spipis71
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 15.193
- Πόντοι
- 18.546
Δυστυχώς και σήμερα είμαι λίγο πηγμένος για να απολαύσω την παρέα σας κύριοι... >
τι σόι πηξιμο?
κατάλαβα δέκα δέκα θα ανεβαίνουν οι κριτικές...
Δυστυχώς και σήμερα είμαι λίγο πηγμένος για να απολαύσω την παρέα σας κύριοι... >
θα ήθελα πολύ αγαπητέ Πίπη, αλλά ΦΕΥ! :- (για να κάμω και μια αναφορά στον νηματοθέτα μας)τι σόι πηξιμο?
κατάλαβα δέκα δέκα θα ανεβαίνουν οι κριτικές...
θα ήθελα πολύ αγαπητέ Πίπη, αλλά ΦΕΥ! :- (για να κάμω και μια αναφορά στον νηματοθέτα μας)
Ωστόσο με την σκηνή που προβάλατε με βάλατε σε πονηρές σκέψεις για το μέλλον...
(btw, από το perfume είναι??)
ένα τέτοιο οργιάκι θέλω να οργανώσω κάποτε και ας με πάρουν
ένα τέτοιο οργιάκι θέλω να οργανώσω κάποτε και ας με πάρουν
'Εεελα ρε πηδογέροντα ... :- :- ... να ... ένα τόσο δα μικρούλι οργιάκι ... :-Ασε ρε μικρε που θες και οργιακι
Καλομαθες με τις παρτουζες θες και οργια...
'Εεελα ρε πηδογέροντα ... :- :- ... να ... ένα τόσο δα μικρούλι οργιάκι ... :-
Μα φυσικά!Θελω και εγω ..κρατα θεση
Μα φυσικά!
Εσείς θα είστε εις περίοπτον θέσιν, εις τον εξώστην, παρέα μετα του αξιοτίμου νηματοθέτα μας, σα τους γηραιούς του mappet show !
:o Εγώ την υγεία σας σκεφτόμουν ... μη μας πάθετε και τίποτα πολυχρονεμένε μας και απέθαντε ...Ρε δε πας να γαμηθεις που θα κατσω εγω στο εξωστη με αυτον τον τελειωμενο ...
Κατω πλατεια εγω με τα νιατα
:o Εγώ την υγεία σας σκεφτόμουν ... μη μας πάθετε και τίποτα πολυχρονεμένε μας και απέθαντε ...
ΤΙ ΝΑ ΞΕΔΙΠΛΩΣΕΤΕ !?Μην ανησυχατε για την υγεια μου....
Αλλες ας ανησυχουν ...
Ετσι και τον ξεδιπλωσω ολο ....
Θα κλαψουν μανουλες
ΤΙ ΝΑ ΞΕΔΙΠΛΩΣΕΤΕ !?
ΕΙΣΘΕ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ!!!
Το γνωρίζει αυτό ο νηματοθέτης !?
α!!! τον σαρδανάπαλο... α!! τον διπρόσωπο .. α!!! την οχιά την διμούτσουνη ...
διπλωμένωνα τον είχε όταν του τον μετράγε με την μεζούρα ο νημοτοθέτης ...
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ
Να αουτσωρσθεί αμέσως η μονομελής αστυνομική επιτροπή του νήματος στο τμήμα ασφαλείας της βουλής παρακαλώ!Φρουρα!!! φρουρα!!! μα πού πήγε πάλι αυτή η φρουρά του νήματος
Μαλλον την συγκεκριμένη υπηρεσία πρέπει να την κάνουμε outsource σε καμία εταιρία security
Να αουτσωρσθεί αμέσως η μονομελής αστυνομική επιτροπή του νήματος στο τμήμα ασφαλείας της βουλής παρακαλώ!
Μην ανησυχατε για την υγεια μου....
Αλλες ας ανησυχουν ...
Ετσι και τον ξεδιπλωσω ολο ....
Θα κλαψουν μανουλες
Σωστά εμετρήθη αλλά όχι σε εκατοστά, σε δέκατα!!!!!!!!!α!!! τον σαρδανάπαλο... α!! τον διπρόσωπο .. α!!! την οχιά την διμούτσουνη ...
διπλωμένωνα τον είχε όταν του τον μετράγε με την μεζούρα ο νημοτοθέτης ...