borbi2525
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 7.078
- Πόντοι
- 5.696
Δεν ξέρω, ίσως να χρειαστεί κι άλλο μάθημα. Επανάληψη μήτηρ μαθήσεως ;)
![Προσκύνημα :kneel: :kneel:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/kneel.gif)
![Προσκύνημα :kneel: :kneel:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/kneel.gif)
Δεν ξέρω, ίσως να χρειαστεί κι άλλο μάθημα. Επανάληψη μήτηρ μαθήσεως ;)
Κολασμενα νιατα χαμουρη...στη μπαρμπαρελα εχω ακουσει λαιβ τη Σαρρη
την εποχη που διπλα ηταν η βιντεο![]()
Πες το ψέματα...Μπά,σε χαρτοπετσέτα θα το γράψανε το ποσό τα λαμόγια![]()
Το κάθε πράγμα στον καιρό του τώρα οι απολαύσεις είναι τάβλι σκάκι μπιρίμπα καπη καφενείο αιδηψός και μέτριες εξετάσεις για να καταφέρεις να παίξεις και παράτα.
Τι να κάνουμε έτσι είναι η ζωή.
Μπά,σε χαρτοπετσέτα θα το γράψανε το ποσό τα λαμόγιαΑπόδειξη έκοψαν άραγε;![]()
Ο πσαράς θα ξέρειΑπόδειξη έκοψαν άραγε;![]()
Αυτή δεν στούκαρε τον τραγουδιάρη;Σοφία και σοφία πάρτε μια Σοφία
Μήπως ήταν με λαδορίγανη;4 φέτες ψωμί 28€![]()
Λαμόγια..? Τςσςσ πιπέρι...Μπά,σε χαρτοπετσέτα θα το γράψανε το ποσό τα λαμόγια![]()
Μια χαρα ειναι...οι ψωλομουρες για να μας δειξουν την κωλαρα τους παιρνουν πολλα χιλιαρικα...ε το ψωμι μας θα το πληρωσουν αναλογα4 φέτες ψωμί 28€![]()
Πολύ πιθανόΟ πσαράς θα ξέρει![]()
Είδες το πρώτο θέμα..!Σοφία και σοφία πάρτε μια Σοφία
4 φέτες ψωμί 28€Λαμόγια..? Τςσςσ πιπέρι...
Γι' αυτό φίλε, χωρίς απόδειξη θα τους έπαιρνε μόνο 27,90Με απόδειξη πάντως ήτανε![]()
Με απόδειξη πάντως ήτανεΜήπως ήταν με λαδορίγανη;![]()
Πολυ καλα κανουν φτανει το φπα να ειναι 24%Τι ανάγκη έχουν αυτές ρε;Κάνουν ότι γουστάρουν και μ ένα γαμήσι ξεμπερδεύουν![]()
Τι ανάγκη έχουν αυτές ρε;Κάνουν ότι γουστάρουν και μ ένα γαμήσι ξεμπερδεύουνΜια χαρα ειναι...οι ψωλομουρες για να μας δειξουν την κωλαρα τους παιρνουν πολλα χιλιαρικα...ε το ψωμι μας θα το πληρωσουν αναλογα
Τα νησιά με προσφυγικές ροές εξαιρούνται είπε ο ΑλέξηςΠολυ καλα κανουν φτανει το φπα να ειναι 24%