Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.108
- Πόντοι
- 15.565
Ισως οσο γερναω να γινομαι ή ποιο παραξενος η ποιος επιλεκτικός δεν ξερω
και σ αυτα τα θεματα υπαρχει πολυ υποκειμενικός παραγοντας ...
Πάρε ένα mac αδερφέ να βρεις την υγειά σουΘα ψάξω να βρω έναν καλό πληροφορικάριο να μου φτιάξει το pc. Δεν είναι κατάσταση αυτή.
καλή κολύμβησηςΥπάγω its swimming hour.
η αλήθεια είναι πως και εμένα με έπιασε μια μικρά λιγούρα τώρα...σταματα ρε και πειναω ...
σαφώς, γι'αυτό και δεν σχολίασα...
περί ορέξεως κολοκυθοκευτέδες!
καλή κολύμβησης
Το συμπαθώ αυτό το παλικάρι...
και σε πια περιοχή βρίσκεσθε?
ΒΕΛΖΕΒΟΥΛ !Κιοφτεδάκια με πατάτες τηγανητές και χωριάτικη με ΦΕΤΑ έχω λέμε! Πάω να πάρω και μπύρες!
Κιοφτεδάκια με πατάτες τηγανητές και χωριάτικη με ΦΕΤΑ έχω λέμε! Πάω να πάρω και μπύρες!σταματα ρε και πειναω ...
Κιοφτεδάκια με πατάτες τηγανητές και χωριάτικη με ΦΕΤΑ έχω λέμε! Πάω να πάρω και μπύρες!
Μα γιατί το λέτε αυτό!Κοιτα αν δεν μπει η κα Ελενα να το γραψει η ιδια ..εσενα δεν σε πιστευει κανενας ...
οποτε μην μας ζαλιζεις τον ερωτα
Κοιτα αν δεν μπει η κα Ελενα να το γραψει η ιδια ..εσενα δεν σε πιστευει κανενας ...[size=30pt]ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ[/size].
[size=20pt]Η Μονομελής Επιτροπή Παροχής Άρτου και Θεαμάτων του νήματος ανακοινώνει ότι:
Το νήμα σε συνεννόηση με την κα. Έλενα Χατζή διοργανώνει δωρεάν παρτούζα στα τέλη Αυγούστου ή αρχές Σεπτεμβρίου με όσα μέλη του νήματος [ και μόνο μέλη του νήματος ] θέλουν να συμμετάσχουν.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στα τέλη Αυγούστου αφού ακόμη το θέμα είναι σε επίπεδο συζήτησης.
Το παρόν δεν είναι τρολάρισμα. Θα σας το επιβεβαιώσει άλλωστε και η ίδια.
Όσοι ενδιαφέρονται πραγματικά, να το σκεφθούν και να δηλώσουν συμμετοχή.
Το event αυτό είναι δώρο της κας. Έλενας Χατζή στο νήμα μας για τις 20.000 σελίδες.[/size]
[size=30pt]ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ[/size].
μπα ... εγώ τη βρίσκω να τον ψάχνω για κατούρημαΕγω παντως μεγεθυντη ψηφισα ...
ας ειναι και μεγεθυντικος φακος μου κανει
επισης πρέπει να μάθω ποιοί είναι οι άλλοι δύο στην ψηφοφορία που ήθελαν την εγκυκλοπαίδεια του γυναικείου σώματος ...
Κοιτα αν δεν μπει η κα Ελενα να το γραψει η ιδια ..εσενα δεν σε πιστευει κανενας ...
οποτε μην μας ζαλιζεις τον ερωτα