sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Σε υποχρεωτική νηστεία βρίσκομαι αγαπητέ.Κάτω των 22-23 δεν υπάρχει τίποτα δυστυχώς :SΤρως πολύ και συ ρε παιδί!
Σε υποχρεωτική νηστεία βρίσκομαι αγαπητέ.Κάτω των 22-23 δεν υπάρχει τίποτα δυστυχώς :SΤρως πολύ και συ ρε παιδί!
Συνέχισε έτσι, και γω κάπως έτσι.
Πως το έλεγες;
Παίξε δυνατά και ας χάσεις; Δικό σου δεν ήταν;
Από πια πλευρά το βλέπετε αυτό..? Μήπως έχω χάσει τίποτα λέω εγώ..Σεις εκεί κάτω είσθαι προνομιούχοι
Εμείς εδώ
Σεις εκεί κάτω είσθαι προνομιούχοι
Έχω ένα τέτοιο αλλά είναι άδειο …
Έχω ένα τέτοιο αλλά είναι άδειο …
Δεν χρειάζεταιΈκανες εμφύτευση ..δοντιών..?
Σε υποχρεωτική νηστεία βρίσκομαι αγαπητέ.Κάτω των 22-23 δεν υπάρχει τίποτα δυστυχώς :S
Από την πλευρά του πεινασμένουΑπό πια πλευρά το βλέπετε αυτό..? Μήπως έχω χάσει τίποτα λέω εγώ..
Και τι σας λέει πως εδώ έχει φαγητό..?Από την πλευρά του πεινασμένου
Έτσι φίλε,
"Παίξε δυνατά και ας χάσεις"
Από το "Μεγάλο βιβλίο της ζωής", κεφάλαιο 1ο, παράγραφος 3.
Για να φάω κανα φιλέτο κάνω 400kmΚαι τι σας λέει πως εδώ έχει φαγητό..?
Δεν είμαι στο κλεινόν άστυ των Αθηνών καρδιά μου..Στην Αθήνα έχει πολύ φαγητό,ο κος βλανδής4 συνεχώς περιδρομιάζει
Στην Αθήνα έχει πολύ φαγητό,ο κος βλανδής4 συνεχώς περιδρομιάζειΚαι τι σας λέει πως εδώ έχει φαγητό..?
Όλα καλά με το ρητό ώς ρήση,τι γίνεται όμως αφού παίξεις δυνατά και χάσεις,όπως εγώ πχ;Αυτά είναι!
Συμφωνώ στο 100% με το ρητό.
Μια χαρά φίλε, δίνω τον τίμιο αγώνα...
Και εγώ το βρίσκω εξαιρετικό!
Μια χαρά,εγώ που δεν δύναμαι να κατέβω κι έχω κρεμάσει τα παπούτσια τι να πω;Για να φάω κανα φιλέτο κάνω 400km
Όλα καλά με το ρητό ώς ρήση,τι γίνεται όμως αφού παίξεις δυνατά και χάσεις,όπως εγώ πχ;
Γεια σου old boy με τα ωραία σου!!!
Μια χαρά,εγώ που δεν δύναμαι να κατέβω κι έχω κρεμάσει τα παπούτσια τι να πω;