sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Η κα. Πίτσα διαμένει εις ορεινόν χωρίον της Ευρυτανίας και δεν υπάρχει άλλος τρόπος να μου στείλει τα εδέσματά της ...
Η κα. Πίτσα διαμένει εις ορεινόν χωρίον της Ευρυτανίας και δεν υπάρχει άλλος τρόπος να μου στείλει τα εδέσματά της ...
Καλή συνέχεια παιδγιά
Πάντως τυχεροί είσαστε που τα τρώτε αυτά τα εδέσματα (μουσακάδες, περγαμόντα κλπ)
Εμένα μου τα απαγόρευσε ο γιατρός δια ροπάλου.
Κάνα γιαουρτάκι με χαμηλά λιπαρά και πολύ είναι :S
Αποσύρομαι και εγώ με την σειρά μου. Καλημέρα σας, κύριοι!
Στα κρυφά κι εγώ χτυπάω κάνα lagavulin, αλλά μετά με προδίδουν οι εξετάσεις.
Να δω μήπως μου γράψει ο Εοπυυ καμιά φυσικοθεραπεία για τα αρθριτικά,
από τις καλές ;)
Εμένα με έφτιαξε η Θεραπεύτρια εκ Ουκρανίας, νοιώθω 10 χρόνια νεότεροςΓι΄ αυτό υπάγω στην Αιδηψό κάθε καλοκαίρι.
Μόνο 10 φυσικοθεραπείες δικαιούμεθα ανά έτος και τις φετινές τις εξήντλησα προς ανακούφισιν του αυχενικού συνδρόμου εκ του οποίου επίσης ταλανίζομαι...
Εμένα με έφτιαξε η Θεραπεύτρια εκ Ουκρανίας, νοιώθω 10 χρόνια νεότερος
...
..
Καλημέρα λατρεμένοι μου κύριοι.
Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι όλοι ξημέρωσαν και σήμερα!
Καλημερα στην εκλεκτη παρεα μας ...
Τι εγινε ωρε ρεμαλια του κερατα...
Ολοι καλα....?
Άστον μωρέ τον γεράκο να γλυκανει το δοντάκι του.. Εκεί εσύ λυσσαξες να του πηγαίνεις κόντρα!Είστε αδιάβαστος! Αυτά τα γλυκίσματα δεν τα στέλνει η κυρία Πίτσα πλέον στον νηματοθέτη. Άλλη κυρία τα φτιάχνει και δεν τα παραλαμβάνει με το ΚΤΕΛ...
Καλημέρα σεβαστεί γέροντα! Λυσσαξαν εχθές να σου φανε τις κάλπικες χρεοκοπημένες τουρκικές λίρες...Πένομαι, παιδί μου.
Το πουλί μου ξυπνάει νωρίτερα από εμενα...Αυτό είναι καλό η κακο...και πρέπει να κάνω θεραπείες..?Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι όλοι ξημέρωσαν και σήμερα!