Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Καλημέρα αγαπητέ,Καλημέρα παλιοτόμαρα.
Μας θεωρούσα κάτι λιγότερο απ´ αυτό!
Καλημέρα αγαπητέ,Καλημέρα παλιοτόμαρα.
Ας μην υποδαυλίζουμε τα πάθη, φίλτατε. Πρωϊ είναι ακόμη, άλλωστε.Καλημέρα αγαπητέ,
Μας θεωρούσα κάτι λιγότερο απ´ αυτό!
Έχεις δίκιο!!! Μπερδεύτηκα από κεκτημένη ταχύτητα.. Τώρα όντως ανησυχησα και εγώ..Ο Nick1000 είναι ο κ. Vlandis4 και όχι ο κ. NICK TRIVE ...
Ο Nick1000 είναι ο κ. Vlandis4 και όχι ο κ. NICK TRIVE ...
Έχουμε μπλέξει τους Nick... :S :S :S
Οι πουτάνες θα λένε μεταξύ τους:
«Εσένα ποιος Nick σε πήδηξε σήμερα;;;»
Καλημερα δεν είπα...
Καλημερα σας λοιπόν
πέστα πού πανε και βάζουν άλλον νικ για το φόρουμ και άλλο για τις κριτικές και μας μπερδευουν
Καλημέρα, παρόλο που είναι μεσημέρι
Κοιτά rod ξυπνάμε από τις 08:00 όμως δεν προλαβαίνουμε παντα να καλημερίσουμε...
Οποτε βάσει καταστατικού του νήματος λέμε καλημερα μέχρι της 12:00 και καλησπέρα έπειτα (γεροτραγος σπικινγκ )
Και εγώ εκεί μπερδεύτηκα. Άσε που δεν είχα πιει καφέ ακόμη...ναι εγω στην αρχή νομιζα ότι ήταν άλλος... δεν κάνω πλάκα
Φαντάζομαι duracel.. ΚαλημεραΔόξα τω Γιαραμπί, ξημερώσαμε και σήμερα.
Καλημέρα σας
Πως πάνε οι δουλειές..
Κοιτά rod ξυπνάμε από τις 08:00 όμως δεν προλαβαίνουμε παντα να καλημερίσουμε...
Οποτε βάσει καταστατικού του νήματος λέμε καλημερα μέχρι της 12:00 και καλησπέρα έπειτα (γεροτραγος σπικινγκ )
Πως πάνε οι δουλειές..
Μπα δε βλέπω δουλειές σήμερα, πάω καμιά βόλτα με το μοτοσακό
Λογαριασμό πλήρωσε η Σπανιόλα;Είχαμε ένα Ισπανακι (Madrid) για 3 μέρες... αδύνατο/μινιόν..
Καλό και ορεξάτο...
μάλλον δεν γαμανεθ πολυθ στην ιθπανια...
Αυτό το single room που εχω με έχει σώσει, κατά 70% ερθονται μόνες τους κοπέλες..!
Κάποιες είναι μεγάλα φρούτα βέβαια αλλά και κάποιες είναι συνηδειτοποιημενες
Κατα τα λοιπά όλα βαίνουν καλως
Εσείς πως τα περνάτε;
Λογαριασμό πλήρωσε η Σπανιόλα;
Τα τυχερά του επαγγέλματος..Είχαμε ένα Ισπανακι (Madrid) για 3 μέρες... αδύνατο/μινιόν..
Καλό και ορεξάτο...
μάλλον δεν γαμανεθ πολυθ στην ιθπανια...
Αυτό το single room που εχω με έχει σώσει, κατά 70% ερθονται μόνες τους κοπέλες..!
Κάποιες είναι μεγάλα φρούτα βέβαια αλλά και κάποιες είναι συνηδειτοποιημενες
Κατα τα λοιπά όλα βαίνουν καλως
Εσείς πως τα περνάτε;