Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.950
- Πόντοι
- 1.406
επεσες σε περιοδο προσφορων
Οι πολιτικες εξελιξεις φταινε.Όλοι κοιμούνται και ο βραδινός κωλογερος πλέον μας αφήνει. Είναι Δευτέρα είναι Ιούλιος και ούτε που το έχω καταλάβει.Καμία ξεγνοιασιά καλοκαιριού
Με τις φακ μπαντις καμια δεκαπενταρια.αχαχαχαχαχα
αλεξ αλήθεια πόσες πρώην είχες πρόχειρα ?
ξαπλώνω και προσπαθώ να μην σκέφτομαιξαπλωνω και κλεινω τα ματια
Εσυ?
ξαπλώνω και προσπαθώ να μην σκέφτομαι
Αυτη ειναι πολυ καλη ασκηση και για τον ξυπνιο σου,δοκιμασε το σε διαφορες φασεις της ημερας που δεν εχεις καποια συγκεκριμενη εργασια να εκτελεσειςξαπλώνω και προσπαθώ να μην σκέφτομαι
δεκαπέντε πρώην δεκατέσσερις πρώην δεκατρείς πρώην.. Μετράω αντί για προβατάκιαΜε τις φακ μπαντις καμια δεκαπενταρια.
Εγω αν ξαπλωσω και αρχισω να σκεφτομαι πρωην με πιανει αναστατωση και μου φευγει ο υπνος.δεκαπέντε πρώην δεκατέσσερις πρώην δεκατρείς πρώην.. Μετράω αντί για προβατάκια
τσου. Ο καλύτερος ύπνος μου είναι στην παραλία. ΥπέροχαΓενικα δυσκολευεσαι στον υπνο?
Απο τις τυψεις τυπε?Εγω αν ξαπλωσω και αρχισω να σκεφτομαι πρωην με πιανει αναστατωση και μου φευγει ο υπνος.
Οχι ακριβως.Απο τις τυψεις τυπε?
αυτο σε παραλία στους Όθωνους καλοκαίρι στην άδεια πεντακάθαρη θάλασσα να ακούσω μόνο το τζιτζίκι το νερό και το φως του ήλιου. Τις άλλες στιγμές σκέφτομαι όπως αναπνέωΑυτη ειναι πολυ καλη ασκηση και για τον ξυπνιο σου,δοκιμασε το σε διαφορες φασεις της ημερας που δεν εχεις καποια συγκεκριμενη εργασια να εκτελεσεις
Με τις φακ μπαντις καμια δεκαπενταρια.
Καλημέρα,
Μπλιζ νομιζω ήρθε η ωρα να αποκατασταθώ, θα ζητήσω απο τον αλεξ να μου γνωρίσει καποια