blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
Τα μούσμουλα, παραγωγής μας φυσικά, ήταν τον Μάιο και τον Ιούνιο
Τωρα τρώμε τα συκα μας, γευστικοτατα..!! Όπως και τα πεπονακια και τα καρπουζακια!!
![]()
Το μποστάνι μας είναι παντα ανοιχτό στα μέλη του νήματος!
Για μούσμουλα [] απευθυνθείτε στον κ. Jim75Jim, που έχει μποστάνι στην Πάρο. Πιθανώς θα ξέρει να σας κατευθύνει.
τα καλυτερα παιδια μου ειπες για παρεα....
θα παω
Καλημερα φίλε τρουμπακη!!![]()
![]()
Έλα γιατί έχει βράσει το νησί και η Αντιπαρος στα μ....α
Ασχέτως εάν εμείς δεν προλαβαίνουμε να![]()
:-( :-( :-( :-( :-(
τσου τσου τσου....Ο κ. troubakhs μου ηράσθη και ως εκ τούτου θα συνοδεύεται.![]()
Γιατί μας περιγελατε? Αφού γνωρίζετε πως τα εγκεφαλικά κύτταρα από μια ηλικία και μετά μπαίνουν σε χειμερία νάρκη, και αφυπνίζονται μόνο για κάνα κ@λο και
Γιατί μας περιγελατε? Αφού γνωρίζετε πως τα εγκεφαλικά κύτταρα από μια ηλικία και μετά μπαίνουν σε χειμερία νάρκη, και αφυπνίζονται μόνο για κάνα κ@λο και![]()
Ο κ. troubakhs μου ηράσθη και ως εκ τούτου θα συνοδεύεται.![]()
εγω και οι μπυρες μου....οι κωλοι μπορουν να περιμενουνΜπακούρι πάλι;;;![]()
εγω και οι μπυρες μου....οι κωλοι μπορουν να περιμενουν
12 ατομα παρεα θειε...7+5 το μοναδικο ζευγαρι ειναι αυτο που θα μας φιλοξενοι...
12 ατομα παρεα θειε...7+5 το μοναδικο ζευγαρι ειναι αυτο που θα μας φιλοξενοι...
εγω και αλλοι 4 ναι..Από Ακτή Μιαούλη φεύγετε;
Τι την παλεύεις? Με την γκαντεμια που σε δέρνει σε λίγο θα ανοίξουν οι ουρανοί και θα ρίξει καρεκλοποδαρα...Είπα να έρθω Χαλκιδική να παρω λίγο μάτι αλλά δεν παίζει τίποτα :-
η αλήθεια είναι ότι προς τα εκεί το πάειΤι την παλεύεις? Με την γκαντεμια που σε δέρνει σε λίγο θα ανοίξουν οι ουρανοί και θα ρίξει καρεκλοποδαρα...