Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
Ουτε σε δραχμες δεν δινει...
Επεσε καμμία 500ουρα από το γερο σπαγγο;;;
Ουτε σε δραχμες δεν δινει...
Τα λογια σου δροσερο νερο στα χειλη διψασμενου για ψηρισμα ταξιδιωτη..Πρέπει να τον καλοπιασεις... να τον γλυκανεις...
Αυτές οι δουλειές θέλουν τρόπο...
Πρέπει να πας από κοντά εάν θέλεις να τον ψηρισεις...
Από μακριά σου ξεγλιστράει
Τα λογια σου δροσερο νερο στα χειλη διψασμενου για ψηρισμα ταξιδιωτη..
Δεν γίνονται θαύματα σε αυτό το νήμα αγαπητέ...Ερθονται μέρες άγιες μπορεί να γίνει κανενα θαύμα και να στάξει ο γερό τσιφούτης κανενα ψιλό :S :S :S :S
Σοφον το σαφες...Δεν γίνονται θαύματα σε αυτό το νήμα αγαπητέ...
Δεν γίνονται θαύματα σε αυτό το νήμα αγαπητέ...
Σοφον το σαφες...
Παρατηρώ μια στέρηση της μεγάλης των Ρωσίδων σχολης:S :S :S :S :S :S :S :S
Μην απελπιζεστε ωρε παλικάρια
Πρέπει να έχουμε πίστη
Αφήστε το νήμα... ας πούμε για την πορνοζωη...
Ερθεται ο γκλαμουρας και σου φέρνει ένα «θαυματουργό» μωρό (Vlada) και σου το «προσφέρει» για μια ωριτσα έναντι ενός ποσού!
Κατά 99,9% αυτή την συνεύρεση θα την θυμάσαι για μια ζωή!
Αρα υπάρχουν παντοτε «θαύματα» στην ζωή μας και πρέπει να πιστεύουμε
ΥΓ: μην αρχίσετε τις ντοματιές εχω βάλει τα καλά μου :S
Νομίζω πως κάνετε λάθος αγαπητέ!!Δεν γίνονται θαύματα σε αυτό το νήμα αγαπητέ...
Παρατηρώ μια στέρηση της μεγάλης των Ρωσίδων σχολης
Νομίζω πως κάνετε λάθος αγαπητέ!!
Ξεχάσατε την συμμετοχή μελών του νήματος μετά της ευγενικής κυρίας Χατζή που ανακοινωσε ο τσιφούτης πορνοθετης?
Ναι, αλλα για να μας σηκωθει; Φευ. Χρειαζεται πολυ μεγαλο θαυμα. :SΝομίζω πως κάνετε λάθος αγαπητέ!!
Ξεχάσατε την συμμετοχή μελών του νήματος μετά της ευγενικής κυρίας Χατζή που ανακοινωσε ο τσιφούτης πορνοθετης?
Παντως οι Ρωσσιδες σαν πελατισσες ειναι οτι χειροτερο μπορει να σου τυχει. Το μονο που τις σωζει ειναι οτι δεν χαμπαριαζουν τιποτα οταν δοκιμαζουν ρουχα η μαγιο, και προσφερουν αφθονο θεαμα στο φιλοθεαμον κοινο.Άμα σου πω ότι εχω μια Ρωσίδα που ταξιδεύει μόνη της και με γουστάρει αλλά δεν μου κάνει κλικ να την παρω θα με πιστέψεις;;;;
Όχι!!!Άμα σου πω ότι εχω μια Ρωσίδα που ταξιδεύει μόνη της και με γουστάρει αλλά δεν μου κάνει κλικ να την παρω θα με πιστέψεις;;;;
Στα ελαιοτριβεία πως ???Ναι, αλλα για να μας σηκωθει; Φευ. Χρειαζεται πολυ μεγαλο θαυμα. :S
Παντως οι Ρωσσιδες σαν πελατισσες ειναι οτι χειροτερο μπορει να σου τυχει. Το μονο που τις σωζει ειναι οτι δεν χαμπαριαζουν τιποτα οταν δοκιμαζουν ρουχα η μαγιο, και προσφερουν αφθονο θεαμα στο φιλοθεαμον κοινο.
Ρίχτης ένα καλό να δει την ζωή αλλιώς!!Έχεις εμπειρία
Εμείς έχουμε ελάχιστους Ρώσους εδώ...
Όμως η συγκεκριμένη δεν βάζει γλώσσα μέσα ρε παιδί μου
Η κοπέλα του pool bar (όπου κάθεται η δεσποινις τώρα) μου έστειλε μνμ «θα αυτοκτονήσω»
Όχι!!!
Ρίχτης ένα καλό να δει την ζωή αλλιώς!!