Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Πάρ´ του μία πορτοκαλάδα με ανθρακικό δίκην αντιβίωσης και όλα ΟΚ.Κατσε γιατι δεν μου εχει δωσει ακομα αδειες ο kostakis27 και ανησυχω...
Πάρ´ του μία πορτοκαλάδα με ανθρακικό δίκην αντιβίωσης και όλα ΟΚ.Κατσε γιατι δεν μου εχει δωσει ακομα αδειες ο kostakis27 και ανησυχω...
Γιατί να διαπομπευθεί; Αθέτησε τον λόγο του;
Εσείς να τα βλέπετε που έχετε καταντήσει το φωτοαντιγραφικό σας του κώλου! Κυριολεκτικά ...
Σε αυτό με τα δωμάτια άσπρο μαύρο decoration;
Κε πρύτανη, δε σας αντιλαμβάνομαι περί ποίου σταδίου ερωτάτε.Ποια η γνωμη σας για το σταδιο δασκαλε ?
Εσείς να τα βλέπετε που έχετε καταντήσει το φωτοαντιγραφικό σας του κώλου! Κυριολεκτικά ...
Ο καφές που σου τρεσάρει τα νεύρα καλύτερος είναι ;Κοιτα οτι ωρα και να το ανοιξεις..αλκοολικο θα σε πει..
Οποτε ανοιξε το
Τη μουρμουρα θα τη φας ετσι και αλλοιως..
Παιδια να παει καποιος να συγυρισει στο.μενιδι...ειπαμε
Ερώτηση προς το ιατρικό team του νήματος: Το ούζο τι ώρα επιτρέπεται να ανοίξει ώστε να μη θεωρηθώ αλκοολικός; Έχω μια διαφορά με το δικαστικό τμήμα ...
Ερώτηση προς το ιατρικό team του νήματος: Το ούζο τι ώρα επιτρέπεται να ανοίξει ώστε να μη θεωρηθώ αλκοολικός; Έχω μια διαφορά με το δικαστικό τμήμα ...
Κοιτα οτι ωρα και να το ανοιξεις..αλκοολικο θα σε πει..
Οποτε ανοιξε το
Τη μουρμουρα θα τη φας ετσι και αλλοιως..
Παιδια να παει καποιος να συγυρισει στο.μενιδι...ειπαμε
Δεν έχω προλάβει να διαβάσω και για τον Βρωμιαρη στα καλλιστεία. Μπήκε η αλεπού στο κοτέτσι ...
Ο τόπος και η θερμοκρασία επιβάλλει ούζο! Εσείς οι Νοτιομακεδόνες δυστυχώς το παραβάλλετε με το λαϊκό τσίπουρο, που είναι τελείως ακατάλληλο για την περίσταση.Κοιτάξτε, κύριε.
Αναγνωρίζω ότι σεις, ως γήινος, ταλανίζεσθε από αναστολές που επιβάλλει η άρχουσα συντηρητική τάξη σε όλους σας και ως εκ τούτου επηρεάζεσθε από χρονοαπαγορεύσεις.
Σκεφθείτε όμως το πεπερασμένο της θνητής υπάρξεώς σας και αποτινάξατε τους ζυγούς του χρόνου από επάνω σας, ως άλλωστε πράττετε όταν συνουσιάζεσθε [ 4/60' !!!! ].
Κατά συνέπεια δύνασθε να αρχίσετε την οινοποσίαν!
Θυμήθηκε τις τέσσερις. Ένα μαλλί να αλλάξει μια κοπέλα, συστήνεσαι ξανά ...12 διαγωνιζόμενες και 'ήξερε' τις 4 ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
12 διαγωνιζόμενες και 'ήξερε' τις 4 ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θυμήθηκε τις τέσσερις. Ένα μαλλί να αλλάξει μια κοπέλα, συστήνεσαι ξανά ...