The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
Οφείλω να υπάξω.
Καλά να περάσετε κ. Vlandis4!!!
Καλό απόγευμα σε όλους!
Ουαί τοις υπαγηοχοσοι
Οφείλω να υπάξω.
Καλά να περάσετε κ. Vlandis4!!!
Καλό απόγευμα σε όλους!
Μη μου πεις ρε οτι εχεις διασυνδεσεις και με την Κωνσταντινουπολη; και ελιωσα ενα ζευγαρι παπουτσια πριν 3 μερες για να βρω Ρομουνα της προκοπης;
Μια πουλακιδα μου φτάνει ...χοχοχοΑρκει να μη ρωτησει το νηματοθετη για το που να επενδυσει τα κερδη του γιατι θα του πει ..
κοτάκια
Μια πουλακιδα μου φτάνει ...χοχοχο
Σε λίγο ανεβαίνει rewew από εντυπώσεις σε Babylon
Και στο Ακσαραυ τα βραδια ειχε τουλαχιστον 5-6 περιπολικα πανω-κατω με τις σειρηνες, μπας και τρομαξουνε τις πουτανες που κανανε πιατσα εκει. δεν ξερω ποσο κασκαντερ εχω γινει τωρα στα γεραματα, η , αν βρεθω καμμια μερα σε κανενα Εξπρες του μεσονυχτιου, αλλα τις βολτες μου σε αυτη την πιατσα δεν μπορω να τις κοψωΠερα απ αυτα που σου λεω σε ΠΜ τα πραγματα εχουν αρχισει και γινονται λιγο αγρια
τις "καλες " αρχισαν να τις διωχνουν απ τα καλα ξενοδοχεία της ευρωπαικής πλευρας
Για να πας ασιατική πλευρα ...δεν ξερω
Δεν παω πλεον οσο συχνα πηγαινα παλια και βασικα δεν κουναω απ το ξενοδοχειο χωρις τον κολλητό ...
Ανακαλυψα και 3ο μελος του μπου στην περιοχη. Συν εναν που ειχε δωσει στιγμα προπερσι, στο νημα της κυριας Ματσουκα, ειμαστε τελικα 4 σε μια περιοχη μερικων εκατονταδων κατοικων. (Η μεγαλη πλακα ειναι οτι οι αλλοι 2 ψαχνουν να βρουν τον ασπρομαλλη παππου με την μαγκουρα. Εχθες που συζηταγα με εναν απο αυτους, αναρωτιωταν ποιος απο τους 80αρηδες γερακους του χωριου θα μπορουσε να ειναι ο κωλο-γερος. )
Και φωνάζουμε όλε για τα πιπίνια ....
Είσαι πολύ βρωμιάρης!
Είσαι πολύ ωραίος «βρωμιάρης» όμως.....!!!!!!!
Τα πιπίνια μου είναι το γιν στο γιαν των μιλφ του πουτανοθέτη ...
Είμαστε στο νήμα της αλήθειας, της αλληλεγγύης και της «αλληλοσυμπληρωσης»...!!!!
Επίσης, των αναμνήσεων και των περασμένων μεγαλείων, διηγώντας τα να κλαίς!
Κρύβομαι να περάσει το 24ωρο του αυτόφορου ...To ... ?