iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Συμφωνούμε και πάλιΈχεις δίκιο και τα δυο κορίτσια πρέπει να τιμηθούν!
Είναι πολύ καλες περιπτώσεις!!
Συμφωνούμε και πάλιΈχεις δίκιο και τα δυο κορίτσια πρέπει να τιμηθούν!
Είναι πολύ καλες περιπτώσεις!!
Θα αφήσεις το νησί για χάρη τους;
Συμφωνούμε και πάλι
Λιακο εγω σου εχω κανει σε ολες χεχεχε δεν μου εχει ξεφυγει καμια!Ετσι για το ρισπεκτ της υποθεσης...!Εσυ με ξεχνας...Υπερβολές αγαπητέ... Αν δεν κάνουν και οι φίλοι μεταξύ τους τότε που πάμε ως έθνος;
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, σωστά;Είναι αδύνατο να φύγω από εδώ!!
Επάνοδος στα πορνό αγωνιστικά μέτωπα κατά τα μέσα Οκτώβρη
Με τον ρυθμό που γράφεις λογικό είναι να μου ξεφεύγουνΛιακο εγω σου εχω κανει σε ολες χεχεχε δεν μου εχει ξεφυγει καμια!Ετσι για το ρισπεκτ της υποθεσης...!Εσυ με ξεχνας...
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, σωστά;
Κι εγώ αυτό θα έγραφα τώρα... Ακόμη κι εκεί συμφωνούμε; Χαχαχα... Τα λέμε χορτάτοι later!!!Σωστααααα!!!
Τώρα που είπες για φαγητό εχω ξεχάσει να φάω σήμερα
Υπαγω για μαμ
Καλη σας ορεξη!!!!Κι εγώ αυτό θα έγραφα τώρα... Ακόμη κι εκεί συμφωνούμε; Χαχαχα... Τα λέμε χορτάτοι later!!!
Κι εγώ αυτό θα έγραφα τώρα... Ακόμη κι εκεί συμφωνούμε; Χαχαχα... Τα λέμε χορτάτοι later!!!
Ευχαριστώ πολύ!Παω για βουτιά....!Τα λέμε Λιακο , Βασίλη (καλά να περασεις)
Καλη σας ορεξη!!!!
Τι τον έχει πιάσει το φίλο μου με τα likesΛιακο εγω σου εχω κανει σε ολες χεχεχε δεν μου εχει ξεφυγει καμια!Ετσι για το ρισπεκτ της υποθεσης...!Εσυ με ξεχνας...
Both, simultaneously!Λιακο υπάρχουν σοβαρά διλήμματα
Yulia η Lily
Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από εσάςBoth, simultaneously!
Δεν μας είπες όμως πως θα έχεις αντίθετη άποψη!Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από εσάς
Άσε ρε καρντάσι, άλλος πουτανοθέτης μας βρήκε!Δεν έχω άποψη,απλά θεατής είμαι
Δεν έχω άποψη,απλά θεατής είμαιΔεν μας είπες όμως πως θα έχεις αντίθετη άποψη!
Εγώ κύριε έχω να δω εργαζόμενη από τότε που ο Τσίπρας υπόσχονταν ότι δεν θα γίνει άλλη περικοπή συντάξεωνΆσε ρε καρντάσι, άλλος πουτανοθέτης μας βρήκε!
Κι εγώ από τότε που έκανε αύξηση των συντάξεων. Άσε που σου λέω, η Τζένη μου τα είπε!Εγώ κύριε έχω να δω εργαζόμενη από τότε που ο Τσίπρας υπόσχονταν ότι δεν θα γίνει άλλη περικοπή συντάξεων