NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Μην ανησυχείς φίλε μου ! εγώ θα σου γνωρίσω ..... :-*
:-* :-* :-*
Μην ανησυχείς φίλε μου ! εγώ θα σου γνωρίσω ..... :-*
αν ψοφήσω και έρθεις, θα αναστηθώ να σεΦοβάμαι bliz μην μας κάνει και χάσουμε κανένα μεροκάματο .. !!
Χαιρετώ, ελπίζω να είστε όλοι καλά, καλή δύναμη.
καλημέρα Λάρυ, μόνο το γουρούνι σε είδεκαλημερα σας!!!!!!
καλημερα δευκα ο πονδιος πιλατος και μερικοι φιλοι σου σε χαιρετουν. επισης σε χαιρετω και εγω η απουσια σου ειναι αισθητη. ΦιλιαΓια μια καλημέρα. Να περνάτε καλά και καλή δύναμη για όσα δύσκολα και απρόβλεπτα ζούμε και για όσα έρχονται. Καλή συνέχεια σε όλους.
γεια σου νικ γεια σου λαρυ με το μεγαλο παπαρικαλημέρα Λάρυ, μόνο το γουρούνι σε είδε
κυρίαγεια σου νικ γεια σου λαρυ με το μεγαλο παπαρι
το γυρίσαμε στους πληθυντικούς ευγενείας. θα μιλάμε με το σεις και το σας εδω μεσα. Δεν αντέχω τόσο καθωσπρεπισμό
σιγα μην κανεις και βορειο σελας. σιλακ λεγεται . ξερεις τι ειναι; αααααααααααααχαχαχασημερις ειμαι σταναχωρημενος!!!!! διαβασα ολο το μνημονιο και ενιωσα ενα αγγουρι μεγαλο να μου διαπερνα την απαραβιαστει κολοτρυπιδα μου!!!!! απο σημερα λοιπον θα με λετε λαρισα η λαρουσα η σκετο ρουσα !!!!!!!
ερι να σε ρωτησω κατι το βραδυ θα παω για μανικιουρ και πεντικιουρ αποφασισα να κανω σελακ ποια χρωματακια ειναι της μοδος να ξερω!!!!!
Τα σεβη μου. Θα μιλαω και εγω λες και εχω βγει απο παρθεναγωγειο και θα μπαινω οπως μπαίνει ο δευκα . Αμα πιαΕρη, μπινελίκια πριν σου πω ένα γεια? κάτσε να κάνω προθέρμανση
σιγα μην κανεις και βορειο σελας. σιλακ λεγεται . ξερεις τι ειναι; αααααααααααααχαχαχα
πιο παρθεναγωγείο ρε μαλακομπούκωμα?Τα σεβη μου. Θα μιλαω και εγω λες και εχω βγει απο παρθεναγωγειο και θα μπαινω οπως μπαίνει ο δευκα . Αμα πια
Ερη, μπινελίκια πριν σου πω ένα γεια? κάτσε να κάνω προθέρμανση