blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Πειτε μου ποσα χρονια ποινης εχετε εκτισει, για να σας πω αν δικαιουστε καποιων αδειων.
Καλημερα παιδακια.
Πειτε μου ποσα χρονια ποινης εχετε εκτισει, για να σας πω αν δικαιουστε καποιων αδειων.
Καλημερα παιδακια.
Ευελπιστώ να εχω την δικηγορική σας κάλυψη για όσο «ξύλο» χρειαστεί να πέσει....!!!!!!!
Το νήμα της αλληλεγγύηςΜην ανησυχείτε!
Ω να εισαι σιγουρος ..θα σε χωσει τοσο βαθεια οσο δεν παει
ειναι μεγας χασοδικης
......
Καλημερα παιδακια.
......
.............. Άχραντο μυστήριο η φιλία & ακατάλυτοι στο πέρασμα του χρόνου οι γρανιτένιοι δεσμοί της.
Ω να εισαι σιγουρος ..θα σε χωσει τοσο βαθεια οσο δεν παει
ειναι μεγας χασοδικης
Ανακαλυψα και 3ο μελος του μπου στην περιοχη. Συν εναν που ειχε δωσει στιγμα προπερσι, στο νημα της κυριας Ματσουκα, ειμαστε τελικα 4 σε μια περιοχη μερικων εκατονταδων κατοικων. (Η μεγαλη πλακα ειναι οτι οι αλλοι 2 ψαχνουν να βρουν τον ασπρομαλλη παππου με την μαγκουρα. Εχθες που συζηταγα με εναν απο αυτους, αναρωτιωταν ποιος απο τους 80αρηδες γερακους του χωριου θα μπορουσε να ειναι ο κωλο-γερος. )
Ανακαλυψα και 3ο μελος του μπου στην περιοχη. Συν εναν που ειχε δωσει στιγμα προπερσι, στο νημα της κυριας Ματσουκα, ειμαστε τελικα 4 σε μια περιοχη μερικων εκατονταδων κατοικων. (Η μεγαλη πλακα ειναι οτι οι αλλοι 2 ψαχνουν να βρουν τον ασπρομαλλη παππου με την μαγκουρα. Εχθες που συζηταγα με εναν απο αυτους, αναρωτιωταν ποιος απο τους 80αρηδες γερακους του χωριου θα μπορουσε να ειναι ο κωλο-γερος. )
Τελικα αυτο με τους "παππουληδες" εχει πολυ μεγάλη πλάκα
Η γενικη εντυπωση ειναι οτι ειμαστε οντως μεταξυ 90 και ταφου , χωρις δοντια , με προχωρημενο Parkinson κλπ κλπ
πολυ γουστραω ..εχει πλακα η φαση ...
Σε 4-5 χρόνια χτυπάμε, οι περισσότεροι, τα 90 ...
Εγώ αυτό νόμιζα ... και ξεκίνησα...να γράφω.Τελικα αυτο με τους "παππουληδες" εχει πολυ μεγάλη πλάκα
Η γενικη εντυπωση ειναι οτι ειμαστε οντως μεταξυ 90 και ταφου , χωρις δοντια , με προχωρημενο Parkinson κλπ κλπ
πολυ γουστραω ..εχει πλακα η φαση ...
Εγώ αυτό νόμιζα ... και ξεκίνησα...να γράφω.
δεν μου λες ..πιστευεις και στον αγιο Βασιλη ?
Δεν μπορεί να τον βρει επειδή ψάχνει 80 χρονο. Κανονικά πρέπει να ψάχνει 84χρονο, που δείχνει μόλις 78!
Και σεις πιστεύετε ότι είσθε 40;;;;