borbi2525
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 7.078
- Πόντοι
- 5.696
Και αξεχαστος.... ΚαλημέραΣτο είναι όμως δυνατότερος
Και αξεχαστος.... ΚαλημέραΣτο είναι όμως δυνατότερος
Στο είναι όμως δυνατότεροςΑν και κρίνοντας από την κριτική του είναι πολύ δυνατός και στα γραπτά...
Αυτές είναι δουλειές με μέλλον... Και δεν θα βαριέσαι να ξυπνάς το πρωί για να πας στη δουλειά σου ;)Καλημέρα. Νομίζω πως ψάχνουν για αξιολογητές προς εξαγωγή νεαρων κορασίδων στο St. Petersburg...
καλημέραΚαι αξεχαστος.... Καλημέρα
Καλημερα στην εκλεκτη παρεα ...
Με χρονολογικη σειρα
Dirty ...
Vlandis ..
Ερωτησεις τους στυλ ...
Αν ρωτησατε τον kostakis27 για τον αφρωδη οινο τον οποιο καταναλωσατε με την αγνωστη αυτη κυρια...
Η ποσες εχετε ερωτευτει εντος του Οικ Ετ 2018
Σκεφτητε λιγο παραπανω...
Τον κύριο dirty δεν τον χωράει ο κατάλογος του σάιτ, θα φτιάξει δική του γωνία με αποκλειστικές κριτικές!
Καλημέρα σε όλους τους φίλους!
Περαστικά στον κύριο Nick Trive!
Συγχαρητήρια στον κύριο Vlandis για την εξαίρετη κριτική του! Πολύ ωραίο μωρό η vlanda...
......Ναι ο dirty ειναι σε αλλο level....
Το δικο μας play station δεν το εχει....
Αντε κανενα demo...
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
Η Μονομελής Επιτροπή Ιατρικής Επιστασίας ανακοινώνει ότι η εγχείριση εις την οποία υπεβλήθη ο κ. NICK TRIVE εις τους οφθαλμούς υπήρξε επιτυχής και ήδη έχει εξέλθει του Νοσηλευτικού Ιδρύματος. Πλην όμως μία θολότης εις την όρασιν, διαρκείας 48 ωρών περίπου, δεν τον αφήνει να συμμετάσχει εις τας εργασίας του νήματος για τις επόμενες ώρες.
Μόλις το θέμα αυτό αποκατασταθεί θα επανέλθει.
Όταν επληροφορήθη για τη νέα κριτική του κ. Vlandis4, η αντίδρασή του ήτο: < Πάλι αυτός ερωτεύθηκε;. Κάθε εβδομάδα ερωτεύεται ... >.
Του ευχόμεθα ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ και σύντομα πάλι κοντά μας!
......
...... ΠΣΑΡΑ φίλε μου , πού νά κρεμάσω τά στρίνκ ??
......Καλημερα φιλε
Πηγαινε τα στης κας Ελενας...
Εδω πινουμε βοτκες ακομα
Κοίταξε αγαπητέ φίλε, σοβαρά τώρα,Καλημερα στην εκλεκτη παρεα ...
Με χρονολογικη σειρα
Dirty ...
Vlandis ..
Ερωτησεις τους στυλ ...
Αν ρωτησατε τον kostakis27 για τον αφρωδη οινο τον οποιο καταναλωσατε με την αγνωστη αυτη κυρια...
Η ποσες εχετε ερωτευτει εντος του Οικ Ετ 2018
Σκεφτητε λιγο παραπανω...
Σε αντίθεση με τα string, προτιμητέα είναι τα πιο πλατιά ψάρια, τα μεσαία, "κάθονται" καλύτερα στη σχάρα.......
...... ΠΣΑΡΑ φίλε μου , πού νά κρεμάσω τά στρίνκ ??
..........Σε αντίθεση με τα string, προτιμητέα είναι τα πιο πλατιά ψάρια, τα μεσαία, "κάθονται" καλύτερα στη σχάρα.
Εύγε για την ψαριά!
Αυτά με τα πουά μου αρέσουν!..........
.......... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ άγαπητέ μου ..... έμ νά μήν έχει τό τόπκ & όλίγον θαλασσινο έράκι.... ΣΗΜΕΡΙΝΑ......
.......Αυτά με τα πουά μου αρέσουν!
ΑφιερωμένοΚοίταξε αγαπητέ φίλε, σοβαρά τώρα,
Την Veuve Cliquot την πίνει για πρωινό Βρωμιάρης μαζί με τον καπνιστό σολομό του. Να τη στερηθεί για χάρη του Κωστάκη δε νομίζω! Από την μεριά μου, δεν την άνοιξα, συγκρατήθηκα, δεν υπήρχε και καμμία πρόχειρη βλέπεις ...
Για το Οικονομικό Έτος 2018 δεν μπορώ να σου πω, δεν έχει κλείσει ακόμη.
Προσωπικά, αυτός είναι ο βούρκος που μου αρέσει, είναι γλυκά εδώ μέσα. Πολλοί τον βρίζουν, αλλά ενδόμυχα όλοι εδώ μέσα θέλουν να είναι. Αν κάποτε φροντίσω για τη σωτηρία της ψυχής μου, δε θα συμβουλευτώ σίγουρα τον Κωστάκη ...