Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 34.238
- Πόντοι
- 28.246
Από αύριο έλα πάλι να με δεις τι ώρες θα είμαι μέσα.Καλημέρα! Ξύπνιος τέτοια ώρα? Κάτι δεν πάει καλά..? Η το αντίστροφο!
Από αύριο έλα πάλι να με δεις τι ώρες θα είμαι μέσα.Καλημέρα! Ξύπνιος τέτοια ώρα? Κάτι δεν πάει καλά..? Η το αντίστροφο!
Λες και παίρνεις οξυγόνο με το καλαμάκι!Από αύριο έλα πάλι να με δεις τι ώρες θα είμαι μέσα.
Δε θα τολμούσα ποτέ!
Καλημέρα. Επιβιωνουμε μέσα σε "άστατες" συνθήκες..καλημερα σκατογεροι!![]()
![]()
ζειτε ακομη γαμω το κερατο σας!?![]()
καλημερα σκατογεροι!![]()
![]()
Εγώ μόνο μια Πιπίτσα ήξερα και δεν μου έκατσε ούτε αυτή..Και κυριως μακρυα απ την κυρια Πιτσα ...
Είδες ασέβεια ο νέοπας;Νεαρε ποιος εισαι εσυ?! νεο μελος ? για αναφερσου!
Καλημέρα. Επιβιωνουμε μέσα σε "άστατες" συνθήκες..
γιατί να μην ζούμε παρακαλώ?καλημερα σκατογεροι!![]()
![]()
Και τι άνθος..!!!! Να φανταστείς χθες ήμουν σε καλοκαιρινό το οποίο γέμιζε σταδιακά με Πιπίνι και οι παλιότεροι της παρέας ήθελαν να φύγουν!!!γιατί να μην ζούμε παρακαλώ?
στο άνθος της ηλικίας μας είμεθα!![]()
Εμεις ναι ...
Ο θειος σου δεν ξερουμε ..περιμενουμε τις εφημεριδες να διαβασουμε τη στηλη με τις κηδειες
γιατί να μην ζούμε παρακαλώ?
στο άνθος της ηλικίας μας είμεθα!![]()
Ζουμε ακομη ρε κωλο-παιδο. Και δεν βλεπω να πεθαινει κανεις για να κληρονομησεις. (Εγω παντως αμα πεθανω θα σου κληροδοτησω το νικ-νειμ μου για να πηγαινεις στα ελαιοτριβεια να σου κανουν εκπτωση 50%. Τι γελας ρε μαλακισμενο, τοσο μου κανουν λογω της γνωστης αναπηριας μου.)καλημερα σκατογεροι!![]()
![]()
μπα... οι πιθανότητες είναι μικρότερες και από το να πιάσεις το λοττο και να πέσει το αεροπλάνο σου...Εμεις ναι ...
Ο θειος σου δεν ξερουμε ..περιμενουμε τις εφημεριδες να διαβασουμε τη στηλη με τις κηδειες
παρκτικώς βρέφη!το βλεπω! Λυκοπουλα!!!
καλημερα σκατογεροι!![]()
![]()
Είδες ασέβεια ο νέοπας;
![]()
μοναχοφάης ο δεδικαίωταιΚαλημερα astato ανηψακι!!
Δεν σε κάλεσε ο θείος σου στην Αιδηψό
Μόνος του θα γαμει και θα δέρνει![]()
![]()
![]()