Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (0 μέλη και 52 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.314
Πόντοι
26.227
Είσθε πλούσιοι  :dunno: εγώ κυκλοφορώ με μίνι (cooper δεν είμαι τραβέλι)  :S

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.877
Πόντοι
26.096

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.314
Πόντοι
26.227
Συγνώμη αλλά με μπερδέψετε..? Ως γεροτραγος μάλλον κατσικουλα πρέπει να σας γνωρίσει! Ευχηθειτε μόνο να είναι γάλακτος!!!

Το μόνο γάλα που έχουν δει οι γεροκατσίκες που πηδάει ο νηματοθέτης είναι πάνω από την ετικέτα της Δέλτα

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
Συμβιβάζομαι και με όπου " η βασιλεία " = " τα ρώσσικα πιπίνια "
Η πτωχεία του πνεύματος είναι ο πιο άγιος λογισμός, που μπορεί να έχει ο άνθρωπος! Είναι η συναίσθηση της πτωχείας μας μπρος στο μεγαλείο του Θεού – η συναίσθηση της ρυπαρότητας μπροστά στη καθαρότητα του Πλάστου – η συναίσθηση της μικρότητός μας μπροστά στην απέραντη δύναμη του Κυρίου.
Ο βασιλιάς Δαβίδ μιλώντας για τον εαυτό του λέει: «Εγώ είμαι σκώληξ και όχι άνθρωπος» . Και ο γιος του, ο σοφός Σολομών, λέγει: «Σε σένα έχω την ελπίδα, Θεέ μου! Χωρίς εσένα ούτε η καρδιά μου αντέχει, ούτε το λογικό μου με σώζει». Αυτό σημαίνει πτωχεία πνεύματος. Να μην έχεις την εμπιστοσύνη σου στο θέλημα σου. Αλλά στο νόμο και στο θέλημα του Θεού.

borbi2525

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
22
Like
6.997
Πόντοι
5.696
Θα μου γνωρίσετε καμιά γκόμενα, κύριε;
Συγνώμη αλλά με μπερδέψετε..? Ως γεροτραγος μάλλον κατσικουλα πρέπει να σας γνωρίσει! Ευχηθειτε μόνο να είναι γάλακτος!!!

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
3 χρόνια πριν οταν ειχα το ποιο μικρο ....
ερχονται δυο μωρακια με κατι μικροσκοπικα μαγιουδακια ....και λενε ολο ναζι ...αν μπορω να τα παω μια βολτα ....

οποτε η "στατονομια" που καθοταν λιγο πιο πισω κατω απ την ομπρελα μαζι με την κορη ..λεει

"αγαπη μου.... πηγαινε τα κοριτσακια μια βολτα ...μην σηκωθω και τους βγαλω το μαλι τριχα τριχα "

αντε να κανεις προκοπη μετα ....
Όπως ανέγραψα και στην , προ έτους, κριτική μου : Δεν είμαι (πλέον) παντρεμένος, αλλά θαυμάζω όσους έχουν ακόμη το κουράγιο να είναι...

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Εγώ δεν υπήρξα ποτέ σκαφάτος , κύριε....
Μια πτωχή και ταπεινή Jaguar διαθέτω, και με αυτήν προσπαθούσα να κάνω παιγνίδι...

3 χρόνια πριν οταν ειχα το ποιο μικρο ....
ερχονται δυο μωρακια με κατι μικροσκοπικα μαγιουδακια ....και λενε ολο ναζι ...αν μπορω να τα παω μια βολτα ....

οποτε η "στατονομια" που καθοταν λιγο πιο πισω κατω απ την ομπρελα μαζι με την κορη ..λεει

"αγαπη μου.... πηγαινε τα κοριτσακια μια βολτα ...μην σηκωθω και τους βγαλω το μαλι τριχα τριχα "

αντε να κανεις προκοπη μετα ....

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.892
Πόντοι
18.546

ναι τα γάλακτος μας μαράνανε εμάς τους γερομπισμπίκιδες

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
Ο πουτανοθέτης, ως γνωστόν, έχει μια ροπή προς τις (σιτεμένες) γίδες.

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.314
Πόντοι
26.227
Αφού παινεσθε τι την θέλετε την γκόμενα? Γκόμενα σημαίνει έξοδα...έξοδα...έξοδα...μουρμούρα...μουρμούρα...λίγο σεξ και μόνο στην αρχή...πολύ φαγητό...έξοδα...μουρμούρα..!

borbi2525

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
22
Like
6.997
Πόντοι
5.696
Αφού παινεσθε τι την θέλετε την γκόμενα? Γκόμενα σημαίνει έξοδα...έξοδα...έξοδα...μουρμούρα...μουρμούρα...λίγο σεξ και μόνο στην αρχή...πολύ φαγητό...έξοδα...μουρμούρα..!

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
Τα έχουμε πει εδώ και χρόνια. Η διαφορά μεταξύ του αγνού και του πληρωμένου έρωτα, είναι ότι ο αγνός κοστίζει ΠΑΝΤΑ περισσότερο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom