Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Έχω κι εγώ την αίσθηση πάντως, χωρίς να είμαι ο επαΐων, πως υπάρχει ποιοτικό κυρίως έλλειμμα στη Θεσσαλονίκη. Προ πενταετίας και βάλε, είχε μεν λιγότερες κοπέλες, αλλά δεν υπολείπονταν σε ποιότητα.

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Μα δύο μόνο έχεις από τον Βρωμιάρη. Πρέπει να έχεις πολύ αυστηρά γούστα αγαπητέ!Χαμήλωσε λίγο τον πήχυ. Πάρε παράδειγμα από τον πατσαβουροερωτιάρη του νήματος.
Δύο τον τελευταίο χρόνο.Η μια είναι Αθήνα και η άλλη... εντάξει,δεν θα την παντρευτουμε κιόλας  :happy:

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096
Κύριοι, σας αφήνω για την ώρα.

:hi:

borbi2525

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
22
Like
7.078
Πόντοι
5.696
Συγνώμη άρχοντα αλλά να πω την γνώμη μου εάν επιτρέπεται...  :hi:

Τα μέλη αυτού του νήματος είναι «απλωμένα» σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο!
Μπήκα σε αυτή την παρέα και πιθανόν να μην συναντήσω προσωπικά κανέναν από όσους «μιλάω» εδώ μέσα!
Μα όλη η ζωντάνια αυτού του νήματος είναι τα πειράγματα που γίνονται για τις συνευρέσεις που κάνουμε! Αυτή είναι όλη η ΟΥΣΙΑ του νήματος!
Δεν προσδοκώ να μου πασάρουν κανενα γκομενακι ούτε εχω την δυνατότητα να πασαρω εγώ κανενα!
Μπαίνω στις σελίδες των γραφείων, διαλέγω κορίτσι, περνάω όμορφα, γράφω κριτική και μετά «περιμένω» τα πειράγματα!
Εάν κάποιοι έχουν έρθει πιο κοντά αυτό δεν είναι μεμπτό ούτε κακό! Μπορεί να μένουν πιο κοντά , μπορεί να ταίριαξαν τα χνώτα τους, μπορεί μπορεί...
Εγώ ειλικρινά σπάω πλάκα με τον τρόπο που πειράζει ο ένας τον άλλο... εμένα μου αρκεί αυτό!!!!
Γαμαει ο Vlandis4  :worship: :worship: :worship: :worship: γίνεται χαμός, δεν γαμαει ο πορνοθετης μας (και καλά) γίνεται χαμός, έχει να γαμησει 10-11 μέρες ο κωλο-γερος γίνεται χαμός, ο Excalibur έχει γενέθλια κάθε μήνα και τώρα θα γαμησει την αλλοδαπην όλη, ο Zebu δεν γαμαει μόνο μαγειρεύει (και καλά), ο Dirty τις πηδάει 2-2   :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: (και πολύ καλως κρατεί), , ο iuakoya ηταν να μην πάρει φορά τώρα θα γαμησει τα πάντα, ο Amjik ανεβάσει τις πσαρουκλες του και τα νιμου που πσαρευει  :kneel:, ο Αιδοιολειχος γλύφει καργα, ο troubhakis ζητάει κανα φράγκο από τον θειο (αλλά παινεται), ο borbi δεν περναει από την γέφυρα γιατί θα συλληφθεί....

συγνώμη εάν ξέχασα κάποιους αλλά αυτή είναι όλη η ΠΛΑΚΑ του νήματος!

Δεν περιμένω κάτι παραπάνω παρά μόνο να γελάω με όλα αυτά που προανέφερα...!

Μεγάλε τα είπες πολύ ωραία..συμφωνούμε απόλυτα! :hi: :kneel:
Ps. Δεν χρειάζεται να περάσω την γέφυρα...Είμαι από την Πελοπόννησο μεριά!

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
15.194
Πόντοι
18.546
Συγνώμη άρχοντα αλλά να πω την γνώμη μου εάν επιτρέπεται...  :hi:

Τα μέλη αυτού του νήματος είναι «απλωμένα» σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο!
Μπήκα σε αυτή την παρέα και πιθανόν να μην συναντήσω προσωπικά κανέναν από όσους «μιλάω» εδώ μέσα!
Μα όλη η ζωντάνια αυτού του νήματος είναι τα πειράγματα που γίνονται για τις συνευρέσεις που κάνουμε! Αυτή είναι όλη η ΟΥΣΙΑ του νήματος!
Δεν προσδοκώ να μου πασάρουν κανενα γκομενακι ούτε εχω την δυνατότητα να πασαρω εγώ κανενα!
Μπαίνω στις σελίδες των γραφείων, διαλέγω κορίτσι, περνάω όμορφα, γράφω κριτική και μετά «περιμένω» τα πειράγματα!
Εάν κάποιοι έχουν έρθει πιο κοντά αυτό δεν είναι μεμπτό ούτε κακό! Μπορεί να μένουν πιο κοντά , μπορεί να ταίριαξαν τα χνώτα τους, μπορεί μπορεί...
Εγώ ειλικρινά σπάω πλάκα με τον τρόπο που πειράζει ο ένας τον άλλο... εμένα μου αρκεί αυτό!!!!
Γαμαει ο Vlandis4  :worship: :worship: :worship: :worship: γίνεται χαμός, δεν γαμαει ο πορνοθετης μας (και καλά) γίνεται χαμός, έχει να γαμησει 10-11 μέρες ο κωλο-γερος γίνεται χαμός, ο Excalibur έχει γενέθλια κάθε μήνα και τώρα θα γαμησει την αλλοδαπην όλη, ο Zebu δεν γαμαει μόνο μαγειρεύει (και καλά), ο Dirty τις πηδάει 2-2   :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: (και πολύ καλως κρατεί), , ο iuakoya ηταν να μην πάρει φορά τώρα θα γαμησει τα πάντα, ο Amjik ανεβάσει τις πσαρουκλες του και τα νιμου που πσαρευει  :kneel:, ο Αιδοιολειχος γλύφει καργα, ο troubhakis ζητάει κανα φράγκο από τον θειο (αλλά παινεται), ο borbi δεν περναει από την γέφυρα γιατί θα συλληφθεί....

συγνώμη εάν ξέχασα κάποιους αλλά αυτή είναι όλη η ΠΛΑΚΑ του νήματος!

Δεν περιμένω κάτι παραπάνω παρά μόνο να γελάω με όλα αυτά που προανέφερα...!

Τέλειο... δεν θα μπορούσες να τα πείς καλύτερα  :kneel:

Μου αρέσει πού παλιά  έμπαινα στο νημα διάβαζα λίγο – δεν καταλάβενα σχεδόν τίποτα και έλεγα από μεσα μου:
“Μα καλά πόσα κιλα  :jerking: κιας πρέπει να κουβαλέι καποιος για να ποστάρει εδω μεσα”  

κοιτα να δεις τώρα τι εχω πάθει... μωρέ καλά λένε: “μεγάλη μπουκια να τρως μεγάλο λόγο να μην λες”

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
22.455
Πόντοι
12.946
Έμπλεξα και τρέχω για δουλειές  :jerking: δηλαδή.

Επειδή το έφερε η κουβέντα εγώ μπήκα στο νήμα γιατί μου άρεσαν οι ψηφοφορίες  :grin:

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Μεγάλε τα είπες πολύ ωραία..συμφωνούμε απόλυτα! :hi: :kneel:
Ps. Δεν χρειάζεται να περάσω την γέφυρα...Είμαι από την Πελοπόννησο μεριά!
Τέλειο... δεν θα μπορούσες να τα πείς καλύτερα  :kneel:

Μου αρέσει πού παλιά  έμπαινα στο νημα διάβαζα λίγο – δεν καταλάβενα σχεδόν τίποτα και έλεγα από μεσα μου:
“Μα καλά πόσα κιλα  :jerking: κιας πρέπει να κουβαλέι καποιος για να ποστάρει εδω μεσα”  

κοιτα να δεις τώρα τι εχω πάθει... μωρέ καλά λένε: “μεγάλη μπουκια να τρως μεγάλο λόγο να μην λες”

Παιδιά για ότι και εάν γίνεται σε αυτή τη ζωή υπάρχει παντοτε λόγος!!!

Δεν θα άντεχε αυτό το νήμα στον χρόνο (κοντεύει τις 20000) εάν δεν υπήρχε αυτό το «κάτι»!
Αυτό που σε τραβάει να μπεις μέσα να γράψεις, να πειράξεις, να μπαχαλεψεις...
Εδώ και 3 χρόνια και 3 μήνες ο νηματοθετης και όλα τα παλιά μέλη «συναντιούνται» εδώ και αλληλοπειραζονται...!!!

Ενα μελος μου είπε: «έχουμε τις δουλειές μας με τα προβλήματα τους, έχουμε τα ζόρια μας όπως όλος ο κόσμος, έχουμε την καθημερινότητα μας και μπαίνουμε εδώ μέσα σπάμε πλάκα μεταξύ μας και τα ξεχνάμε»!!

Αυτό που μου ειπε τα λέει όλα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom