sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.038
- Πόντοι
- 16.596
χίλιοι καλοί χωράνεΕμένα γιατι με αφησατε όξω ?![]()
![]()
![]()
Λογικό, ευρίσκεστε εις το νήμα της αληθείας...Μιλώ μετά πάσης ειλικρίνειας την αλήθεια![]()
Μιλώ μετά πάσης ειλικρίνειας την αλήθειαΚαλα τον πιστεύεις? Ολη μέρα χθές μου κλαιγότανε...
Έχω δει και χειρότερα φίλε. Σε ώρα αιχμής του νήματος να μου λέει 8 μηνύματα δημοσιεύτηκαν!!!9 στις 10 φορές πού πάω να ποστάρω στο συγκεκριμένο νήμα μου βγάζει το μύνημα
Προσοχή! Ενώ πληκτρολογούσατε, 3 νέα μηνύματα δημοσιεύθηκαν. Ίσως θα θέλατε να αναθεωρήσετε την απάντησή σας.
Κυριοι θα κάψουμε τον SERVER και θα μας κυνηγάνε οι Admins![]()
η τελευταία πράξη μουΛογικό, ευρίσκεστε εις το νήμα της αληθείας...
17 επισκέπτες9 στις 10 φορές πού πάω να ποστάρω στο συγκεκριμένο νήμα μου βγάζει το μύνημα
Προσοχή! Ενώ πληκτρολογούσατε, 3 νέα μηνύματα δημοσιεύθηκαν. Ίσως θα θέλατε να αναθεωρήσετε την απάντησή σας.
Προσέξτε μη γίνετε το θέμα της επόμενης ψηφοφορίαςη τελευταία πράξη μουήτο πριν μήνες, γιατί να πω ψέματα;
![]()
Η τεχνολογία πλέον είναι φιλική στην τρίτη ηλικίαΠάντως για παπούληδες πολύ γρήγορα ποστάρουμε!!
Έχω δει και χειρότερα φίλε. Σε ώρα αιχμής του νήματος να μου λέει 8 μηνύματα δημοσιεύτηκαν!!!
Το θέμα ή το ανάθεμα;Προσέξτε μη γίνετε το θέμα της επόμενης ψηφοφορίας![]()
![]()
![]()
![]()
Η τεχνολογία πλέον είναι φιλική στην τρίτη ηλικία![]()
Ε, όχι κι έτσι...Το θέμα ή το ανάθεμα;![]()
Να γράφεις γρήγορα και ναΈχουμε βάλει μοτεράκια στα δάκτυλα![]()
Το κατάλαβες ότι έχεις καταντήσει ο Φουρθιώτης του νήματος;;;;[size=20pt]Τέρμα οι ακριτομύθιες!
Τέρμα οι φήμες!
Η πραγματικότητα στην οθόνη σας!
Εσείς θα μάθετε. Εσείς θα γνωρίζετε. Οι άλλοι θα φαντάζονται![/size]
[size=30pt]Το νήμα της αληθείας! [/size]![]()
Το κατάλαβες ότι έχεις καταντήσει ο Φουρθιώτης του νήματος;;;;
Να γράφεις γρήγορα και νααργά είναι το τέλειο, το ανάποδο πάλι είναι καταστροφή
![]()
9 στις 10 φορές πού πάω να ποστάρω στο συγκεκριμένο νήμα μου βγάζει το μύνημα