borbi2525
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 7.078
- Πόντοι
- 5.696
Θα φέρω τοπικά προϊόντα! Τεντούρα και ούζο!Τώρα που το σκέφτομαι όμως, ωριμότερα και ψυχραιμότερα, αυτό δεν θα είναι παρτούζα. Gang Bang θα είναι....
Θα φέρω τοπικά προϊόντα! Τεντούρα και ούζο!Τώρα που το σκέφτομαι όμως, ωριμότερα και ψυχραιμότερα, αυτό δεν θα είναι παρτούζα. Gang Bang θα είναι....
....[size=30pt]ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ[/size].
[size=20pt]Η Μονομελής Επιτροπή Παροχής Άρτου και Θεαμάτων του νήματος ανακοινώνει ότι:
Το νήμα σε συνεννόηση με την κα. Έλενα Χατζή διοργανώνει δωρεάν παρτούζα στα τέλη Αυγούστου ή αρχές Σεπτεμβρίου με όσα μέλη του νήματος [ και μόνο μέλη του νήματος ] θέλουν να συμμετάσχουν.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στα τέλη Αυγούστου αφού ακόμη το θέμα είναι σε επίπεδο συζήτησης.
Το παρόν δεν είναι τρολάρισμα. Θα σας το επιβεβαιώσει άλλωστε και η ίδια.
Όσοι ενδιαφέρονται πραγματικά, να το σκεφθούν και να δηλώσουν συμμετοχή.
Το event αυτό είναι δώρο της κας. Έλενας Χατζή στο νήμα μας για τις 20.000 σελίδες.[/size]
Ο Zebu πληρώνει πάντα το αντίτιμο της συνεύρεσης και δεν περιμένει free fuck αγαπητέ!
[size=20pt]ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ![/size]
[size=30pt]Το δώρο από το Αφεντικό είναι εδώ!
Το νήμα μας πλέον καταχωρήθηκε στην 1η σελίδα του μπου και στα ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΘΕΜΑΤΑ.
Ήρθαμε για να μείνουμε και θα μείνουμε.
Οι επόμενες γενιές θα μας θυμούνται και θα μας γνωρίζουν.[/size]
[size=30pt]Το νήμα της αληθείας![/size]
Και γαύρος και gentleman!Ο Zebu πληρώνει πάντα το αντίτιμο της συνεύρεσης και δεν περιμένει free fuck αγαπητέ!
Ο Zebu πληρώνει πάντα το αντίτιμο της συνεύρεσης και δεν περιμένει free fuck αγαπητέ!Επιτέλους θα πηδήξει ο Zebu!!!!
Προσυπογράφω !!!Ο Zebu πληρώνει πάντα το αντίτιμο της συνεύρεσης και δεν περιμένει free fuck αγαπητέ!
Επιτέλους θα πηδήξει ο Zebu!!!!
Οι σοβαροί γαύροι είναι gentlemen!!!!!Και γαύρος και gentleman!
Το συμπαθώ αυτό το παλικάρι!
Γενικώς, όποιος έρθει να φοράει και τα γυαλιά του (μην τυχόν και δεν βλέπει καλά, και μπει σε "λάθος" τρύπα).ΟΚ;
και τα φωτα αναμενα παιδγια ...μην παθουμε καμια ζημια απο κανενα ανυπομονο νταβραντισμενο ...
Δεν την ανέβασα εγώ! Που είναι ο Λιάκος;[size=20pt]Εσυνουσιάσθη[/size].![]()
![]()
Τις επόμενες ώρες θα ανεβεί κριτική του.![]()
....
.. Περιμένουμε από το μελιρρυπο στόμα της τους τυχερούς ονομαστικά..
Σε είπα κιμπάρη. Μην μου το χαλάς τώρα...Δεν την ανέβασα εγώ! Που είναι ο Λιάκος;
και τα φωτα αναμενα παιδγια ...μην παθουμε καμια ζημια απο κανενα ανυπομονο νταβραντισμενο ...
Ξανασκέψου το...Σε πρώτη φάση και σύμφωνα με αυτά που γνωρίζω, όσοι θέλουν θα συμμετάσχουν. Δεν υπάρχει όριο συμμετεχόντων.
Περισσότερα όμως στα τέλη Αυγούστου, που θα έχω χρόνο να το συζητήσω διεξοδικά μαζί της.
Σαφές και γνωστόνΟι σοβαροί γαύροι είναι gentlemen!!!!!