borbi2525
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 7.078
- Πόντοι
- 5.696
Hellooo!!!Μια λέει 2 και μια λέει 1...
Δεν πειράζει αρκεί που είμαστε εδώ και κρατάμε το «μαγαζί»
Hellooo!!!Μια λέει 2 και μια λέει 1...
Δεν πειράζει αρκεί που είμαστε εδώ και κρατάμε το «μαγαζί»
Αφού πηγαινοέρχεσαι σε άλλες σελίδες λογικό δεν είναι;
Ναι, κι εγώ τα διάβασα και εξεπλάγην αρνητικά... Ας ψηλώσουμε λίγο τον πήχη στη συνέχεια...Πήγα να τα ψάλω λίγο στην Kate γιατί γλυκάθηκε στο μαρούλι και έγινε διεκπεραιωτική από ότι διαβάζω!!
Κατάλαβες φίλε Λιακο γράφουμε 1-2-3 θετικες κριτικές και πάει μετά η μαντάμ και μας εκθέτει...
Μετά την χθεσινή κρεπαλη... έπεσε ησυχία σημεραΔεν κσνετε αταξιες τωρα που λειπουν οι μεγαλοι ?
Ειστε καλα παιδακια ....
Ήρθαν οι μεγάλοι την ώρα που κλέβαμε το γλυκό από το τραπέζιΤι εγινε παιδια μας πιασανε ?
Χτες υπήρξε μία πληθωρική παραγωγή...Μετά την χθεσινή κρεπαλη... έπεσε ησυχία σημερα
Hellooo!!!
Δεν κσνετε αταξιες τωρα που λειπουν οι μεγαλοι ?
Ειστε καλα παιδακια ....
Σύρμα... Τα κεφάλια μέσαααα
Μια χαρά την είχαμε μέχρι που ήρθε ο αγαπητός Διομήδης και μας ξεσήκωσε βραδιάτικα!!!!!!!!!Καλησπέρα σας...!!!
Πως την έχετε την διάθεση σας απόψε κύριοι;
Παρομοίως...Εγω δεν ειδα τιποτα ...
Δεν ακουσα τιποτα
Ήρθαν οι μεγάλοι την ώρα που κλέβαμε το γλυκό από το τραπέζι
Ναι, κι εγώ τα διάβασα και εξεπλάγην αρνητικά... Ας ψηλώσουμε λίγο τον πήχη στη συνέχεια...
Πρόλαβες που την είδες στην αρχή του τουρ...!
Α εγώ από τον χειμώνα που θα αρχίσω τις συνεδρίες, πρώτα ο Θεός, θα είμαι πιο αυστηρός!
7-8 εάν είμαι πολύ ικανοποιημένος!
Για πάνω από 8 θα πρέπει να μου κάνουν παπάδες!!!!
Καλησπέρα σε όλα τα καλά παιδιά.
Είδες πώς παρασύρεσαι αμέσως; 7-8 είπαμε το πολύ. Χαχαχαχα...Καλησπεραααααααααααα........
Ω ρε φίλε διομηδη τι μας έφερες πάλι...
Πωπω πωπω πω
Πάντως εγώ 8,2 της έβαλα οπότε είμαι πολύ κοντά στα όρια. Όλα οκΠρόλαβες που την είδες στην αρχή του τουρ...!
Α εγώ από τον χειμώνα που θα αρχίσω τις συνεδρίες, πρώτα ο Θεός, θα είμαι πιο αυστηρός!
7-8 εάν είμαι πολύ ικανοποιημένος!
Για πάνω από 8 θα πρέπει να μου κάνουν παπάδες!!!!
Πάντως εγώ 8,2 της έβαλα οπότε είμαι πολύ κοντά στα όρια. Όλα οκ