Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Κοιτα ..δεν σου κανω τον εξυπνο απλα οσο καιρο μιλαμε εχεις συνεχεια προβληματα με τα γραφεια και με τις ανεξαρτητες ...
δεν σου λεω οτι ειναι αγιοι ...αλλα ολοι οι αλλοι λιγο πολυ ..κουτσα στραβα βολευομαστε ...
για αυτο λεω να κανεις μια ενδοσκοπηση να δεις μπας και εχει γινει κανενα λαθακι απο πλευρας σου ....ανθρωποι ειμαστε ...
Έχω προβλήματα γιατί δεν τα γράφω όπως τα θέλουν.
Απλά δεν μπαίνω στη διαδικασία να αλλάζω τηλέφωνα κλπ,αυτές οι πρακτικές δεν είναι του χαρακτήρα μου. >:(

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096
Δηλαδή πιστεύεις ότι θα βγάλω άκρη με την πουτάνα;  :think:
Ειδικά κάποια που δεν την ξέρω καν;  :rolleyes:
Δε βαριέσαι... πάμε παρακάτω   :sunglasses:

Φίλε sith,

Ψαρεύω σε θολά νερά εδώ.
Προσπαθώ να βρω ποιο είναι το πρόβλημα, δεν είπα να ρωτήσεις την κοπέλα, αν όμως ο φίλος τη γνωρίζει, ίσως μπορεί να μάθει και να σου λύσει τις όποιες απορίες.

Μπορεί να είναι κάτι απλό ή να έχει δημιουργηθεί κάποια παρεξήγηση. Γιατί να σου βγαίνει ένα όνομα που θεωρείς ότι δεν σε αντιπροσωπεύει;

Πάμε παρακάτω, όπως νομίζεις.

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Κοιτα ..δεν σου κανω τον εξυπνο απλα οσο καιρο μιλαμε εχεις συνεχεια προβληματα με τα γραφεια και με τις ανεξαρτητες ...
δεν σου λεω οτι ειναι αγιοι ...αλλα ολοι οι αλλοι λιγο πολυ ..κουτσα στραβα βολευομαστε ...
για αυτο λεω να κανεις μια ενδοσκοπηση να δεις μπας και εχει γινει κανενα λαθακι απο πλευρας σου ....ανθρωποι ειμαστε ...
Εγώ με την κολονοσκόπηση σιγουρεύτηκα!

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.108
Πόντοι
15.565
Έχω προβλήματα γιατί δεν τα γράφω όπως τα θέλουν.
Απλά δεν μπαίνω στη διαδικασία να αλλάζω τηλέφωνα κλπ,αυτές οι πρακτικές δεν είναι του χαρακτήρα μου. >:(

Οκ φιλε...εσυ ξερεις ....

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Ο κ. NICK TRIVE έχει να δώσει σημεία ζωής από χθες νωρίς το πρωί ...
Ούτε στα τηλέφωνα απαντάει ...  :think:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Μου έριξε πολύ αναισθητικό ο  :jerking: ο αναισθησιολόγος! Με μέθη μου είπε. Εγώ περίμενα αποστάγματα!

Μάλλον πήγατε με πριαπισμό ενόψει της επικείμενης συνεύρεσής σας και σας φοβήθηκε ο γιατρός ...

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Φίλε sith,

Ψαρεύω σε θολά νερά εδώ.
Προσπαθώ να βρω ποιο είναι το πρόβλημα, δεν είπα να ρωτήσεις την κοπέλα, αν όμως ο φίλος τη γνωρίζει, ίσως μπορεί να μάθει και να σου λύσει τις όποιες απορίες.

Μπορεί να είναι κάτι απλό ή να έχει δημιουργηθεί κάποια παρεξήγηση. Γιατί να σου βγαίνει ένα όνομα που θεωρείς ότι δεν σε αντιπροσωπεύει;

Πάμε παρακάτω, όπως νομίζεις.
Ο τύπος που τη σύστησε δεν τη πήρε τελικά λόγω κάποιου κολλήματος.Εγώ της έγραψα απλά ότι πήρα το τηλέφωνο της από εκείνον κι εκείνη μου απάντησε :Δεν σου τα'πε καλά ο φίλος σου, άντε γειά.
Τώρα εσύ τι συμπέρασμα βγάζεις;Ίσως δεν ήθελε να το περπατήσει με το γνωστό κάποιου που δεν τη πήρε τελικά...αγνωσται άι βουλαί της πουτάνας  :2funny:

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Ο τύπος που τη σύστησε δεν τη πήρε τελικά λόγω κάποιου κολλήματος.Εγώ της έγραψα απλά ότι πήρα το τηλέφωνο της από εκείνον κι εκείνη μου απάντησε :Δεν σου τα'πε καλά ο φίλος σου, άντε γειά.
Τώρα εσύ τι συμπέρασμα βγάζεις;Ίσως δεν ήθελε να το περπατήσει με το γνωστό κάποιου που δεν τη πήρε τελικά...αγνωσται άι βουλαί της πουτάνας  :2funny:
Για βάλε 100 Ευρώ παραπάνω και ξαναπάρε.

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096

Όπως το ακούω, πιστεύω ότι τα χρήματα που σου είπε ο φίλος, δεν ήταν σωστά, για την ακρίβεια πρέπει να ήταν λίγα...

Πας παρακατω

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.299
Ποτέ μην πας με σύσταση κάποιου που έκανε άκυρο γιατί θα την πληρώσεις εσύ τη νύφη φίλε...

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Οκ φιλε...εσυ ξερεις ....
Σειρά για να μην τρέχουν λάθος εντυπώσεις απλά για την ιστορία σου λέω ότι δεν έχω προβλήματα με γραφεία και ανεξάρτητες άλλα,πέραν του ότι μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και πάνε στράφι τα λεφτά μας και η διάθεση μας.Αυτή η κατάσταση είναι γνωστή για την πόλη μου και δεν νομίζω ότι είμαι ο μόνος που παραπονιέται  :rolleyes:

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Όπως το ακούω, πιστεύω ότι τα χρήματα που σου είπε ο φίλος, δεν ήταν σωστά, για την ακρίβεια πρέπει να ήταν λίγα...

Πας παρακατω
Δεν συζήτησα ούτε υπηρεσίες ούτε χρήματα,δεν πρόλαβα,με γείωσε  :dunno:

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.108
Πόντοι
15.565
Σειρά για να μην τρέχουν λάθος εντυπώσεις απλά για την ιστορία σου λέω ότι δεν έχω προβλήματα με γραφεία και ανεξάρτητες άλλα,πέραν του ότι μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και πάνε στράφι τα λεφτά μας και η διάθεση μας.Αυτή η κατάσταση είναι γνωστή για την πόλη μου και δεν νομίζω ότι είμαι ο μόνος που παραπονιέται  :rolleyes:

Σειρα ..οταν λεω εσυ ξερεις το ενοω
Εγω ερχομαι επισκεπτης και " παιζω " μονο με τα στανταρακια μου  
κουράστικα τοσα χρονια να τρωω φολες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom