Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.108
- Πόντοι
- 15.565
εισαι θησαυρος...ευχαριστω
Υπαρχει και αλλη λυση βεβαια ...η απολυτη τρισδιαστατη
αλλα στοιχιζει ενα νεφρο και ενα πνευμονα ..απ οσο ξερω
εισαι θησαυρος...ευχαριστω
Κάνετε πολυυυυ μεγάλο λάθος! Δουλεύει απρόσκοπτα 2 ολόκληρα χρόνια δεν έχει κολλήσει πότε και φορτίζει εξαιρετικά γρήγορα. Και από κατασκευή είναι super! Όλο μεταλλικό!
Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν κολλάει με τίποτα!
Όχι σαν το iphone 6,6plus,7,7plus που με το update τα έπαιξαν!
Έχει βγάλει κάτι καινούργιο νομίζω η Raymarine που δεν είναι και τόσο ακριβό.Υπαρχει και αλλη λυση βεβαια ...η απολυτη τρισδιαστατη
Υπαρχει και αλλη λυση βεβαια ...η απολυτη τρισδιαστατη
Ότι και να πείτε δεν πρόκειται να μου αλλάξετε γνώμη.περα απο την πλακα
ενα τηλεφωνο ειναι θηριο Cat 6
Μας σκανδαλίζετε...
Έχει βγάλει κάτι καινούργιο νομίζω η Raymarine που δεν είναι και τόσο ακριβό.
(μπορεί να παίζει περίπου στο μισό πνευμόνι)
E εε τον ειδα μπλεγμενο τον ανθρωπο :-( ..Τι δωρο να κανω στα αγαπητα μελη..τι δωρο να κανω ??.. και ειπα να συνεισφερω στο νημα που με εχει δεχτει με ευγενεια...Μετα απο οσα εχουμε βιωσει οι δυο μας ..περιμενα να ενημερωσετε πρωτα εμενα και οχι αυτον τον πανιβλακα τον νηματοθετη για την προταση σας
αλλα φευ
το καταλαβα αι γυναικαι ειναι απιστες και ακαρδες
οχι μονο θα φαει φαπες
ειναι που ειναι 1,10 αναταση και ακροστασια ..θα τον κοντυνω αλλο μισο μετρο
δεν θα βρει ο παπας να θαψει
κατσε και θα δεις
βαλτε αγγελια
ζητειται επειγοντως νηματοθετης
Δεν επιμένω, γιατί δεν έχω διαβάσει λεπτομέρειες.Οχι μιλαω για το Furuno Dff 3 d το οποιο για να δουλεψει βεβαια θελει και το αντιστοιχο ploter με αναλυτικους χαρτες + το software για τις καταγραφες
Το Raymarine δεν μπορει να διαβασει σε τοσο ευρος αριστερα δεξια ..ουτε σε τοσο βαθος
Δεν συνεισφέρετε απλά στο νήμα, αλλά και στην ανθρωπότητα!E εε τον ειδα μπλεγμενο τον ανθρωπο :-( ..Τι δωρο να κανω στα αγαπητα μελη..τι δωρο να κανω ??.. και ειπα να συνεισφερω στο νημα που με εχει δεχτει με ευγενεια...
Δεν επιμένω, γιατί δεν έχω διαβάσει λεπτομέρειες.
Το Furuno ωστόσο είναι σοβαρό εργαλείο, σε σημείο να σου λέει και τι πρωϊνό έχει φάει η τσιπούρα που περασε από δίπλα σου...
Δεν συνεισφέρετε απλά στο νήμα, αλλά και στην ανθρωπότητα!
Εάν σκεφτείτε το πόσοι από τους γέροντες θα αφήσουν εκεί την τελευταία τους πνοή ... επιτελείτε ένα θαυμαστό έγρο!
Πολλοί δοκίμασαν στο παρελθόν να τους εξολοθρεύσουν και απέτυχαν. Με εσάς είμαι βέβαιος για το αποτέλεσμα!
ειναι κορυφη ..οτι πληρωσεις παιρνεις
Εγώ είμαι βέβαιος!Κυριε ενα σας λεω
ειναι θαυμα που εγω ειμαι ακομα ζωντανος
με λυπηθηκε και δεν με "ξεκανε" η κυρια Ελενα
για καποιους αλλους γεροντες δεν ξερω αν θα τα βγαλουν περα ...
πάντα έτσι είναι στο μάταιο τούτο κόσμοειναι κορυφη ..οτι πληρωσεις παιρνεις
πάντα έτσι είναι στο μάταιο τούτο κόσμο
εγώ ακάμα έχω χάρτινους χάρτες και τους κοιτάω όταν ακούσω το "γκάπ"εγω εχω ενα παλιο της GARMIN ....για να κανω τι κεφι μου καλο ειναι