iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.297
....
... Οχι φίλε μου να μην ζηλευεις δεν υπάρχει λόγος... Βρες κάτι που θα δίνει την ευχαρίστηση στην καθημερινότητα σου & θα δεις.
....
... Οχι φίλε μου να μην ζηλευεις δεν υπάρχει λόγος... Βρες κάτι που θα δίνει την ευχαρίστηση στην καθημερινότητα σου & θα δεις.
Άστα να πάνε... Με τι ασχολούνται κάποιοι...Λάικς γιατί χανόμαστε παιδιαααααά
Άσχετο, έτσι που το έγραψες πρόσεξα ότι μοιάζει με το όνομά μου. Λάικς - Λιάκος, αν δεν ήταν το όμικρον, θα ήταν ο τέλειος αναγραμματισμόςΛάικς γιατί χανόμαστε παιδιαααααά
Αυτό με τα λαικς έχει παραγινει...Άσχετο, έτσι που το έγραψες πρόσεξα ότι μοιάζει με το όνομά μου. Λάικς - Λιάκος, αν δεν ήταν το όμικρον, θα ήταν ο τέλειος αναγραμματισμός
Εμένα μου το λες; Εδώ δέχομαι και επίθεση για τα κωλο-likesΑυτό με τα λαικς έχει παραγινει...
Δεν είναι αστείο πλέον
:SΕμένα μου το λες; Εδώ δέχομαι και επίθεση για τα κωλο-likes
Φυσικά και δεν δίνω σημασία!:S
Μη δίνεις σημασία
Εμένα κάποτε με λέγαν προμοτορα επειδή ένας χαμένος πήγε σε μια γκόμενα που της είχα βάλει 5 και είπε ότι δεν είναι ούτε για 1
Απορώ με άριστα το 10 και με 1 το απόλυτο ζονκ πως του ήρθε αυτή η μαλακία
.....
... Που κάνουμε like??
ΈκαναΛάικς γιατί χανόμαστε παιδιαααααά
Η ισχύς εν τη ενώσεο!!!Λάικς γιατί χανόμαστε παιδιαααααά
Η ισχύς εν τη ενώσεο!!!
εντάξ κάνω λάικ αλλά σαν την κριτική της Αρούμπας δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερη
Αυτή ήταν το κερασάκι στην τούρταεντάξ κάνω λάικ αλλά σαν την κριτική της Αρούμπας δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερη
όπως λέει και η παροιμία " Κουρασάο και Αρούμπα θα τα φέρω όλα Τούμπα"
Ευχαριστώ σενιόρI like παππούληδες και ας με θεωρήσουν προμότορα! Αφού αυτά τα κείμενα μας αρέσουν, τι να κάνουμε τώρα; «Της τρύπησα το κωλάντερο και το ´κανα κοκορέτσι» δε θα πάρουμε!
Ο Άγιος είχε γράψει για το ίδιο θέμα στο παρελθόν ένα δηκτικό κείμενο «επιφανούς» κριτικής
... της πέταξα τη μήτρα στα βράχια της Πειραϊκής ... κλπ
αλλά δεν μπόρεσα να το εντοπίσω. Αν μας βοηθήσει με το σύνδεσμο θα του είμαι υπόχρεος.
I like παππούληδες και ας με θεωρήσουν προμότορα! Αφού αυτά τα κείμενα μας αρέσουν, τι να κάνουμε τώρα; «Της τρύπησα το κωλάντερο και το ´κανα κοκορέτσι» δε θα πάρουμε!
Ο Άγιος είχε γράψει για το ίδιο θέμα στο παρελθόν ένα δηκτικό κείμενο «επιφανούς» κριτικής
... της πέταξα τη μήτρα στα βράχια της Πειραϊκής ... κλπ
αλλά δεν μπόρεσα να το εντοπίσω. Αν μας βοηθήσει με το σύνδεσμο θα του είμαι υπόχρεος.
Είμεθα! Και οπωσδήποτε αγωνιούμε να μη λησμονήσουμε την Ελληνική γραφή ...Είμεθα νήμα αλληλεγγύης!