iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Κυριολεκτείτε όταν λέτε meeting ή είναι για 2 άτομα; ;)Να το απολαυσεις και πιεις και ενα για το φιλο σου που σε λιγο ξεκιναει meeting
Κυριολεκτείτε όταν λέτε meeting ή είναι για 2 άτομα; ;)Να το απολαυσεις και πιεις και ενα για το φιλο σου που σε λιγο ξεκιναει meeting
Γι' αυτό δεν είναι οι φίλοι;Ειναι φιλος μου ..γειτονας μου και με εβαλε στο σωστο δρομο και μενα...
Εγώ θα τον ρώταγα μόνος σου ταξίδεψες στο ξερικό Μιλάνο;Κυριολεκτείτε όταν λέτε meeting ή είναι για 2 άτομα; ;)
Εγώ θα τον ρώταγα μόνος σου ταξίδεψες στο ξερικό Μιλάνο;
Κυριολεκτείτε όταν λέτε meeting ή είναι για 2 άτομα; ;)
Εγώ θα τον ρώταγα μόνος σου ταξίδεψες στο ξερικό Μιλάνο;
Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται κι ο καλός ο manager στα αδιέξοδα.Κυριολεκτω...και ειναι και σοβαρο και αναμενεται και επωδυνο για τον πισινο μου ...και ειναι μονο η αρχη ...πριν το πολυ μα παρα πολυ αγριο ξεκωλιασμα σε 1 μηνα ακριβως
Πάει στην ψαραγορά ...Κι ο καλός ψαράς;
Υπομονή αγαπητέ... Θα περάσει κι αυτό...Κυριολεκτω...και ειναι και σοβαρο και αναμενεται και επωδυνο για τον πισινο μου ...και ειναι μονο η αρχη ...πριν το πολυ μα παρα πολυ αγριο ξεκωλιασμα σε 1 μηνα ακριβως
Κι ο καλός ψαράς;Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται κι ο καλός ο manager στα αδιέξοδα.
Εις υγείαν όλων σας!
Για έτοιμα ! Γιατί ευδοκιμούν οι Glamour & Co νομίζεις;Για να πουλήσει ή για να τα πάρει έτοιμα;
Για να πουλήσει ή για να τα πάρει έτοιμα;Πάει στην ψαραγορά ...
Κακώς ... Δεν παρατήρησες πως καλογαμάνε όλοι οι ψαράδες του νήματος;Ομολογώ ότι δεν το είχα συνδυάσει με το ψάρεμα
Ομολογώ ότι δεν το είχα συνδυάσει με το ψάρεμαΓια έτοιμα ! Γιατί ευδοκιμούν οι Glamour & Co νομίζεις;
Μια μικρή βοήθεια, φίλε...Κυριολεκτω...και ειναι και σοβαρο και αναμενεται και επωδυνο για τον πισινο μου ...και ειναι μονο η αρχη ...πριν το πολυ μα παρα πολυ αγριο ξεκωλιασμα σε 1 μηνα ακριβως
Αυτό να λέγεται... Και μετά λένε δεν που δεν να πας για ψάρεμα... Παραπλανητικές οι λαϊκές παροιμίες...Κακώς ... Δεν παρατήρησες πως καλογαμάνε όλοι οι ψαράδες του νήματος;
Οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονταιΜια μικρή βοήθεια, φίλε...
Κυριολεκτω...και ειναι και σοβαρο και αναμενεται και επωδυνο για τον πισινο μου ...και ειναι μονο η αρχη ...πριν το πολυ μα παρα πολυ αγριο ξεκωλιασμα σε 1 μηνα ακριβως
Η αλληλεγγύη του νήματος με έχει συγκινήσει, βαθιά...