Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
D.P. εν συντομία ...Dendropotamo city αν θυμαμαι καλα
D.P. εν συντομία ...Dendropotamo city αν θυμαμαι καλα
Αυτό πάλι με την Αγγλίδα τροφό ... Νομίζω από τον Λαγκαδά κρατούσε η σκούφια της.
Αυτό πάλι με την Αγγλίδα τροφό ... Νομίζω από τον Λαγκαδά κρατούσε η σκούφια της.
Dendropotamo city αν θυμαμαι καλα
East End, City of London.
Για να ξέρουμε για τι συζητάμε! Δε σας άρεσε το Dendripotamos City ...East End, City of London.
Ναι εσενα και τον αλλο το σαβουρογαμη τον Κσρολο...
Ετσι εξηγειται....
Ου γαρ οίδασι τι πηδούσι εδώ μέσα ... Αμήν λέγω υμίν.ου γαρ οίδασι τι ποιούσι
ου γαρ οίδασι τι ποιούσιΑιτείτε, και δοθήσεται υμίν· ζητείτε, και ευρήσετε· κρούετε, και ανοιγήσεται υμίν. Πάς γάρ ο αιτών λαμβάνει και ο ζητών ευρίσκει και τώ κρούοντι ανοιγήσεται. (Ματθ. 7, 7-8 ), ως ο κ. Αιδοιολείος θα απαντούσε προς υμάς.
Ματαιοπονεί ο πορνοθέτης για την απόκριση του. Αναζητείστε καλύτερα ένα πιπινάκι κε πορνοθέτα να σας πάρει την τσίμπλα από το μάτι!Menidi...
Πως λέμε Santa Barbara, αριστοκρατική γειτονιά της Αθήνας!
Για να ξέρουμε για τι συζητάμε! Δε σας άρεσε το Dendripotamos City ...
Ανατολικό Λονδίνο είναι η περιοχή εκείνη της Βρετανικής πρωτεύουσας η οποία πρωτοεμφανίστηκε ανατολικά της τειχόκλειστης μεσαιωνικής πόλης του Λονδίνου, βόρεια του ποταμού Τάμεση και δυτικά του παραποτάμου του Λι. Το όνομα απόκτησε υποτιμητική σημασία σε καθωσπρέπει κύκλους στα τέλη του 19ου αιώνα,[1] καθώς η μακροχρόνια συσσώρευση εσωτερικών και εξωτερικών μεταναστών και προσφύγων επέφερε υπερπληθυσμό στην περιοχή.[2] Η κατάσταση επιδεινώθηκε με την κατασκευή τόσο των αποβαθρών της Αγίας Αικατερίνης (1827)[3] όσο και των σιδηροδρομικών σταθμών του κεντρικού Λονδίνου (1840-75), με τους εκτοπισμένους κατοίκους κατεδαφισμένων φτωχο-συνοικιών να κινούνται φύρδην μίγδην ανατολικά.[4] Ως αποτέλεσμα, το Ανατολικό Λονδίνο έγινε συνώνυμο με τη φτώχεια, την αθλιότητα, την εγκληματικότητα και τις επιδημίες.[5]
Στην αρχή η περιοχή χαρακτηριζόταν από χωριά τα οποία βρίσκονταν εκτός των τειχών ή κατά μήκος κυρίων οδών, τριγυρισμένα από ύπαιθρο και αγροτική γη ή έλη και μικρότερες κοινότητες στην όχθη του Τάμεση να εξυπηρετούν τις ανάγκες της ναυτιλιακής οικονομίας και του Βασιλικού Ναυτικού. Βιομηχανίες σχετικές με την κατασκευή, επισκευή, συντήρηση και προμήθεια πλοίων υπήρχαν στην περιοχή από την εποχή των Τυδώρ, μετατρέποντάς την σε πόλο έλξης για αγροτικούς πληθυσμούς που αναζητούσαν απασχόληση. Επιπλέον, διαδοχικά κύματα οικονομικών μεταναστών και προσφύγων κατέφυγαν στο Ανατολικό Λονδίνο, αρχής γενόμενης με τους Ουγενότους οι οποίοι δημιούργησαν τη δική τους κοινότητα στο Σπίταλφιλντζ τον 17ο αιώνα.Θα τους ακολουθήσουν Ιρλανδοί σκαφτιάδες και υφαντές, Ασκεναζίτες Εβραίοικαι τον 20ό αιώνα Μπαγκλαντεσιανοί
Γιατί, η τροφός σας ποια περίοδο σας βύζαινε;Κατ΄ αρχήν ομιλείτε περί των αρχών του 20 αιώνος.
Θα σας υπενθύμιζα επίσης ότι στην εν λόγω περιοχή έδρασε ο Τζάκ Αντεροβγάλτης [ Jack the Ripper ] και στην εν λόγω περιοχή οφείλεται η προφορά των Αυστραλών αφού από εκεί κυρίως υπήρξε μετανάστευση προς Down Under.
Στην εν λόγω περιοχή ομιλείται η Αγγλική με την επίσημη Λονδρέζικη προφορά και εν τέλει ουδέποτε ηρνήθην την λαϊκήν / εργατικήν καταγωγήν της τροφού μου.
Εάν δε θέλετε να ακούσετε την προαναφερθείσα προφορά, σας παραπέμπω στο παρακάτω βίντεο / τσόντα. Μην αυνανισθείτε, απλά ακούστε την προφορά της εργαζομένης ίνα μαθαίνετε!
Επίσης παρατηρώ ότι είστε ενήμερος για όλες τις εξελίξεις της επιστήμης σας ...Κατ΄ αρχήν ομιλείτε περί των αρχών του 20 αιώνος.
Θα σας υπενθύμιζα επίσης ότι στην εν λόγω περιοχή έδρασε ο Τζάκ Αντεροβγάλτης [ Jack the Ripper ] και στην εν λόγω περιοχή οφείλεται η προφορά των Αυστραλών αφού από εκεί κυρίως υπήρξε μετανάστευση προς Down Under.
Στην εν λόγω περιοχή ομιλείται η Αγγλική με την επίσημη Λονδρέζικη προφορά και εν τέλει ουδέποτε ηρνήθην την λαϊκήν / εργατικήν καταγωγήν της τροφού μου.
Εάν δε θέλετε να ακούσετε την προαναφερθείσα προφορά, σας παραπέμπω στο παρακάτω βίντεο / τσόντα. Μην αυνανισθείτε, απλά ακούστε την προφορά της εργαζομένης ίνα μαθαίνετε!
Καλά ξεμπερδέματα ... κι εγώ ήθελα ένα Glamour σήμερα αλλά δεν ...Παιδακια εγω φευγω ...με καλει η στρατονομια...
Vlandis .ριξτου....αλυπητα
2015-2018...Γιατί, η τροφός σας ποια περίοδο σας βύζαινε;
Γιατί, η τροφός σας ποια περίοδο σας βύζαινε;
2015-2018...
Μια μέρα δεν ήρθε η Μ ...Το μόνο θετικό αποτέλεσμα της παρατεταμένης αγαμίας ...