Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Από τη κριτική "Και τις δύο φορές τα πηρε στο πρόσωπο."

Να την βγάλει στο εμπόριο μάσκα νυκτός cavliari   :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Θα βγάλει και μια κρέμα για ομαλή είσοδο στον πρωκτον...
και θα την ονομάσει “xekoliari”...!

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Πάλι με τον τρισμέγιστο γαμιά ασχολείστε; Εγώ θέλω να μπει στο νήμα και να μας το κάνει άνω κάτω.

Δεν κατάλαβες zebu...
εγώ θέλω να μπει στο νήμα και να αποκτήσει άμεσα δικαίωμα στην συνεύρεση με την κ. Έλενα ...

Να δούμε ποσά απίδια πιάνει ο σάκκος του κ. Your Lover μαζί με άλλους μπροστα

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.006
Πόντοι
28.246
Πάλι με τον τρισμέγιστο γαμιά ασχολείστε; Εγώ θέλω να μπει στο νήμα και να μας το κάνει άνω κάτω.

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Μάλλον ζηλεύουμε που τα καταφέρνει τόσο καλά  :huh:

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Μάλλον ζηλεύουμε που τα καταφέρνει τόσο καλά  :huh:

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι...
Δεν αμφιβάλουμε ότι κάποια πράγματα μπορούν να γίνουν και έχουν γίνει σε ολους εμάς...
Όχι όμως σε τόσο υπερθετικό βαθμό και σε ΟΛΕΣ τις κοπέλες  :dunno: :dunno: :dunno:

Κανε λίγο κρατει ρε φίλε γιατί σε λίγο θα γελάνε και οι καποτες με τα «πονήματα» σου  :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom:

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
15.193
Πόντοι
18.546
καλό βράδυ να έχουμε αγαπητοί  :hi:
ήμουνα  απασχολημένος σε άλλο νήμα σήμερα και δεν είχα την πρέπουσα παρουσία εδώ, το ξέρω είμαι ασυγχώρητος,
διάβασα όμως την νέα κριτική του τρισμέγιστου και το καταφχαριστήθηκα - έκαμα καινούριο συκώτι  :2funny:

Elena xatzi

Πορνοστάρ
Εγγρ.
6 Ιουν 2017
Like
35.771
Δεν κατάλαβες zebu...
εγώ θέλω να μπει στο νήμα και να αποκτήσει άμεσα δικαίωμα στην συνεύρεση με την κ. Έλενα ...

Να δούμε ποσά απίδια πιάνει ο σάκκος του κ. Your Lover μαζί με άλλους μπροστα
Οι επιδοσεις ενος ανδρος , οταν συμμετεχει σε παρτουζα ειναι σαφως στρεβλωμενες .. και δεν μπορει να βγει ασφαλες συμπερασμα περι των ικανοτητων του..

Γι αυτο πρεπει να υπαρχει καλη χημεια οχι μονο με την παρτεναιρ, αλλα κ μεταξυ των παρτεναιρ ..Του τυπου, οχι εγω την εχω ποιο μεγαλη κ αλλες τετοιες σαχλιτσες... Να τα εχουν βρει δηλαδη σε τετοια απλα ζητηματα ....

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Οι επιδοσεις ενος ανδρος , οταν συμμετεχει σε παρτουζα ειναι σαφως στρεβλωμενες .. και δεν μπορει να βγει ασφαλες συμπερασμα περι των ικανοτητων του..

Γι αυτο πρεπει να υπαρχει καλη χημεια οχι μονο με την παρτεναιρ, αλλα κ μεταξυ των παρτεναιρ ..Του τυπου, οχι εγω την εχω ποιο μεγαλη κ αλλες τετοιες σαχλιτσες... Να τα εχουν βρει δηλαδη σε τετοια απλα ζητηματα ....

Αυτά όλα είναι γνωστά Ελενα μου και όταν εγραψα για «άλλους μπροστά» δεν εννοούσα απαραίτητα παρτουζα! Δεν το εγραψα σωστά!  :-(

Πιστεύω ότι η συνεύρεση με τους παππουληδες δεν θα είναι «ομαδική» έτσι δεν είναι;;  :think:
Ο κάθε «παππούλης» θα βρεθεί μαζί σας και θα απολαύσει τον χρόνο του και την ομορφιά σας! Νομίζω σωστά;;  :think:

Εννοούσα ότι ας μπει μέσα ο κύριος και να βγει σε 5-10 λεπτά χωρίς να ακουστεί ουδεμία κραυγή ευχαρίστησης δίκης σου να δούμε πως θα είναι τα πράγματα...
Η να μπει να σου κάνει «πραγματικό» έρωτα διαρκείας και να σε κάνει να έρθεις 2-3 φορές να πω ότι ναι μπράβο του δεν είναι μυθοπλάστης...

Εχω φιλαρακι που πήγε για οντισιόν στον Σειρηνάκη , προικισμένος και γαμικος καλος, και μπροστά στον κόσμο και στις κάμερες δεν του τον σήκωναν ούτε με γερανό.. κομπλαρε το παλικάρι..  :dunno: :dunno:  :2funny:

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
15.193
Πόντοι
18.546
Εχω φιλαρακι που πήγε για οντισιόν στον Σειρηνάκη , προικισμένος και γαμικος καλος, και μπροστά στον κόσμο και στις κάμερες δεν του τον σήκωναν ούτε με γερανό.. κομπλαρε το παλικάρι..  :dunno: :dunno:  :2funny:

ίσως η Έλενα θυμάται πιο ήταν το πρώτο ποστάρισμα πού έκανα όταν γράφτηκα στο σαιτ, ήταν στο νήμα της,
το δε πρώτο like που πήρα εδω μέσα ήταν από την Έλενα γιατί περιέγραφα μια κατάσταση πού περιγράφεις εσύ τώρα

Elena xatzi

Πορνοστάρ
Εγγρ.
6 Ιουν 2017
Like
35.771
Αυτά όλα είναι γνωστά Ελενα μου και όταν εγραψα για «άλλους μπροστά» δεν εννοούσα απαραίτητα παρτουζα! Δεν το εγραψα σωστά!  :-(

Πιστεύω ότι η συνεύρεση με τους παππουληδες δεν θα είναι «ομαδική» έτσι δεν είναι;;  :think: Για ομαδικη ηταν η πρωτη σκεψη
Ο κάθε «παππούλης» θα βρεθεί μαζί σας και θα απολαύσει τον χρόνο του και την ομορφιά σας! Νομίζω σωστά;;  :think: Λαθος οπως σε ειπα και απο πανω  ;)

Εννοούσα ότι ας μπει μέσα ο κύριος και να βγει σε 5-10 λεπτά χωρίς να ακουστεί ουδεμία κραυγή ευχαρίστησης δίκης σου να δούμε πως θα είναι τα πράγματα...
Η να μπει να σου κάνει «πραγματικό» έρωτα διαρκείας και να σε κάνει να έρθεις 2-3 φορές να πω ότι ναι μπράβο του δεν είναι μυθοπλάστης... Δεν νομιζω οτι μπορει να στηθει κατι τετοιο ... ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗς ΟΜΑΔΙΚΗς ΣΥΝΕΡΕΥΣΗς

Εχω φιλαρακι που πήγε για οντισιόν στον Σειρηνάκη , προικισμένος και γαμικος καλος, και μπροστά στον κόσμο και στις κάμερες δεν του τον σήκωναν ούτε με γερανό.. κομπλαρε το παλικάρι.. Εκει θελει αλλα κολπα για να λειτουργησεις . Δεν παει ετσι. . Σε πιστευω !!   :dunno: :dunno:  :2funny:

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
ίσως η Έλενα θυμάται πιο ήταν το πρώτο ποστάρισμα πού έκανα όταν γράφτηκα στο σαιτ, ήταν στο νήμα της,
το δε πρώτο like που πήρα εδω μέσα ήταν από την Έλενα γιατί περιέγραφα μια κατάσταση πού περιγράφεις εσύ τώρα

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Εχεις γνώση λοιπόν και εσυ Πίπη..!!  :2funny:

Elena xatzi

Πορνοστάρ
Εγγρ.
6 Ιουν 2017
Like
35.771
:thumbsup: :thumbsup:

borbi2525

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
22
Like
7.078
Πόντοι
5.696
Hello!! Έχω χάσει πολλά σήμερα?