borbi2525
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 6.950
- Πόντοι
- 5.696
Δεν ξέρω να πω για την ιστορία αλλά η ανικανότητα σίγουρα!Η ιστορία επαναλαμβάνεται;
Δεν ξέρω να πω για την ιστορία αλλά η ανικανότητα σίγουρα!Η ιστορία επαναλαμβάνεται;
Η ιστορία επαναλαμβάνεται;Θέλω να σας θυμίσω πως στις φωτιές του 2007 έχασαν την ζωή τους περίπου 50 συμπολίτες μας και μετα η κυβέρνηση Καραμανλή έχασε τις Εθνικές εκλογές!
Σοφόν το σαφές!!!
Η ανικανότητα στη χώρα μας αποκαλείται ασύμμετρη απειλήΔεν ξέρω να πω για την ιστορία αλλά η ανικανότητα σίγουρα!
Δυστυχώς έτσι μας έχουν γαλουχησει. Και για ο,τι μας συμβαίνει αναζητούμε τις αιτίες άλλου και ουχί στην δική μας νοοτροπία και συμπεριφορές! Κάτι το οποίο δεν βλέπω να αλλάζει δεδομένου πως και οι νεότερες γενιές συνεχίζουν να το συντηρούν!Η ανικανότητα στη χώρα μας αποκαλείται ασύμμετρη απειλή
Καλημέρα αγαπητέ. Έχετε προσέξει το αξιοπερίεργο ότι κάθε φορά που μια κυβέρνηση αποδεικνύει την ανικανότητά της δεν βρίσκεις κανένα να τους έχει ψηφίσει; Όλοι ήταν με τους άλλους, μα πώς βγαίνουν τότε;Εχουμε τις κυβερνησεις που μας αξιζουν..
Εμεις τους ψηφιζουμε ολα αυτα τα χρονια...
Καλημέρα αγαπητέ. Έχετε προσέξει το αξιοπερίεργο ότι κάθε φορά που μια κυβέρνηση αποδεικνύει την ανικανότητά της δεν βρίσκεις κανένα να τους έχει ψηφίσει; Όλοι ήταν με τους άλλους, μα πώς βγαίνουν τότε;
Thanks! Τώρα το είδα.Όχι απλά το συντηρούν, το έχουν κάνει ιδεολογία!!!
ΥΓ Συγχαρητήρια για το μάλαμα ;)
Όχι απλά το συντηρούν, το έχουν κάνει ιδεολογία!!!Δυστυχώς έτσι μας έχουν γαλουχησει. Και για ο,τι μας συμβαίνει αναζητούμε τις αιτίες άλλου και ουχί στην δική μας νοοτροπία και συμπεριφορές! Κάτι το οποίο δεν βλέπω να αλλάζει δεδομένου πως και οι νεότερες γενιές συνεχίζουν να το συντηρούν!
Ο κύριος Jim75jim το έστρωσε το σεντόνι χτες βράδυ. Ακολουθούν αποκλειστικές φωτό μετά από την μεγάλη νύχτα!
Και δυστυχώς οι ηλίθιοι είναι ανίκητοι..!!Καλημερα στα αγαπητά μέλη αυτου του νήματος!!!
Είμαστε τελείως απροστάτευτοι από τις «καταστροφές» και από τους ηλίθιους...!!!
.....
.... Καλημέρα λατρεμένοι μου κύριοι..
.. Πρωινά!!
Φιλτατε αυτο που δεν καταλαβα ποτε σ αυτο τον γαμημενο τοπο ειναι γιατι καθε φορα που θα αλαζει η κυβερνηση πρεπει να αλαζει και ολος ο κρατικος μηχανισμος...
Και αν καπου υπαρχει ενας ικανος να τον αντικαθιστουμε με ενα αποτυχημενο κοματοσκυλο....
Αισταδιαλα καμια φορα...
Οσο για αυτους ενα μαλακας που τους ψηφισε ειμαι εγω και μαλιστα 2 φορες...
Βριστε ελευθερα
Για αυτό φίλε μου λέγεται κομματικό κράτος, πελατειακές σχέσεις και όλο το πακέτο με special extra τον Καρανίκα.Φιλτατε αυτο που δεν καταλαβα ποτε σ αυτο τον γαμημενο τοπο ειναι γιατι καθε φορα που θα αλαζει η κυβερνηση πρεπει να αλαζει και ολος ο κρατικος μηχανισμος...
Και αν καπου υπαρχει ενας ικανος να τον αντικαθιστουμε με ενα αποτυχημενο κοματοσκυλο....
Αισταδιαλα καμια φορα...
Οσο για αυτους ενα μαλακας που τους ψηφισε ειμαι εγω και μαλιστα 2 φορες...
Βριστε ελευθερα
Όταν οι άλλοι έφτιαχναν τη ΝΑΣΑ εμείς μεγαλουργούσαμε στη ΜΑΣΑΜΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ Exculibur??!!??
ΘΑ ΕΙΜΕΘΑ ΕΜΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ???
ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΑΥΤΟ?! ΕΕΕ??!!!
ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ!
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΥΝΑΝΙΣΤΑΝ ΑΓΑΠΗΤΕ!
Μα τι να μας πει και η NASA??Όταν οι άλλοι έφτιαχναν τη ΝΑΣΑ εμείς μεγαλουργούσαμε στη ΜΑΣΑ
Σωστά... Έχει δώσει απαντήσεις ακόμη και για ερωτήματα που δεν έχουν διατυπωθεί ακόμη!!!Μα τι να μας πει και η NASA??
Νομίζω ότι ο Λιακόπουλος έχει απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα.