blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.652
- Πόντοι
- 26.096
Φευ, Ουτε Π, ενας θεος ξερει αν θα ξημερωσουμε την Τ.
Ορθόν!
Φευ! Φευ!
Φευ, Ουτε Π, ενας θεος ξερει αν θα ξημερωσουμε την Τ.
Είχε την Π και θα ξαναέχει την Τ.
Καλησπέρα στα αλητάκια!!
Μόνος μου και 16 επισκέπτες!
Παιδγια να κεράσω κάτι;;; (που λέει και ο Nick )
Καιρασοι κορό;;;
Κορασιο εννοουσε!
Ντεν έχουμε τέτοιο κοκτέιλ wired στο μαγκαζι...
Κάτι άλλο μήπως...!
Κορασιο εννοουσε!
Αυτά κανεις και ρίχνεις τα Πιπίνοαλλοδαπακια? Παντως ομολογώ πως είναι πολύ cool!!Ούτε αυτό το ξέρω borbi
Να φτιάξω ένα μοχιτο που ξέρω...
Κοιτά σερβίρισμα που κάνω...
Αυτά κανεις και ρίχνεις τα Πιπίνοαλλοδαπακια? Παντως ομολογώ πως είναι πολύ cool!!
Εδώ βρέχει και εκεί είσαι μες στην παραζαλη του καλοκαιριού! Δεν μπορεί όλο και κάποιο τυχερό καθεταιΤο κατά δυναμην...
Εδώ βρέχει και εκεί είσαι μες στην παραζαλη του καλοκαιριού! Δεν μπορεί όλο και κάποιο τυχερό καθεται
Καθείς το μονοπάτι του και στο τέλος ο απολογισμός...Δεν εχω κανενα παράπονο από αυτή τη ζωή!
Αυτο μου είπε κάποιος πελάτης που βρίσκεται Χαλκιδική και έρθετε αύριο
Καθείς το μονοπάτι του και στο τέλος ο απολογισμός...
Δεν το συζητώ...!!! Όχι σαν κάποιους που δεν ευχαριστιωντε με τίποτα και στο τέλος μένουν με το πουλί στο χέρι! ΧαχαχαχαΣοφον το σαφές!!!
Παντοτε όμως χρειαζεται να είμαστε ευγνώμονες για ότι έχουμε!
Τι πουτανιάρικα κόλπα είναι αυτά; Και ποια το απήλαυσε αυτό;Ούτε αυτό το ξέρω borbi
Να φτιάξω ένα μοχιτο που ξέρω...
Κοιτά σερβίρισμα που κάνω...
Δεν το συζητώ...!!! Όχι σαν κάποιους που δεν ευχαριστιωντε με τίποτα και στο τέλος μένουν με το πουλί στο χέρι! Χαχαχαχα
όπως εγώ δηλαδής... :SΔεν το συζητώ...!!! Όχι σαν κάποιους που δεν ευχαριστιωντε με τίποτα και στο τέλος μένουν με το πουλί στο χέρι! Χαχαχαχα
Τι πουτανιάρικα κόλπα είναι αυτά; Και ποια το απήλαυσε αυτό;
και πεισμα να εχεις για κατι παραπανω που να αξιζει....Οποίος δεν ευχαριστιέται με τίποτα θέλει
Ευγνωμοσύνη για ότι έχεις...
Ευχαρίστηση που το έχεις... και μετά
Ευτυχία που το έχεις...