ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.346
- Πόντοι
- 24.346
Άντε και στην γνώρισα... Εσύ τι θα την κάνεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Θα μου γνωρίσετε καμιά γκόμενα, κύριε;
Άντε και στην γνώρισα... Εσύ τι θα την κάνεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Θα μου γνωρίσετε καμιά γκόμενα, κύριε;
Εγώ δεν υπήρξα ποτέ σκαφάτος , κύριε....
Μια πτωχή και ταπεινή Jaguar διαθέτω, και με αυτήν προσπαθούσα να κάνω παιγνίδι...
Μακάριοι οι πτωχοίΕίσθε πλούσιοι εγώ κυκλοφορώ με μίνι (cooper δεν είμαι τραβέλι) :S
Μακάριοι οι πτωχοίτω πνεύματι, ότι αυτών έστιν η βασιλεία των ουρανών.
Πάρε μικρό μαντήλι
Συγνώμη αλλά με μπερδέψετε..? Ως γεροτραγος μάλλον κατσικουλα πρέπει να σας γνωρίσει! Ευχηθειτε μόνο να είναι γάλακτος!!!
Η πτωχεία του πνεύματος είναι ο πιο άγιος λογισμός, που μπορεί να έχει ο άνθρωπος! Είναι η συναίσθηση της πτωχείας μας μπρος στο μεγαλείο του Θεού – η συναίσθηση της ρυπαρότητας μπροστά στη καθαρότητα του Πλάστου – η συναίσθηση της μικρότητός μας μπροστά στην απέραντη δύναμη του Κυρίου.Συμβιβάζομαι και με όπου " η βασιλεία " = " τα ρώσσικα πιπίνια "
Συγνώμη αλλά με μπερδέψετε..? Ως γεροτραγος μάλλον κατσικουλα πρέπει να σας γνωρίσει! Ευχηθειτε μόνο να είναι γάλακτος!!!Θα μου γνωρίσετε καμιά γκόμενα, κύριε;
Όπως ανέγραψα και στην , προ έτους, κριτική μου : Δεν είμαι (πλέον) παντρεμένος, αλλά θαυμάζω όσους έχουν ακόμη το κουράγιο να είναι...3 χρόνια πριν οταν ειχα το ποιο μικρο ....
ερχονται δυο μωρακια με κατι μικροσκοπικα μαγιουδακια ....και λενε ολο ναζι ...αν μπορω να τα παω μια βολτα ....
οποτε η "στατονομια" που καθοταν λιγο πιο πισω κατω απ την ομπρελα μαζι με την κορη ..λεει
"αγαπη μου.... πηγαινε τα κοριτσακια μια βολτα ...μην σηκωθω και τους βγαλω το μαλι τριχα τριχα "
αντε να κανεις προκοπη μετα ....
Εγώ δεν υπήρξα ποτέ σκαφάτος , κύριε....
Μια πτωχή και ταπεινή Jaguar διαθέτω, και με αυτήν προσπαθούσα να κάνω παιγνίδι...
Συγνώμη αλλά με μπερδέψετε..? Ως γεροτραγος μάλλον κατσικουλα πρέπει να σας γνωρίσει! Ευχηθειτε μόνο να είναι γάλακτος!!!
Ο πουτανοθέτης, ως γνωστόν, έχει μια ροπή προς τις (σιτεμένες) γίδες.Συγνώμη αλλά με μπερδέψετε..? Ως γεροτραγος μάλλον κατσικουλα πρέπει να σας γνωρίσει! Ευχηθειτε μόνο να είναι γάλακτος!!!
Όπως ανέγραψα και στην , προ έτους, κριτική μου : Δεν είμαι (πλέον) παντρεμένος, αλλά θαυμάζω όσους έχουν ακόμη το κουράγιο να είναι...
Γκόμενα θέλω ...
Αφού παινεσθε τι την θέλετε την γκόμενα? Γκόμενα σημαίνειέξοδα...έξοδα...έξοδα...μουρμούρα...μουρμούρα...λίγο σεξ και μόνο στην αρχή...πολύ φαγητό...έξοδα...μουρμούρα..!
Αφού παινεσθε τι την θέλετε την γκόμενα? Γκόμενα σημαίνει έξοδα...έξοδα...έξοδα...μουρμούρα...μουρμούρα...λίγο σεξ και μόνο στην αρχή...πολύ φαγητό...έξοδα...μουρμούρα..!Γκόμενα θέλω ...
Τα έχουμε πει εδώ και χρόνια. Η διαφορά μεταξύ του αγνού και του πληρωμένου έρωτα, είναι ότι ο αγνός κοστίζει ΠΑΝΤΑ περισσότερο.Αφού παινεσθε τι την θέλετε την γκόμενα? Γκόμενα σημαίνει έξοδα...έξοδα...έξοδα...μουρμούρα...μουρμούρα...λίγο σεξ και μόνο στην αρχή...πολύ φαγητό...έξοδα...μουρμούρα..!