Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

borbi2525

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
22
Like
7.078
Πόντοι
5.696
Δε βαριέσαι,εγώ Γαλλία βλέπω τελικά...  :rolleyes:
Αν περάσει η Γαλλία μετά παίζει με Βραζιλία!!
Αυτή θα είναι ματσάρα φίλε!!!
Πρόωρος τελικός
Παρεπιπτόντως ποιός ειναι ο μηχανόβιος της παρέας?
Εξαιρούνται τα τρίκυκλα!

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.920
Πόντοι
2.606
Παίκτρια no 2 Power of Love…

«Θα με συνοδέψεις κάτω?». Την άφησα να προχωρήσει και έκανα πράξη μία φαντασίωση της στιγμής, άπλωσα το χέρι μου κάτω από  το σκίσιμο και της έπιασα το θεικό κώλο  :tooth: :tooth: :tooth: . ΔΕΝ αντέδρασε. Προχωρούσαμε έτσι και μπήκαμε στο ασανσέρ. Κάποια στιγμή μπήκε ένας Γιαπωνέζος ο οποίος καταλάβαινε τι συνέβαινε ΑΛΛΑ η ευγένεια της φυλής δεν του επέτρεπε να κοιτάξει. ΙΔΡΩΝΕ …  στον σβέρκο. Στο ισόγειο κατέβηκε παραπατώντας…. Ο ΑΓΕΝΗΣ  Ελλην (εγώ)  είχα ένα θεικό οπίσθιο στο χέρι μου. Δίκαιη ανταλλάγη εκείνη στο χέρι τα χρήματά μου εγώ αυτό.

«Σύντομα στην Αθήνα σε 15 ημέρες είναι ‘…αυτό το event…’ ”. Το γνωρίζω θα είμαι στο τάδε τραπέζι».  «Να σε χαιρετίσω? Θα είμαι διακριτική». «Εγώ δεν θάμαι» της είπα.
Δεν συνηθίζω να κάνω πολλά repeat σε τέτοια κορασίδια διότι υπάρχουν πολλά και ο χρόνος λίγος.

:-
ζήλεψα... :- παρ' όλα αυτά... :hi: :kneel:

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.299
Αν περάσει η Γαλλία μετά παίζει με Βραζιλία!!Πρόωρος τελικός
Παρεπιπτόντως ποιός ειναι ο μηχανόβιος της παρέας?
Εξαιρούνται τα τρίκυκλα!
Α, δεν ξέρω... Κυκλοφορεί τις νύχτες με μάσκα, μερικοί λένε ότι είναι ο Ghost rider!!!

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.317
Πόντοι
26.227
Αγαπητέ Popov  :hi:
εχω την αίσθηση ότι εάν πιάσουμε μια μεζούρα μικροσκόπιο  :hi: θα κρυφτεί το 99% των παππούδων του νήματος...
Διότι οποιαδήποτε μέτρηση άνω των 15-16-17-18 πόντων θα ανατρέψει τον τίτλο του νήματος σε «παππουληδες και μεγαλοτσουτσουνοι»...   :headbang: :headbang: :headbang:

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.317
Πόντοι
26.227
:s&m_2:

Τσεκάρετε pm email ΕΛΤΑ DHL σας παρακαλώ.

Απαντώ κατά σειρά

1. διαβάσατε εδώ στο νήμα
2. εν γνώσει μου όχι και δύσκολα δεν θα μου ήταν γνωστό
3. κατεβαίνει πολύ συχνά έχει ανάγκες το κορίτσι και κάνει απίστευτο γαμήσι για τα χρήματα που ζητάει, αν θέλετε σας ειδοποιώ, κάνει παρτούζες με άνδρες με γυναίκες με όλους και όλα μαζί, βάζει πέη και δονητές ταυτόχρονα κάνει λίφτινγκ, γλύφτινγκ, φίστινγκ ουφ ξέχασα κάτι?

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.317
Πόντοι
26.227
Η ελπίς σώζει αγαπητέ... Και ίσως λίγη αγάπη, η δύναμη της αγάπης είναι μεγάλη και μπορεί να σας ανεβάσει τόσο που μετά να χρειαστείτε ασανσέρ  :respect:

Αγάπη μόνο... άντε και βίζιτα

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.426
Πόντοι
5.006
Θεσσαλονίκη: Γυναίκα βγήκε βόλτα με... ζωντανό φίδι περασμένο στο λαιμό της[/b]
Μία διαφορετική εμφάνιση θέλησε να κάνει γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη που αντί για κολιέ έβαλε στο λαιμό της ένα ζωντανό φίδι!
Η νεαρή γυναίκα εθεάθη σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης με φίδι περασμένο στο λαιμό της. Κανείς δεν ξέρει για ποιο λόγο επέλεξε να κυκλοφορήσει με τη συγκεκριμένη... αμφίεση, αν το έκανε για να προκαλέσει, να τρομάξει ή για σόου.
Το σίγουρο είναι πως κατάφερε με το φίδι περασμένο στο λαιμό της να τραβήξει την προσοχή.
https://[URL unfurl="true"]www.reader.gr/sites/default/files/fidi_2.jpg[/img[/URL]]
[url=https://[URL unfurl="true"]www.reader.gr/news/viral/thessaloniki-gynaika-vgike-volta-me-zontano-fidi-perasmeno-sto-laimo-tis-pics]https://www.reader.gr/news/viral/thessaloniki-gynaika-vgike-volta-me-zontano-fidi-perasmeno-sto-laimo-tis-pics[/url[/URL]]

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.426
Πόντοι
5.006
3ca60bd632d682df74e351e1a3e38e39.jpg

0c54088fcefcc24d606e17d11b6017b3.jpg

Emily Ratajkowski - in a bikini in Mykonos 6-28-18
[URL unfurl="true"]https://forum.phun.org/threads/emily-ratajkowski-in-a-bikini-in-mykonos-6-28-18-lq-tagged.2476215/[/url]

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336

Μήπως κ. Dirty69 εάν πάρουμε μικροσκόπιο στραβωθουμε απο το μέγεθος;;;

Λέω εγώ τώρα....   :think: :think: :think: :think:

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096
Απαντώ κατά σειρά

1. διαβάσατε εδώ στο νήμα
2. εν γνώσει μου όχι και δύσκολα δεν θα μου ήταν γνωστό
3. κατεβαίνει πολύ συχνά έχει ανάγκες το κορίτσι και κάνει απίστευτο γαμήσι για τα χρήματα που ζητάει, αν θέλετε σας ειδοποιώ, κάνει παρτούζες με άνδρες με γυναίκες με όλους και όλα μαζί, βάζει πέη και δονητές ταυτόχρονα κάνει λίφτινγκ, γλύφτινγκ, φίστινγκ ουφ ξέχασα κάτι?

1. Θα ρίξω μελέτη!
2. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα είναι δύσκολο.
3. Φυσικά και θα με ενημερώσετε! Τέτοιο ρομαντικό κορίτσι πρέπει να τιμηθεί, άσε που χρειάζομαι και ένα λίφτινγκ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom