PSAXTIRI
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 51
- Like
- 3.936
- Πόντοι
- 17.145
και την κατάνυξηΜέσα στην χαρμολυπη είσαστε...![]()
![]()
και την κατάνυξηΜέσα στην χαρμολυπη είσαστε...![]()
![]()
Καλημέρα! Όλα καλά χθες..?Καλή μέρα σας και καλό μήνα αγαπητοί![]()
Αφου δεν εχει φρη φακ, εγω ψηφισα το φερετρο.
Καλημερα.
Μόλις διάβασα ότι οι διακοπές αναβάλλονται και θα το ξεσπάσεις στα κορίτσια του AGN! Για σένα είναι η ζωή.Καλημέρα γαύρε zebu![]()
Εγώ θα έλεγα ότι οι διακοπές συνεχίζονται ;)Μόλις διάβασα ότι οι διακοπές αναβάλλονται και θα το ξεσπάσεις στα κορίτσια του AGN! Για σένα είναι η ζωή.
Καλημέρα στο πιο καλό παιδί! Σε λίγο απο την πολύ νηστεια...και κατανυξη..θα σε προτείνουμε για όσιο Zebu!Καλημέρα πουτανόγεροι!
Καλημέρα! Όλα καλά χθες..?![]()
η εργασία αναβάλλεται, οι διακοπές συνεχίζονται!Μόλις διάβασα ότι οι διακοπές αναβάλλονται και θα το ξεσπάσεις στα κορίτσια του AGN! Για σένα είναι η ζωή.
Έχετε και τον σεβασμό μας αγαπητέ!....
... Κύριε πσαχτιρι έχω πολλές.. Αλλά είναι μιλφακια.
Εγώ θα έλεγα ότι οι διακοπές συνεχίζονται ;)
η εργασία αναβάλλεται, οι διακοπές συνεχίζονται!
Εάν ψωνίζουμε όλοι από το ίδιο μαγαζί, καλό θα ήταν να οργανωθούμε να παίρνουμε τιμές χοντρικήςόχι τελικά σήμερα θα γίνει... αν μας αφήσει καμία ο Κος πσαχουλευτής,
χθες είχα ένα θέμα με τον ουροσυλέκτη![]()
αυτό που ποστάρατε κε zebu ομοιάζει πάρα πολύ με την Αλάνα που δοκιμάστηκε προσφάτως
Εάν ψωνίζουμε όλοι από το ίδιο μαγαζί, καλό θα ήταν να οργανωθούμε να παίρνουμε τιμές χοντρικής
Καιρό είχατε να μας σερβίρετε πρωινό ;) Εύγε
Μην τσακωθείτε μόνο αν πάτε να κατεβάσετε από το ίδιο ράφι το ίδιο προϊόν.Εάν ψωνίζουμε όλοι από το ίδιο μαγαζί, καλό θα ήταν να οργανωθούμε να παίρνουμε τιμές χοντρικής
άπαιχτος!!!Ο κύριος ψαχουλευτής κατά την τηλεφωνική του επικοινωνία με το AGN
Κορίτσαρος!αυτό που ποστάρατε κε zebu ομοιάζει πάρα πολύ με την Αλάνα που δοκιμάστηκε προσφάτως
μα προς Θεού!Μην τσακωθείτε μόνο αν πάτε να κατεβάσετε από το ίδιο ράφι το ίδιο προϊόν.