borbi2525
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 7.078
- Πόντοι
- 5.696
Μην δεις άνθρωπο να προκοβει εσύ...Σε φάγανε οι μικρές εσένα, ευτυχώς εγώ δεν έχω τέτοιες εδώ και διάγω βίον υγειή και συνετόν :S
Μην δεις άνθρωπο να προκοβει εσύ...Σε φάγανε οι μικρές εσένα, ευτυχώς εγώ δεν έχω τέτοιες εδώ και διάγω βίον υγειή και συνετόν :S
Καλημερα «βρώμικο αγόρι»...
Τι τρελό σκαρωνεις πάλι εσυ...
Κάντε τους το ίδιο για εκδίκηση, πετάξτε τους τα μάτια
Ρε δεν ξέρεις τι είναι ο ρέκτης για αυτό μιλάςΜην δεις άνθρωπο να προκοβει εσύ...
να και ο εταίρος πιστολέρο, καλημέραΚαλημέρα old guns!
Τώρα τι να σου πω...
Κάντε τους το ίδιο για εκδίκηση, πετάξτε τους τα μάτια
Πάρε μαζί το τάβλι να μάθεις τα κορίτσια!
Καλημέρα στον καλωδιομενο..Φαντάζομαι είστε σε αγρανάπαυση..Καλημέρα old guns!
Παίζουν οι δύο η τρίτη στα γοναταείσθε σοφός, στα τρίο όμως ? Παρακαλώ δώστε μου μία λύση σύντομα διότι θα τη χρειαστώ
Στα τρίο παίξτε αγωνία,έχει πλάκα και όποιος χάνει βγάζει ένα ρούχοείσθε σοφός, στα τρίο όμως ? Παρακαλώ δώστε μου μία λύση σύντομα διότι θα τη χρειαστώ
Πάρε μαζί το τάβλι να μάθεις τα κορίτσια!
Ή τις βάζεις μαζί εναντίον σου ή έρχομαι με δεύτερο τάβλι να κρατώ την άλλη απασχολημένη. Γνωρίζοντας όμως πόσο Βρωμιάρης είσαι, δε θα χρειαστεί τίποτε από όλα αυτά, μια και οι κοπέλες θα είναι απασχολημένες μεταξύ τους!είσθε σοφός, στα τρίο όμως ? Παρακαλώ δώστε μου μία λύση σύντομα διότι θα τη χρειαστώ
Πιο οικονομικό από το να ταΐζεις τις πουτάνες ...καλημέρα σειρά,ταίζεις τα πσάρια πάλι;
Εσυ κυρίως κάνεις ότι τα έκοψες ...Καλημερα..
Εγω γιαυτο εκοψα τα γαμησια και τις μαλακιες
Και κανω οτι ψαρευω ...
καλημέρα σειρά,ταίζεις τα πσάρια πάλι;Καλημερα..
Και κανω οτι ψαρευω ...
Για κοίτα ποιος μιλάει..Καλημέρα σας...Συνεχίστε να κάνετε ότι κάνετε..Καλημερα..
Και κανω οτι ψαρευω ...
Έχουν καλό μεταβολισμό τα κορίτσια!
Και δεν χορταίνουν ποτέ οι άτιμες :S
Πιο οικονομικό από το να ταΐζεις τις πουτάνες ...