amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.071
- Πόντοι
- 22.785
....Ε ναι ..και μην το ξανανοιξουμε το θεμα ..
.... Αγαπητέ κύριε μου είπατε να πάω να ΓΑΜΗΘΩ???
....Ε ναι ..και μην το ξανανοιξουμε το θεμα ..
Αγαπητέ μυστική επιχείρηση δυστυχώς απέτυχε. Εγώ σε κάθε περίπτωση θερμά ευχαριστώ και εύχομαι να αξιωθούμε μια μέρα να συμφάγουμε τα φρεσκότατα αλιεύματα σας!....
.... Αγαπητέ κύριε μου είπατε να πάω να ΓΑΜΗΘΩ???
....Αγαπητέ μυστική επιχείρηση δυστυχώς απέτυχε. Εγώ σε κάθε περίπτωση θερμά ευχαριστώ και εύχομαι να αξιωθούμε μια μέρα να συμφάγουμε τα φρεσκότατα αλιεύματα σας!
Ε, αν ήμασταν και πικροτσούτσουνοι, θα ήταν η απόλυτη κατάρα...Δηλαδή είμαστε γλυκομικροτσουτσουνοι...!!
Κολιτσάκια; Γλώσσα λανθάνουσα αποκαλύπτει τι σας αρέσει στα κοριτσάκιαΈτσι είναι πραγματι!! Γιαυτο και εγώ θα συνεχίσω να είμαι καλό παιδάκι
και θα φέρομαι τρυφερά στα κολιτσακια
Ε, αν ήμασταν και πικροτσούτσουνοι, θα ήταν η απόλυτη κατάρα...
Να προσέχετε την πυρφορίαση, είναι νόσος που οι έχοντες δεν είναι ευπρόσδεκτοι στο νήμα του πουτανοθέτη
Κάτι σαν τσίχλα, κολλάνε οι γκόμενες και δεν το βγάζουν από το στόμα τουςΠέστα!! ότι χάνουμε σε μέγεθος το κερδίζουμε σε γεύση
Ε ρε και να μπορούσαν να γράψουν κριτικές για εμάς....
Μαύρο φίδι που μας έφαγε!
Έχεις δίκιο, η περίφημη Βερόνικα το είχε κάνει...Αν δεν με απατά η μνήμη μου αγαπητέ είχε γίνει και αυτό μία φορά ... αλλά οι admins με όλη την σοφία που τους διακατέχει την κατέβασαν ωστε να μην έχουμε κακό προηγούμενο... να είναι καλά οι άνθρωποι..
Κάτι σαν τσίχλα, κολλάνε οι γκόμενες και δεν το βγάζουν από το στόμα τους
Έχεις δίκιο, η περίφημη Βερόνικα το είχε κάνει...
Η πρώτη διαδάξασα, ήταν η Δόμνα, που έγραψε κριτική για τον Τραβαμούνη.
Αν δεν με απατά η μνήμη μου αγαπητέ είχε γίνει και αυτό μία φορά ... αλλά οι admins με όλη την σοφία που τους διακατέχει την κατέβασαν ωστε να μην έχουμε κακό προηγούμενο... να είναι καλά οι άνθρωποι..
ολα τα θυμασαι μωρη παλιατζουραΗ πρώτη διαδάξασα, ήταν η Δόμνα, που έγραψε κριτική για τον Τραβαμούνη.
Η πρώτη διαδάξασα, ήταν η Δόμνα, που έγραψε κριτική για τον Τραβαμούνη.
Αυτα ειναιΈχει σταματήσει εδώ και καιρό.
1,80 φεύγα νταρντανομούνα. Επικός πεοθηλασμός. Στον έδινε στο χέρι.
τι να πει κανεις.Έχει σταματήσει εδώ και καιρό.
1,80 φεύγα νταρντανομούνα. Επικός πεοθηλασμός. Στον έδινε στο χέρι.