μου ο γεωργός εστί.Σ΄ αυτά ειδήμων είναι ο κ. Αιδοιολείχος...
Δεν είστε ο μόνος, μάλλον ανήκετε εις την πλειοψηφία ;)
ευλόγησον!Εγώ ειμί η άμπελος η αληθινή, και ο Πατήρ μου ο γεωργός εστί.
Και ανεχώρησεν ο Μωυσής και επέστρεψε προς τον Ιοθόρ τον πενθερόν αυτού και είπε προς αυτόν, Ας υπάγω, παρακαλώ, και ας επιστρέψω προς τους αδελφούς μου, τους εν Αιγύπτω, και ας ίδω αν ζώσιν έτι. Και είπεν ο Ιοθόρ προς τον Μωυσήν, Ύπαγε εν ειρήνη. (Έξοδος 4 - 18)
ευλόγησον!
Και ανεχώρησεν ο Μωυσής και επέστρεψε προς τον Ιοθόρ τον πενθερόν αυτού και είπε προς αυτόν, Ας υπάγω, παρακαλώ, και ας επιστρέψω προς τους αδελφούς μου, τους εν Αιγύπτω, και ας ίδω αν ζώσιν έτι. Και είπεν ο Ιοθόρ προς τον Μωυσήν, Ύπαγε εν ειρήνη. (Έξοδος 4 - 18)