Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.907
- Πόντοι
- 2.606
Εγω ευκολα μπορω να παρω 2 πακετα καμελ και 5 Μπυρες και να την βλεπω να κανει στρετσινγκ
σκέτα ρε θείο, χωρίς ένα σκέτο?
Εγω ευκολα μπορω να παρω 2 πακετα καμελ και 5 Μπυρες και να την βλεπω να κανει στρετσινγκ
Γιατι ρε θειο παιρνετε και τον χειμωνα?Δεν ασχολούμαι, παιδί μου. Κάθε καλοκαίρι παίρνουμε πρωτάθλημα. Χόρτασα!
Αυτό είναι που λέμε ανόργανη γυμναστική. Αν και μαζί της θα προτιμούσες μάλλον την εν-όργανη...Εγω ευκολα μπορω να παρω 2 πακετα καμελ και 5 Μπυρες και να την βλεπω να κανει στρετσινγκ
Με A/C και ταμπλέτα για κουνούπια πως είναι δυνατόν να με τσίμπησε κώνωψ;;;;
Καμελ σκετα θειο....30 χρονια τωρασκέτα ρε θείο, χωρίς ένα σκέτο?![]()
Γιατι ρε θειο παιρνετε και τον χειμωνα?![]()
![]()
Η Μ ηταν μεταμφιεσμενηΜε A/C και ταμπλέτα για κουνούπια πως είναι δυνατόν να με τσίμπησε κώνωψ;;;;
γίνεται, αν είναι κανένα επιθετικό mini-drone που έχει σταλεί κάποιος για επιθετικές ενέργειες...![]()
Καλού κακού καλέστε τον Βαν Χέλσινγκ να εξετάσει το δήγμα...Με A/C και ταμπλέτα για κουνούπια πως είναι δυνατόν να με τσίμπησε κώνωψ;;;;
Εχω καινουργιο ξενοδοχειο που σε βολευει διπλα σε πολυ καλα μπαρ..Πιθανώς να επισκεφθώ τον ασπρόμαυρο Πειραιά εντός του Ιουλίου.
Πιθανώς...
![]()
![]()
ποια είναι η Μ?![]()
Η κα Μπιτσα...γυμναστρια![]()
![]()
ποια είναι η Μ?![]()
Γιατι ρε θειο παιρνετε και τον χειμωνα?![]()
![]()
Kanoniste να σας δω απο κοντα τοτεΠιθανώς να επισκεφθώ τον ασπρόμαυρο Πειραιά εντός του Ιουλίου.
Πιθανώς...
Εχω καινουργιο ξενοδοχειο που σε βολευει διπλα σε πολυ καλα μπαρ..
Καλού κακού καλέστε τον Βαν Χέλσινγκ να εξετάσει το δήγμα...
![]()
![]()
![]()
Ο χοντρός πρέπει να «καθαρίσει» φέτος αλλιώς...
![]()
![]()
![]()
![]()