sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Κι εμένα ελαφρώς μεταχειρισμένο είναι σε πολύ καλή κατάσταση με λίγα χιλιόμετρα αλλά θέλω ένα καινούριο ..
Κι εμένα ελαφρώς μεταχειρισμένο είναι σε πολύ καλή κατάσταση με λίγα χιλιόμετρα αλλά θέλω ένα καινούριο ..
Κι εμένα ελαφρώς μεταχειρισμένο είναι σε πολύ καλή κατάσταση με λίγα χιλιόμετρα αλλά θέλω ένα καινούριο ..κι εγώ το ίδιο,για αυτό έχω ένα παλιό αυτοκίνητο με 320.000 χλμ αφού δεν μπορώ να έχω ένα καλό δεν ψωνίζω
Αυτά είναι τα ωραία αγόρι μου
Ρε δεν εννοούσα τη δουλειάτι λες ρε πυροβολημενε ?
30 με 35.000 το χρονο ωραια ειναι ?
Να φευγεις 4 το πρωι απο ΑΘηνα να εισαι 8 1/2 Ιωαννινα να δουλευεις σαν παλαβος μεχρι τις 4 χωρις διαλειμα και μετα παλι πισω ?
Η να κανεις το Αθηνα Βολο , Λαρισσα , Καρδιτσα Τρικαλα Αθηνα αυθημερον ?
και ολα αυτα ειτε βρεχει ειτε χιονιζει ειτε εχει καυσωνα ...
Εγώ έχω μερικούς μήνες :-Εγώ εχω 12 μέρες... τι να πω....
Αμαν ρε εσεις με τα πιπινια. 90% σου βγαινουν κομοδινα. Καλα κανω και παω Ταυλανδη, που εχει ημιτασιον πιπινια.
30αρες που φαινονται για 20αρες
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΤΗΝ ΨΕΥΔΟΦΟΡΙΑ (ψηφοφορια). ΕΧΩ 7 ΜΕΡΕΣ ΑΓΑΜΗΤΟΣ. (ακομη και εχθες ενα σιγουρακι Σλοβακα που τον ακονιζα για παρτη της, δεν μου καθησε-ηθελε να ξυπνησει νωρις για να παει εκδρομη Αλβανια)
Καλημερα.
Ρε δεν εννοούσα τη δουλειά
Για το αυτοκίνητο λέω που είναι πάντα καινούργιο,πού να δεις το δικό μου...
14 ετών είναι, χτυπημένο παντού
Δωστο σε μενα ..θα του κανω ενα "ρεκτιφιε" και θα γινει "τσιλικο"
Εγω που εχω 3 μερες τι να πω ? να αυτοκτονησω δηλαδη ?
Καλά αυτός θέλει πολύ ξύλο καιΑπο αυτη την αποψη ναι ενταξει
βεβαια ο αγαπητος μας Τσιπρας φροντισε απο περισυ και αναδρομικα απο 01/01/2016 να φορολογισει τα εταιρικα αυτοκινητα σαν εισοδημα
Θα το θυμηθω ΚΑΙ αυτο οταν θα ριξω την ψηφο μου στις επομενες εκλογες
Ρε αντε φτύστε τα μπούτια σας.. ένας ένας..Εγώ εχω 12 μέρες... τι να πω....
Ρε αντε φτύστε τα μπούτια σας.. ένας ένας..
Όνειρα θερινής νυκτόςΔεν το έπιασες. Αυτό θέλω να είναι το καινούριο...!!!
borbi να το προσεχείς αυτό το εργαλείο!!!!
Κρατά καλά το τιμόνι γιατί στις στροφές θα σου φεύγει....
Είναι σπινιαρικο....!!!!!
Δεν το έπιασες. Αυτό θέλω να είναι το καινούριο...!!!borbi να το προσεχείς αυτό το εργαλείο!!!!
Κρατά καλά το τιμόνι γιατί στις στροφές θα σου φεύγει....
Είναι σπινιαρικο....!!!!!
Και τρείς τρείς αρκεί να είμαι και εγώ μέσα..
Αμα τα φτυνουμε δυο - δυο θα πειραξει ????
Και τρείς τρείς αρκεί να είμαι και εγώ μέσα..Αμα τα φτυνουμε δυο - δυο θα πειραξει ????