PSAXTIRI
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 51
- Like
- 3.936
- Πόντοι
- 17.145
τα σέβη μουΚαταχωρηθήκατε στην λίστα!![]()
![Καπέλο :hi: :hi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
τα σέβη μουΚαταχωρηθήκατε στην λίστα!![]()
Εάν πάνε πολλοί στην παρτούζα θα χρειαστεί να κόψετε εισιτήρια
Χρειάζεται και υπομονή στην ουρά για αυτό οι πιό ηλικιωμένοι θα πρέπει να έχουν σειρά προτεραιότητας![]()
Μηπως θελετε να ανεβασω ενα λινκ απο το face book ?
γιατι μαλον ο δασκαλος δεν το εχει προχειρο
να δειτε πως θα ξυπνησετε αμεσως
Στείλε το please …
Μηπως θελετε να ανεβασω ενα λινκ απο το face book ?
γιατι μαλον ο δασκαλος δεν το εχει προχειρο
να δειτε πως θα ξυπνησετε αμεσως
Το παγκράτι μου έδωσε όσα μπόρεσε όταν ήμουν μικρός και είχα το μυαλό μου στα βυζγιά και τα αισθήματα. Τώρα που μεγάλωσα θέλω και εγώ να αποκατασταθώ και τώρα ψάχνω χωρισμένα βυζγιά με Q8 και ακίνηταΕξαντλήθηκε η πηγή στο Παγκράτι;
Όλα στο φως, μοναχοφαγάδες γεροδεινόσαυροι!στα μυνηματα σου ειναι
Ευχαριστώ πολύ ρε συ, είσαι φίλος! Θα ανεβάσω φώτο την άλλη εβδομάδα, που θα λείπει ο πουτανοθέτης στην Αιδηψό.
προτείνω να αντικατασταθούν τα πι με καροτσάκια με ρόδες ώστε να αποσυμφωρηθεί η κυκλοφορίαΕάν πάνε πολλοί στην παρτούζα θα χρειαστεί να κόψετε εισιτήρια
Χρειάζεται και υπομονή στην ουρά για αυτό οι πιό ηλικιωμένοι θα πρέπει να έχουν σειρά προτεραιότητας![]()
Α δε σου ειπα
μου εστειλε ΠΜ νωριτερα και μου ειπε να προσεχω το νημα οσο θα λειπει
χαχαχαχ καλα θα το κανουμε μπαχαλο θα μαζεψω καθε πικραμενο εδω μεσα Kostakis27 , piker , Λιλα , ποδολαγνο ολο τον καλο κοσμο
Πλάκα θα έχει...Προς το παρόν έχουμε ήδη δύο συμμετοχές!
Η λίστα δεν θα μείνει κρυφή εάν συμφωνούν και οι συμμετέχοντες.
Πολλά άλλα όμως θα παραμείνουν απόρρητα και μεταξύ αυτών που θα συμμετάσχουν για να μην υπάρξουν ανεπιθύμητες εκπλήξεις ...
Ευχαριστώ πολύ ρε συ, είσαι φίλος! Θα ανεβάσω φώτο την άλλη εβδομάδα, που θα λείπει ο πουτανοθέτης στην Αιδηψό.
Μήπως καταφέρουμε και τον μπανάρουμε εν τω μεταξύ ...Α δε σου ειπα
χαχαχαχ καλα θα το κανουμε μπαχαλο θα μαζεψω καθε πικραμενο εδω μεσα Kostakis27 , piker , Λιλα , ποδολαγνο ολο τον καλο κοσμο
τελικά έχουν μείνει κάποια ψήγματα διάθεσης για επανάσταση, στο σαπρακιασμένο αυτό σαρκίοΑ δε σου ειπα
ΌΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΡΕ ΛΕΡΕΣ !!!!!!!!!!!!![size=20pt]Όσοι ενδιαφέρονται για το event με την κα. Έλενα, να στείλουν ένα απλό < Ενδιαφέρομαι> με π.μ. στο νηματοθέτη για να καταρτίσουμε κατ΄ αρχήν την λίστα και μετά θα δούμε τις λεπτομέρειες.[/size]
Τώρα που θα λείπετε τα κοτάκια σας ποιος θα τα προσέχει; Αν μάλιστα ανησυχείτε και για την Μανάρι αναλαμβάνω να σας εξυπηρετήσω …Απορία ψάλτου βηξ, όπως λέει και το [εμετικό] δημώδες ...
ΌΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΡΕ ΛΕΡΕΣ !!!!!!!!!!!!!
ΥΓ.Ναι ενδιαφέρομαι. Σιγά μην σας αφήσω μόνους εκεί πέρα. Κάποιος πρέπει να πει στους μπάτσους από τι πήγατε...
ΥΓ2. Να πηδάω μαζί με Μπλιζ, Εξ και Ντέρτι... Αξία ανεκτίμητη.
ΥΓ3. Ο Βλαντής θα μείνει στην απόξω, να 'μαστε ξηγημένοι.
ΥΓ4. Τα φώτα θα είναι ΑΝΟΙΧΤΑ !!!!!!!!!!