borbi2525
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 7.078
- Πόντοι
- 5.696
Η φρεγάτα κύριε μου έχει καλύτερα οπλικά συστήματα...δηλ. μεγαλύτερη δύναμη πυρός!!Εγώ για πυραυλάκατο είχα γράψει, αυτός σε φρεγάτα πήγε. Φευ...
Η φρεγάτα κύριε μου έχει καλύτερα οπλικά συστήματα...δηλ. μεγαλύτερη δύναμη πυρός!!Εγώ για πυραυλάκατο είχα γράψει, αυτός σε φρεγάτα πήγε. Φευ...
Ποσες φορες τον ειχα παιξει για παρτη τηςΠως κατάντησε έτσι; :S
Υπομονή κουράγιο,!Θα έρθω με τον δικό μου εισαγγελέα την άλλη εβδομάδα να κλαίμε μαζί την μοίρα μαςΚαμμια 50ρια Ιταλιδακια, εχουν νυχτερινο μπιτς παρτι, στο μπιτς μπαρ ενος γνωστου μου. Ειναι τα περισσοτερα με τα ξεκωλα μαγιο και χορευουν. Και εγω περασα με τον εισαγγελεα, και οχι μονο δεν μπορεσα να πω ενα γεια στον γνωστο μου, αλλα ουτε να δω δεν μπορουσα
Εδω ειναι αυτες τις μερες τιγκα στα Ιταλακια. Ολα τα μπαρ μεχρι το πρωι.Παρεπιπτόντως σε ποιο μπαράκι? Μην ξεκλεψω μια νύχτα? Δύσκολο βέβαια αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
Παρεπιπτόντως σε ποιο μπαράκι? Μην ξεκλεψω μια νύχτα? Δύσκολο βέβαια αλλά ποτέ δεν ξέρεις...Καμμια 50ρια Ιταλιδακια, εχουν νυχτερινο μπιτς παρτι, στο μπιτς μπαρ ενος γνωστου μου. Ειναι τα περισσοτερα με τα ξεκωλα μαγιο και χορευουν. Και εγω περασα με τον εισαγγελεα, και οχι μονο δεν μπορεσα να πω ενα γεια στον γνωστο μου, αλλα ουτε να δω δεν μπορουσα
Μια ασπό τα ίδια...Ποσες φορες τον ειχα παιξει για παρτη της
Δηλ. Παραμένει η παλιά καλή νησος που θυμάμαι?Εδω ειναι αυτες τις μερες τιγκα στα Ιταλακια. Ολα τα μπαρ μεχρι το πρωι.
Έλα εσύ πήρες μια ανασαΜια ασπό τα ίδια...
καλημέρα μεσιέΚαλημέρα στο νήμα της απόλαυσης και της διαστροφής
Καλημέρα στο νήμα της απόλαυσης και της διαστροφής
Καλύτερο και πιο καθαρό νήμα! Που είναι κι κρυφοπηδηματίας Zebu να ανεβάσει πιπίνια ...καλημέρα μεσιέ
Από σήμερα χωρίς τον μπλέ
Καλημέρα, είναι ήδη καλοκαιρινό χωρίς τον χειμώνα!Καλημερα....
Ωραια μερα σημερα.....
Το μαγαζι δικο μας....
Δασκαλε λεγε.....θα το κανουμε καλοκαιρινο;
το ξενύχτισε χθες βράδυ φαίνεταιΚαλύτερο και πιο καθαρό νήμα! Που είναι κι κρυφοπηδηματίας Zebu να ανεβάσει πιπίνια ...
Σιφόν το σαφές!Καλα το νημα θα ειναι παραδεισος
2 βδομαδες χωρις γριες..χωρις παινομαι χωρις δεδικαιωται...
Δεν του έχει μείνει σπερματοζωάριο !
Δεν του έχει μείνει σπερματοζωάριο !το ξενύχτισε χθες βράδυ φαίνεται
Τώρα θα μας πει ότι του κλέψανε το laptop
Και χωρίς «υπάξω». Λοχία μου θυμίζει, από τον στρατό ...Καλα το νημα θα ειναι παραδεισος
2 βδομαδες χωρις γριες..χωρις παινομαι χωρις δεδικαιωται...