sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
εμένα η δικιά μου με κρατάει 20 χρόνια τώρα,τι να λέμε... :-Μην ξεχνάς την Καλυψώ που τον κράτησε 7 χρόνια!!!
εμένα η δικιά μου με κρατάει 20 χρόνια τώρα,τι να λέμε... :-Μην ξεχνάς την Καλυψώ που τον κράτησε 7 χρόνια!!!
Για την Καλυψώ μιλάς ή για την Πηνελόπη στην περίπτωσή σου; ;)εμένα η δικιά μου με κρατάει 20 χρόνια τώρα,τι να λέμε... :-
Και να σκεφτείς ότι τα πρώτα είναι τα καλύτερα …εμένα η δικιά μου με κρατάει 20 χρόνια τώρα,τι να λέμε... :-
Για αυτό ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Αν μαγειρεύεις, δεν περνάειΑυτά παθαίνει όποιος δε μαγειρεύει!
Τώρα μου λες τι θα μαγειρέψουμε σήμερα γιατί πείνασα …Για αυτό ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Αν μαγειρεύεις, δεν περνάει
Α, φίλε μου, των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουνΤώρα μου λες τι θα μαγειρέψουμε σήμερα γιατί πείνασα …
Πάει τώρα για σαμπάνια με την Τζούλια ο Βρωμιάρης. Έχουν μια σοβαρή συζήτηση του κώλου (κυριολεκτικά) ...
Α, φίλε μου, των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν
Εντάξει, αυτό δικαιολογείται λόγω ονόματος, αλλιώς θα χάνατε τον τίτλο σαςΜονο ματι στα παρασκηνια, και αν επιασα και κατα λαθος 3-4 κωλους, στη προσπαθεια μου να τις βοηθησω στυλιστικα, μιας και ειχα προσφερει και καποια μαγιω για να φορεσουν.
Θα τους πήρες και νούμερο στο σουτιέν να υποθέσω …Μονο ματι στα παρασκηνια, και αν επιασα και κατα λαθος 3-4 κωλους, στη προσπαθεια μου να τις βοηθησω στυλιστικα, μιας και ειχα προσφερει και καποια μαγιω για να φορεσουν.
Εμένα το αγαπημένο μου φαγητό αργεί πολύ για αυτό και δεν το φτιάχνω συχνά. Για να βοηθήσω είναι σε ταψί ;)Φρόντισα, αλλά το φαγητό που μου αρέσει δεν είναι έτοιμο ακόμη.
Μονο ματι στα παρασκηνια, και αν επιασα και κατα λαθος 3-4 κωλους, στη προσπαθεια μου να τις βοηθησω στυλιστικα, μιας και ειχα προσφερει και καποια μαγιω για να φορεσουν.Αυτό που μπορώ να φανταστώ και θα 'θελα να μάθω, είναι τι έκανες εσύ!
Κάνε ραντεβού στα τυφλά!!! Ποτέ δεν ξέρεις ;)Σκέφτομαι να πάρω καμιά σήμερα αλλά όσο κοιτάζω τις επιλογές... πραγματικά δεν ξέρω
Ε, μισές δουλειές θα κάνουμε τώρα;Θα τους πήρες και νούμερο στο σουτιέν να υποθέσω …
Στην ηλικία που φτάσαμε θες και λίγο να γουστάρεις κάποια ρε φίλε, όχι ότι κινείται συλλαμβάνεταιΚάνε ραντεβού στα τυφλά!!! Ποτέ δεν ξέρεις ;)
Εγω ειμαι κωλας ματια μου. Απο βυζακια μου αρεσουν μονο τα μικρα, που χωρανε στο ποτηρι της σαμπανιαςΘα τους πήρες και νούμερο στο σουτιέν να υποθέσω …
Δεν αντιλέγω, αλλά αν δεν βρίσκεις τίποτα ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου και την άλλη φορά πας για σαμπάνια ;)Στην ηλικία που φτάσαμε θες και λίγο να γουστάρεις κάποια ρε φίλε, όχι ότι κινείται συλλαμβάνεται
Ε να, αυτό είπα και προηγουμένως,κοιτάζω μπας και λιμπιστώ καμίαΔεν αντιλέγω, αλλά αν δεν βρίσκεις τίποτα ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου και την άλλη φορά πας για σαμπάνια ;)