blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
ειναι εγκαθετοι του Ευλαμπιου...
Τα λόγια σας λαμπρό φως κατά του σκοταδιού των κλώνων του Γκαίμπελς!
ειναι εγκαθετοι του Ευλαμπιου...
θα τους συντριψουμε θειε και μετα θα μου δωσεις μια 200υρα να βγω το βραδυ
Πχοιος είναι ο Ευλάμπιος βρε παιδγιά..... :S :S :S :S :S
Δυστυχώς, παιδί μου, βιώνω μία τραγωδία.
Τα έφτιαξε με τον κ. Ευλάμπιο, που παίρνει διπλή σύνταξη ...
θα τους συντριψουμε θειε και μετα θα μου δωσεις μια 200υρα να βγω το βραδυ
του γαμει την Κα Πιτσα επειδη ταχαμου παιρνει 2 συνταξεις αλλα κατσε να ανοιξει τα κιουπια με της λιρες ο θειος και θα παρει τον πουλο...Πχοιος είναι ο Ευλάμπιος βρε παιδγιά..... :S :S :S :S :S
θειε οκ ασε της πιτσες και λεγε...παιζει κανα δυνατο μουνετο εκει που παραθεριζεις?
του γαμει την Κα Πιτσα επειδη ταχαμου παιρνει 2 συνταξεις αλλα κατσε να ανοιξει τα κιουπια με της λιρες ο θειος και θα παρει τον πουλο...
και εσυ ψωλαρμενιζεις?
θα ερθω παραυτα....Περίπου ... >
θα ερθω παραυτα....
κλεισε μου δικλινακι με θεα πισινα,
βαλε στο συρταρι μια 100ρου,
και παρε μου μαγιο που δεν εχω (μοντερνο ομως οχι σαν αυτο με της τιραντες που φορας εσυ)...σε λιγες ωρες θα ειμαι εκει...θα καει το πελεκουδι
θα ερθω παραυτα....
κλεισε μου δικλινακι με θεα πισινα,
βαλε στο συρταρι μια 100ρου,
και παρε μου μαγιο που δεν εχω (μοντερνο ομως οχι σαν αυτο με της τιραντες που φορας εσυ)...σε λιγες ωρες θα ειμαι εκει...θα καει το πελεκουδι
του γαμει την Κα Πιτσα επειδη ταχαμου παιρνει 2 συνταξεις αλλα κατσε να ανοιξει τα κιουπια με της λιρες ο θειος και θα παρει τον πουλο...
Και λίγα λέτε φίλτατε! Στον 16ο αιώνα, υπήρξα αυτόπτης μάρτυρας, μιας ολόκληρας σπηλιάς με λάφυρα
που είχε μαζέψει ο γέρος, τότε που υπηρετούσε στους πειρατές της Καραϊβικής...
ΥΓ. Από πού νομίζετε ότι εμπνεύστηκαν αργότερα τους καταραμένους "απέθαντους". Από τότε του είχε βγεί το όνομα...