Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
H βραχονησίδα στο βάθος. Τυπική ελληνική εικόνα.
H βραχονησίδα στο βάθος. Τυπική ελληνική εικόνα.
Μπυριτσα στο ηλιοβασίλεμα! Τυπική ελληνική εικόνα!
Παράθεση από: spipis71 (σήμερα στις 18:57)
Καμμία έκπληξη δε μου έκανε. Δεν περίμενα τίποτε λιγότερο και κανέναν άλλο από τον κ. Βρωμιάρη. Κοινότυπα καθημερινά πράγματα δηλαδή. Sushi και σαμπάνια με την Τζούλια ... Το πέος το προτιμά ευρωπαϊκό όμως η κυρία, μέχρι τη ρίζα! Και δυο φιάλες καμπανίτη έτσι, για τη δροσιά του! Αν κανονίσετε και μπιρίμπα μείον ένας μαζί με την κυρία "δε θυμάμαι", να ενημερώσουμε προκαταβολικά τον οίκο Veuve Clicqout για μια επετειακή εμφιάλωση!
Παράλειψε να μας κοινοποιήσει το brand διάθεσης του στρινγκ (Victoria Secret να υποθέσουμε;) που ως ορεκτικό μας σερβίρισε καθώς και τις προθέσεις του σχετικά με τον ολοστρόγγυλο κώλο της στο εγγύς μέλλον.
Κατά τα λοιπά,
Με καμπανιτη δουλευουν πιο σωστα τα καμπανελια δηλαδη;Εγγύς ο λόγος, Τετάρτη λοιπόν η μπιρίμπα -1 ... Αν έχετε χρόνο την αποφράδα αυτή ημέρα να σας δώσω ώρα και τόπο για τον ... τέταρτο (!) έστω και μετά για ένα ποτήρι καμπανίτη
Γειά σου ρε dirty πυροβολητή
Το ανδρικο πεος ειναι σαν τις θαλαμηγους. Παντοτε θα υπαρχει καποιος που θα την εχει μεγαλυτερη. (Στη δικια μας περιπτωση σαν τις βαρκες. Παντοτε θα υπαρχει καποιος που θα την εχει μικροτερη. Δηλ. εγω)Ναι σωστά, παραληψη μου αγαπητέ... ξέχασα να διευκρινίσω την ηλικια της φάλαινας
Όσο για αυτόν το περιβότο μέσον όρον του νήματος ούτε μπορώ να φανταστώ πού έχει εκτοξευτεί... πρέπει να έχει ξεπεράσει τους μέσους όρους χωρών της υποσαχάριου αφρικής.... Κύριοι έχουμε μεγάλο πρόβλημα στο νήμα... βγάλτε όλοι τις μεζούρες..
Με καμπανιτη δουλευουν πιο σωστα τα καμπανελια δηλαδη;
Είσαι όμως της πγιότητας εσύ ;) Βαριά χαρτιά παίζεις
Είσαι όμως της πγιότητας εσύ ;) Βαριά χαρτιά παίζειςΟχι ρε υπερβολές ... δε φτάνω τη συχνότητα των άλλων ...
Αυτός είναι κι ένας από τους 2 λόγους που σταμάτησα τοΤο ανδρικο πεος ειναι σαν τις θαλαμηγους. Παντοτε θα υπαρχει καποιος που θα την εχει μεγαλυτερη. (Στη δικια μας περιπτωση σαν τις βαρκες. Παντοτε θα υπαρχει καποιος που θα την εχει μικροτερη. Δηλ. εγω)
Παράθεση από: spipis71 (σήμερα στις 18:57)
Εγώ νόμιζα ότι έχουμε να κάνουμε με άνθρωπο όχι με γαλάζια γριά φάλαινα 2funny
Grin
Αυτός είναι κι ένας από τους 2 λόγους που σταμάτησα το
Σε βλέπω πιό χαλαρό τελευταία... ανεβασμένο ;);) το'να φέρνει τ'άλλο
Σε βλέπω πιό χαλαρό τελευταία... ανεβασμένο ;)
Το ανδρικο πεος ειναι σαν τις θαλαμηγους. Παντοτε θα υπαρχει καποιος που θα την εχει μεγαλυτερη. (Στη δικια μας περιπτωση σαν τις βαρκες. Παντοτε θα υπαρχει καποιος που θα την εχει μικροτερη. Δηλ. εγω)
:S :S :Sla vie est une longue fleuve tranquille <> δηλαδή όχι δεν είναι
:coolcondom:
Το ανδρικο πεος ειναι σαν τις θαλαμηγους. Παντοτε θα υπαρχει καποιος που θα την εχει μεγαλυτερη. (Στη δικια μας περιπτωση σαν τις βαρκες. Παντοτε θα υπαρχει καποιος που θα την εχει μικροτερη. Δηλ. εγω)