Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 477K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ο @Ωρίων αναζητά τον πατέρα του. Ποιος είναι ο πατέρας του; (Έως 5 ψήφοι).

  • blizardeye. Μόνο ένα alien έχει τόσο αχάριστο γιο!

  • CaptainK. Θρύλος των Ωκεανών. Πρώην πειρατής!

  • Κωλο-γερος. Χιλιάδες fucks! Ένα μόνο bareback και ιδού ο Ωρίων ...

  • Eraser... Ήρεμη Δύναμη!

  • troubakhs μου. Νόμιζε ότι πότιζε αλόη.

  • rodriguez96. Easy Rider!!!

  • Ιζνογκούντ. Η σιγανοπαπαδιά του Νήματος.

  • Zebu. Γαμήκουλας!

  • leader. Αγαπημένο νικ του Ωρίωνος.

  • Ο χοντρός Πρόεδρος Βαγγέλας.


Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Μηνύματα
36.415
Κριτικές
34
Like
24.294
tenor.gif
:kneel: :kneel: :kneel:
 

borbi2525

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Μηνύματα
5.571
Κριτικές
22
Like
6.833
Πόντοι
5.696
Είμαι έτοιμος...
 

Συνημμένα

  • poooi.jpg
    poooi.jpg
    89,7 KB · Εμφανίσεις: 8

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Μηνύματα
16.593
Κριτικές
37
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Κι εγώ έτοιμος  :grin:
 

Συνημμένα

  • kremala1.jpg
    kremala1.jpg
    8,3 KB · Εμφανίσεις: 8

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Μηνύματα
5.460
Κριτικές
49
Like
7.221
Πόντοι
24.237
Σεξ με την Τζούλια Α.

Αργάμιση  :tired:  :zombie:, η πόρτα του κεντρικού  *****  ξενοδοχείου της Αθήνας άνοιξε,  :undecided: "Γεια σου Τζούλια ", "Γεια σου 'Dirty' " Το γλωσσόφιλο ήταν βαθύ το παιχνίδισμα της γλώσσας έμπειρο, διήρκεσε τόσο όσο  :jelous:.

Μοσχομύριζε σαπούνι και άρωμα  :headbang2:. Η διέγερση των αισθήσεων άρχιζε με καλό τρόπο. Τράβηξε τα γυαλιά "trade mark" της εικόνας της στην άκρη της μύτης και με κοίταξε παιχνιδιάρικα και έντονα  με τα μάτια της πάνω από αυτά. Τι μάτια, σχήμα, χρώμα... Είχε ένα χαμόγελο ευχάριστο μη επιτηδευμένο  :bounce-glasses: .

Πουτάνα φύση  :grin: ... σε μερικές τα δίνεις πλουσιοπάροχα  :jade:. Μακράν από τα ομορφότερα 2-3 πρόσωπα που έχω δει - και έχω δει πιστέψτε με - ο φακός δεν αποδίδει του λόγου το αληθές, υστερεί. Με ΕΛΑΧΙΣΤΟ μακιγιάζ έδειχνε σαν 20άχρονο που βγήκε βόλτα με το λεπτό υφασμάτινο φορμάκι σορτς, με το αβυσσαλέο βαθύ ντεκολτέ από όπου κατοικοεδρεύαν 2 στήθη DD  :erection: ενώ ο συνδυασμός μαύρης δαντέλας ροζ θηλής δημιουργούσε εγκεφαλικά  :headbang: . Το σώμα καμία σχέση με  παραπλανητικές ανορεξικές φωτό, λεπτό μοντελέ, ίσως ένα κλικ αδύνατο, μα ένας κώλος, τι κώλος να λικνίζεται ελεύθερα κάτω από το λεπτό ημιδιάφανο ύφασμα, το στρινγκ δεν έβαζε κανένα περιορισμό  :helpplea: :helpplea: :helpplea: ....

Κανονικά θα έπρεπε να παραμερίσω και να την αφήσω να περάσει ενώ θα θαύμαζα ένα legendary catwalk  :s&m_2: . Το savoir vivre  μετά από χρόνια εντρύφησης όριζε ως ορθόν να περάσω πρώτος μπροστά, υπόλειμμα των χρόνων της αναγέννησης και των ιπποτών όπου το μοναδικό μέρος όπου ο άνδρας μπαίνει μπροστά και πρώτος από τη γυναίκα είναι ..... η κρεβατοκάμαρα (!) για να βεβαιώσει ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος  :coolcondom: για το ζευγάρωμα. Ισως ο μόνος "κίνδυνος" να ήταν η ίδια η Τζούλια.... και ειδικά στο κρεβάτι  :S :S :S .

Αποφάσισα να κάνω όπισθεν με τα μάτια μου επάνω της για να εντυπώσω την εικόνα.  :new_shocked:

"Εχεις να πιούμε κάτι?" - "Σαν τι?" - "Σαμπάνια …? "

Εν αναμονή του ευγενούς αλκοόλ υπήρξε social time  :woldman: κατά την διάρκεια του οποίου κοιτά σταθερά τον συνομιλητή της στα μάτια - για μένα σημαντικό ώστε να υπάρξει επικοινωνία. Οι ερωτήσεις ευθύς χωρίς περιστροφές σε ευχάριστο τόνο, στα πλαίσια του fair play  απαντήθηκαν σε μεγάλο ποσοστό. "Πόσο είσαι?" - " *** "είπε το γερόνδιο -" Εγώ 200, πέθανα και αναστήθηκα .... " είπε σοβαρά αλλά χαμογελώντας  :happy: . Δεν έχει άδικο .... αν μιλάμε για βιώματα  ....

"Πάω να φρεσκαριστώ, όταν έρθει η σαμπάνια θα μου σερβίρεις?" Με το σερβίρισμα, βγήκε από το μπάνιο φορώντας ένα δαντελωτό στρινγκ όπου οι λεπτές δαντέλες έπιαναν ψηλά στης λαγόνες ενώ το Τ χανόνταν στη σχισμή  του λευκού, άσπιλου και ολοστρόγγυλου κώλου  :wowmouth: . Με το ποτήρι στο χέρι πήρε σαγηνευτική πόζα και με χαμόγελο πέρασε το χέρι του ποτηριού γύρω από το λαιμό μου πίσω από το σβέρκο - ως γνήσια Βαμπ παλαιάς κοπής -  ενώ με το δεξί τα δάκτυλά της αναζήτησαν το μόριο και τους όρχεις  :tn04: του γερόνδιου. Δεν τα άγγιξε ή τα έπιασε, εφάρμοσε μία πίεση τόση όση - κίνηση αυτοματοποιημένη από την πείρα - ώστε η θερμότητα του χεριού της  :headbang: να περάσει στο επίμαχο σημείο και να το ανορθώσει . Και τότε ακριβώς έκλεισε τα δάκτυλά της γύρω από αυτά τυλίγοντάς τα και δίνοντας ένα σιρκουί βαθιών γλωσσόφιλων με τη νευρώδη γλώσσα να κινείται αργά και δαγκώνοντας με τις άκρες των χειλιών της τη γωνία του στόματός μου. Νισάφι!!!  :dunno: Αδραξα και με τα δυο μου χέρια τα ολοστρόγγυλα κωλομάγουλα και την τράβηξα σε πλήρη επαφή στο σώμα μου. Τα στήθη της τεράστια, ολοστρόγγυλα αψηφούσαν το νόμο της βαρύτητας  :tits: θέτοντας τους Νόμους του Νεύτωνα σε αμφισβήτηση ενώ γέμιζαν και ξεχύλιζαν από τα μπράτσα μου, οι ρώγες ροζ και σκληρές αναζητούσαν το δίκαιο μερίδιό τους σε πιπίλισμα.  :orchestra:

O Dirty ξάπλωσε στο κρεβάτι και η Τζούλια γονάτισε πάνω από το πέος. Η θέα των οπισθίων μσα από τονκαθρέπτη ήταν προκλητική  :dancing: . Τραβώντας το δέρμα προς τα κάτω και με 4-5  ελαφρές  παλινδρομήσεις του χεριού της έβαλε το πέος στο στόμα. Τα χείλια ήταν απαλά αλλά παρόλα αυτά πίεζαν το μόριο τεντώθηκε στο ύψος του (5μm), κρατώντας το δέρμα στη βάση έκανε deep throat επανειλημμένως με μικρά πνιξίματα, το'χει τι να πει κανείς...Μάζεψα τα σχετικά κοντά μαλλιά της με το ένα χέρι και με τη βοήθεια του δεύτερου την έσπρωξα ελαφριά κάτω και μετά επάνω και ξανά και ξανά, η αίσθηση ήταν πολύ καλή  :kneel: :kneel: - δεν διαμαρτυρήθηκε. Η γλώσσα της περιστρεφόταν ενώ γινόταν η παλινδρόμηση. "Εδώ με τα χείλια σου , τις άκρες τους και τη γλώσσα τρίψε τη βάλανο". Ηταν δεκτική στις υποδείξεις. Μόλις η βάλανος του πέους έγινε μωβ  :o τότε ρούφηξε έως τη ρίζα - ένας αναστεναγμός ανακούφισης βγήκε από το στόμα του γερόνδιου. Το σκηνικό επαναλήφθει. "Αν συνεχίσεις έτσι θα χύσω"  :priest: :priest: :priest: .

Πήγε στα τέσσερα και μου είπε "Ελα". Εφορέθει το προφυλακτικό και τη γύρισα ιεραποστολικά. Σήκωσε τα πόδια σε γωνία και τα ακούμπησε στους ώμους μου. Κοιτούσα ... "Δεν είναι μικρό και κομψό?" με χείλια ροζ τα οποία δεν προεξέχουν. «Ε ναι είναι »….  :rockon: Απάντησα.  Είδα τα χέρια της να τα έχει ελαφρά κεκαμένα ρος το κεφάλι της και είπα μέσα μου - "λες?"

Ε ναι ήθελε ελαφρό αλλά στιβαρό Bondage και ακινητοποίηση των χεριών της αρέσει. "Ξέρεις τι άλλα μου αρέσουν ?" ρώτησε το καρδιακό γερόνδιο  :embarrased: . Η ερώτηση ήταν καθαρά ρητορική. " Αυτά αυτά και αυτά ειπε ".  :S :S :S  Το ένα φρύδι μου σηκώθηκε. Αρχισα τη διείσδυση και κοίταξα λίγο κάτω με απορία. "Μπήκα σε λάθος οπή?" Όχι αλλά ήταν (!) ΣΤΕΝΑ ε ναι ... Η αίσθηση του σφυξίματος απολαυστική. Σφυροκοπούσα περίπου 12-15 λεπτά, σήκωνε τη λεκάνη να πάρει όλο το μήκος. Οι σπασμοί του προσώπου σε συνδυασμό με τις κραυγούλες αληθοφανείς. Πήγα να χαιδέψω την κλειτορίδα, εκείνη με έπιασε από τα δύο κωλομάγουλά μου και με τράβηξε δυνατά να μπω όλος  :headbaning1: . Είναι τύπος μάλλον μητρικός και ουχί κλειτοριδικός.  :ban:

Τη γύρισα στο πλάι προς τα δεξιά, έβαλα το δεξί πόδι της πάνω στον ώμο μου και πίεσα το αριστερό κάτω. Πλάγια αυτή όρθιος εγώ μπήκα ως τη ρίζα μέσα της  :walkingpenis:  - δυνατά ξεφύσηξε κάποιες πνοές. Εμπαινα με δύναμη όλος οι γκριμάτσες της απολαυστικές. Η θέα? Ενας ροζ λείος κώλος στην περιοχή της οπής χωρίς ψεγάδια, ζάρες ή το χαρακτηριστικό εξόγκωμα κάποιας  αιμοροίδας. Η Οπή ελαφρά ανοιχτή πιθανά δουλεμένη αλλά ουχί ξεπατωμένη.

Επαιρνε πρωτοβουλίες,  :respect: έκατσε μπρούμητα  έκανε ένα φοβερό  σπάσιμο της μέσης να ανασηκώσει τη λεκάνη μέσης ώστε να παίρνει όλο το μήκος  :klapseee:  ... Οι μπάτσες στα κωλομάγουλα έδιναν και έπαιρναν  :tooth:  .... Δεν ξέρω αν εγώ ή αυτή ερεθιζονταν περισσότερο. Είχαν περάσει 35-40 λεπτά σφυροκοπήματος φαινόταν να το διασκεδάζει. Σε τακτά διαστήματα γύριζε το κεφάλι στο πλάι και τα γλωσσόφιλα έδιναν και έπαιρναν. Οταν ήρθε η ώρα να τελειώσω σηκώθηκα γονατιστός - όρθιος όπως και εκείνη, έβγαλα το προφυλακτικό και άρχισε να τον ρουφάει και να τον παίζει ελαφρά, το τέλος ήρθε στο στόμα της στα χείλια ενώ δεν παρέλειψα να τιμήσω με άφθονα σπερματοζωάρια και το φοβερό στήθος  :tits: :cum: .

Το στήθος μαλακό ακριβή δουλειά  :wanker: :erection:  με την τομή σε τέτοια γωνία ώστε να μην φαίνεται όταν είναι ανάσκελα και με τη μορφή μικρής ραγάδας και όχι ουλής - καλός γιατρός. Αλλά αυτό το είδα σε δεύτερη συνάντηση και το παρατήρησα αφού είχα συνομιλήσει με τον ειδήμονα Vlandis4.

To social συνεχήσθει οι φιάλες αυξήθηκαν... "Δεν είμαι σπάταλη απλά έχω ακριβά στάνταρντ και γούστα" Ορθόν  :woldman: !  Οι μετέπειτα συγχνωτισμοί αυτό έδειξαν.  :respect:

Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε γευσιγνωσίες σούσι ή διασκέδαση σε old time classic club από τη μεριά της μια και αυτά την ξεσηκώνουν, από τη μεριά του γερονδίου Dirty  συζητήθηκε το ενδεχόμενο τρίου με κάποια ΜN που παίζει σε μια εταιρεία φιλμ "Γοργόνα" - "Χάρυβδη" - "Σειρήνα" δεν θυμάμαι το όνομα ασταδιάλα καταραμένο αλτσχάιμερ.

Η συζήτηση περί εμπειριών είναι σαν να προσπαθείς να εξηγήσεις στο σκάκι την Berlin Defense  στον Magnus Carlsen ... άστο καλύτερα  :babycry: :babycry: :babycry:  :2funny: :2funny: :2funny: .  

 

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Μηνύματα
16.593
Κριτικές
37
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Σεξ με την Τζούλια Α.

Αργάμιση  :tired:  :zombie:, η πόρτα του κεντρικού  *****  ξενοδοχείου της Αθήνας άνοιξε,  :undecided: "Γεια σου Τζούλια ", "Γεια σου 'Dirty' " Το γλωσσόφιλο ήταν βαθύ το παιχνίδισμα της γλώσσας έμπειρο, διήρκεσε τόσο όσο  :jelous:.

Μοσχομύριζε σαπούνι και άρωμα  :headbang2:. Η διέγερση των αισθήσεων άρχιζε με καλό τρόπο. Τράβηξε τα γυαλιά "trade mark" της εικόνας της στην άκρη της μύτης και με κοίταξε παιχνιδιάρικα και έντονα  με τα μάτια της πάνω από αυτά. Τι μάτια, σχήμα, χρώμα... Είχε ένα χαμόγελο ευχάριστο μη επιτηδευμένο  :bounce-glasses: .

Πουτάνα φύση  :grin: ... σε μερικές τα δίνεις πλουσιοπάροχα  :jade:. Μακράν από τα ομορφότερα 2-3 πρόσωπα που έχω δει - και έχω δει πιστέψτε με - ο φακός δεν αποδίδει του λόγου το αληθές, υστερεί. Με ΕΛΑΧΙΣΤΟ μακιγιάζ έδειχνε σαν 20άχρονο που βγήκε βόλτα με το λεπτό υφασμάτινο φορμάκι σορτς, με το αβυσσαλέο βαθύ ντεκολτέ από όπου κατοικοεδρεύαν 2 στήθη DD  :erection: ενώ ο συνδυασμός μαύρης δαντέλας ροζ θηλής δημιουργούσε εγκεφαλικά  :headbang: . Το σώμα καμία σχέση με  παραπλανητικές ανορεξικές φωτό, λεπτό μοντελέ, ίσως ένα κλικ αδύνατο, μα ένας κώλος, τι κώλος να λικνίζεται ελεύθερα κάτω από το λεπτό ημιδιάφανο ύφασμα, το στρινγκ δεν έβαζε κανένα περιορισμό  :helpplea: :helpplea: :helpplea: ....

Κανονικά θα έπρεπε να παραμερίσω και να την αφήσω να περάσει ενώ θα θαύμαζα ένα legendary catwalk  :s&m_2: . Το savoir vivre  μετά από χρόνια εντρύφησης όριζε ως ορθόν να περάσω πρώτος μπροστά, υπόλειμμα των χρόνων της αναγέννησης και των ιπποτών όπου το μοναδικό μέρος όπου ο άνδρας μπαίνει μπροστά και πρώτος από τη γυναίκα είναι ..... η κρεβατοκάμαρα (!) για να βεβαιώσει ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος  :coolcondom: για το ζευγάρωμα. Ισως ο μόνος "κίνδυνος" να ήταν η ίδια η Τζούλια.... και ειδικά στο κρεβάτι  :S :S :S .

Αποφάσισα να κάνω όπισθεν με τα μάτια μου επάνω της για να εντυπώσω την εικόνα.  :new_shocked:

"Εχεις να πιούμε κάτι?" - "Σαν τι?" - "Σαμπάνια …? "

Εν αναμονή του ευγενούς αλκοόλ υπήρξε social time  :woldman: κατά την διάρκεια του οποίου κοιτά σταθερά τον συνομιλητή της στα μάτια - για μένα σημαντικό ώστε να υπάρξει επικοινωνία. Οι ερωτήσεις ευθύς χωρίς περιστροφές σε ευχάριστο τόνο, στα πλαίσια του fair play  απαντήθηκαν σε μεγάλο ποσοστό. "Πόσο είσαι?" - " *** "είπε το γερόνδιο -" Εγώ 200, πέθανα και αναστήθηκα .... " είπε σοβαρά αλλά χαμογελώντας  :happy: . Δεν έχει άδικο .... αν μιλάμε για βιώματα  ....

"Πάω να φρεσκαριστώ, όταν έρθει η σαμπάνια θα μου σερβίρεις?" Με το σερβίρισμα, βγήκε από το μπάνιο φορώντας ένα δαντελωτό στρινγκ όπου οι λεπτές δαντέλες έπιαναν ψηλά στης λαγόνες ενώ το Τ χανόνταν στη σχισμή  του λευκού, άσπιλου και ολοστρόγγυλου κώλου  :wowmouth: . Με το ποτήρι στο χέρι πήρε σαγηνευτική πόζα και με χαμόγελο πέρασε το χέρι του ποτηριού γύρω από το λαιμό μου πίσω από το σβέρκο - ως γνήσια Βαμπ παλαιάς κοπής -  ενώ με το δεξί τα δάκτυλά της αναζήτησαν το μόριο και τους όρχεις  :tn04: του γερόνδιου. Δεν τα άγγιξε ή τα έπιασε, εφάρμοσε μία πίεση τόση όση - κίνηση αυτοματοποιημένη από την πείρα - ώστε η θερμότητα του χεριού της  :headbang: να περάσει στο επίμαχο σημείο και να το ανορθώσει . Και τότε ακριβώς έκλεισε τα δάκτυλά της γύρω από αυτά τυλίγοντάς τα και δίνοντας ένα σιρκουί βαθιών γλωσσόφιλων με τη νευρώδη γλώσσα να κινείται αργά και δαγκώνοντας με τις άκρες των χειλιών της τη γωνία του στόματός μου. Νισάφι!!!  :dunno: Αδραξα και με τα δυο μου χέρια τα ολοστρόγγυλα κωλομάγουλα και την τράβηξα σε πλήρη επαφή στο σώμα μου. Τα στήθη της τεράστια, ολοστρόγγυλα αψηφούσαν το νόμο της βαρύτητας  :tits: θέτοντας τους Νόμους του Νεύτωνα σε αμφισβήτηση ενώ γέμιζαν και ξεχύλιζαν από τα μπράτσα μου, οι ρώγες ροζ και σκληρές αναζητούσαν το δίκαιο μερίδιό τους σε πιπίλισμα.  :orchestra:

O Dirty ξάπλωσε στο κρεβάτι και η Τζούλια γονάτισε πάνω από το πέος. Η θέα των οπισθίων μσα από τονκαθρέπτη ήταν προκλητική  :dancing: . Τραβώντας το δέρμα προς τα κάτω και με 4-5  ελαφρές  παλινδρομήσεις του χεριού της έβαλε το πέος στο στόμα. Τα χείλια ήταν απαλά αλλά παρόλα αυτά πίεζαν το μόριο τεντώθηκε στο ύψος του (5μm), κρατώντας το δέρμα στη βάση έκανε deep throat επανειλημμένως με μικρά πνιξίματα, το'χει τι να πει κανείς...Μάζεψα τα σχετικά κοντά μαλλιά της με το ένα χέρι και με τη βοήθεια του δεύτερου την έσπρωξα ελαφριά κάτω και μετά επάνω και ξανά και ξανά, η αίσθηση ήταν πολύ καλή  :kneel: :kneel: - δεν διαμαρτυρήθηκε. Η γλώσσα της περιστρεφόταν ενώ γινόταν η παλινδρόμηση. "Εδώ με τα χείλια σου , τις άκρες τους και τη γλώσσα τρίψε τη βάλανο". Ηταν δεκτική στις υποδείξεις. Μόλις η βάλανος του πέους έγινε μωβ  :o τότε ρούφηξε έως τη ρίζα - ένας αναστεναγμός ανακούφισης βγήκε από το στόμα του γερόνδιου. Το σκηνικό επαναλήφθει. "Αν συνεχίσεις έτσι θα χύσω"  :priest: :priest: :priest: .

Πήγε στα τέσσερα και μου είπε "Ελα". Εφορέθει το προφυλακτικό και τη γύρισα ιεραποστολικά. Σήκωσε τα πόδια σε γωνία και τα ακούμπησε στους ώμους μου. Κοιτούσα ... "Δεν είναι μικρό και κομψό?" με χείλια ροζ τα οποία δεν προεξέχουν. «Ε ναι είναι »….  :rockon: Απάντησα.  Είδα τα χέρια της να τα έχει ελαφρά κεκαμένα ρος το κεφάλι της και είπα μέσα μου - "λες?"

Ε ναι ήθελε ελαφρό αλλά στιβαρό Bondage και ακινητοποίηση των χεριών της αρέσει. "Ξέρεις τι άλλα μου αρέσουν ?" ρώτησε το καρδιακό γερόνδιο  :embarrased: . Η ερώτηση ήταν καθαρά ρητορική. " Αυτά αυτά και αυτά ειπε ".  :S :S :S  Το ένα φρύδι μου σηκώθηκε. Αρχισα τη διείσδυση και κοίταξα λίγο κάτω με απορία. "Μπήκα σε λάθος οπή?" Όχι αλλά ήταν (!) ΣΤΕΝΑ ε ναι ... Η αίσθηση του σφυξίματος απολαυστική. Σφυροκοπούσα περίπου 12-15 λεπτά, σήκωνε τη λεκάνη να πάρει όλο το μήκος. Οι σπασμοί του προσώπου σε συνδυασμό με τις κραυγούλες αληθοφανείς. Πήγα να χαιδέψω την κλειτορίδα, εκείνη με έπιασε από τα δύο κωλομάγουλά μου και με τράβηξε δυνατά να μπω όλος  :headbaning1: . Είναι τύπος μάλλον μητρικός και ουχί κλειτοριδικός.  :ban:

Τη γύρισα στο πλάι προς τα δεξιά, έβαλα το δεξί πόδι της πάνω στον ώμο μου και πίεσα το αριστερό κάτω. Πλάγια αυτή όρθιος εγώ μπήκα ως τη ρίζα μέσα της  :walkingpenis:  - δυνατά ξεφύσηξε κάποιες πνοές. Εμπαινα με δύναμη όλος οι γκριμάτσες της απολαυστικές. Η θέα? Ενας ροζ λείος κώλος στην περιοχή της οπής χωρίς ψεγάδια, ζάρες ή το χαρακτηριστικό εξόγκωμα κάποιας  αιμοροίδας. Η Οπή ελαφρά ανοιχτή πιθανά δουλεμένη αλλά ουχί ξεπατωμένη.

Επαιρνε πρωτοβουλίες,  :respect: έκατσε μπρούμητα  έκανε ένα φοβερό  σπάσιμο της μέσης να ανασηκώσει τη λεκάνη μέσης ώστε να παίρνει όλο το μήκος  :klapseee:  ... Οι μπάτσες στα κωλομάγουλα έδιναν και έπαιρναν  :tooth:  .... Δεν ξέρω αν εγώ ή αυτή ερεθιζονταν περισσότερο. Είχαν περάσει 35-40 λεπτά σφυροκοπήματος φαινόταν να το διασκεδάζει. Σε τακτά διαστήματα γύριζε το κεφάλι στο πλάι και τα γλωσσόφιλα έδιναν και έπαιρναν. Οταν ήρθε η ώρα να τελειώσω σηκώθηκα γονατιστός - όρθιος όπως και εκείνη, έβγαλα το προφυλακτικό και άρχισε να τον ρουφάει και να τον παίζει ελαφρά, το τέλος ήρθε στο στόμα της στα χείλια ενώ δεν παρέλειψα να τιμήσω με άφθονα σπερματοζωάρια και το φοβερό στήθος  :tits: :cum: .

Το στήθος μαλακό ακριβή δουλειά  :wanker: :erection:  με την τομή σε τέτοια γωνία ώστε να μην φαίνεται όταν είναι ανάσκελα και με τη μορφή μικρής ραγάδας και όχι ουλής - καλός γιατρός. Αλλά αυτό το είδα σε δεύτερη συνάντηση και το παρατήρησα αφού είχα συνομιλήσει με τον ειδήμονα Vlandis4.

To social συνεχήσθει οι φιάλες αυξήθηκαν... "Δεν είμαι σπάταλη απλά έχω ακριβά στάνταρντ και γούστα" Ορθόν  :woldman: !  Οι μετέπειτα συγχνωτισμοί αυτό έδειξαν.  :respect:

Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε γευσιγνωσίες σούσι ή διασκέδαση σε old time classic club από τη μεριά της μια και αυτά την ξεσηκώνουν, από τη μεριά του γερονδίου Dirty  συζητήθηκε το ενδεχόμενο τρίου με κάποια ΜN που παίζει σε μια εταιρεία φιλμ "Γοργόνα" - "Χάρυβδη" - "Σειρήνα" δεν θυμάμαι το όνομα ασταδιάλα καταραμένο αλτσχάιμερ.

Η συζήτηση περί εμπειριών είναι σαν να προσπαθείς να εξηγήσεις στο σκάκι την Berlin Defense  στον Magnus Carlsen ... άστο καλύτερα  :babycry: :babycry: :babycry:  :2funny: :2funny: :2funny: .  
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :respect: :respect: :respect:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom