iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Έτσι πρέπει για να μας μπει καλά ο νέος μήναςΞεκίνησε δυνατά ο μήνας!
![]()
Έτσι πρέπει για να μας μπει καλά ο νέος μήναςΞεκίνησε δυνατά ο μήνας!
![]()
Γενικα τωρα τελευταια μαθαινω οτι στα υπογεια του νηματος υπαρχει μια ανακατωσουρα και μια ανησυχια να μαθουν ορισμενοι τις πραγματικες ταυτοτητες ιδιοτητες ορισμενων απο τους παππουληδες ...
Γιατι παιδια ? ενοχλουμε κανενα ?
καλησπέρα,αυτάπάνε πιά... :S
Καλησπέρα σας κύριε![]()
Επίσης φίλε...
Γενικα τωρα τελευταια μαθαινω οτι στα υπογεια του νηματος υπαρχει μια ανακατωσουρα και μια ανησυχια να μαθουν ορισμενοι τις πραγματικες ταυτοτητες ιδιοτητες ορισμενων απο τους παππουληδες ...
Ενοχλούν οι 19.000+ σελίδες μας και οι κριτικές μας και η παρέα μας ...
Ενοχλούν οι 19.000+ σελίδες μας και οι κριτικές μας και η παρέα μας ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Προσοχή που μιλάμε λοιπόν και τι λέμε...
Ειδικά εσείς οι παππουληδες που έχετε μια ιστορία και στο νήμα και στην πορνοζωη!!
Εγώ το μυξιαρικο είμαι λίγο πιο ανοιχτός σε πληροφορίες που λέω για μένα και ευτυχώς που γράφω και «μιλαω» μόνο με παιδιά που γράφουν στο νήμα αυτό και πουθενά άλλου!
Έχετε φιλίες και γνωριμίες μεταξύ σας που έδωσαν μια ασφάλεια σε μένα και ανοίχτηκα!
Αλλιώς πραγματικά δεν ξερεις σε ποιον μιλάς και εάν θα έπρεπε καν να μιλάς...
Δεν μιλουσα στο μπου. Μιλουσαμε ζωντανα, και αυτος μου ειπε για καποιον παππου (που να ηξερε οτι τον ειχε απεναντι του) που του εστειλε με μνμ το τηλεφωνο της μαυρουλας.
Δεν μιλουσα στο μπου. Μιλουσαμε ζωντανα, και αυτος μου ειπε για καποιον παππου (που να ηξερε οτι τον ειχε απεναντι του) που του εστειλε με μνμ το τηλεφωνο της μαυρουλας.Μιλούσε στο μπου με κάποιον που ήταν γνωστός του αλλά δεν ήξερε ότι είναι στο μπου και με ποιο νικ ...
Αλοιμονο σου, παλιοπαιδο αν σε πετυχω στον δρομο μου
Αλοιμονο σου, παλιοπαιδο αν σε πετυχω στον δρομο μουΦιλε κανενας δεν ειναι ΤΟΣΟ μαλακας να δωσει προσωπικα στοιχεια φορα παρτιδα εδω μεσα
Οσοι το εχουμε κανει εχουμε γνωριστει προσωπικα ...και ξερουμε πανω κατω τι καπνο φουμαρει ο καθε ενας
απλα απορω με την περιεργεια ορισμενων ..λες και δεν εχουν τιποτα αλλο να κανουν στη ζωη τους ρε πουστη μου
Εγώ πάντως δεν έχω γνωρίσει προσωπικά κανέναν από εδώ μέσα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Προσοχή που μιλάμε λοιπόν και τι λέμε...
Ειδικά εσείς οι παππουληδες που έχετε μια ιστορία και στο νήμα και στην πορνοζωη!!
Εγώ το μυξιαρικο είμαι λίγο πιο ανοιχτός σε πληροφορίες που λέω για μένα και ευτυχώς που γράφω και «μιλαω» μόνο με παιδιά που γράφουν στο νήμα αυτό και πουθενά άλλου!
Έχετε φιλίες και γνωριμίες μεταξύ σας που έδωσαν μια ασφάλεια σε μένα και ανοίχτηκα!
Αλλιώς πραγματικά δεν ξερεις σε ποιον μιλάς και εάν θα έπρεπε καν να μιλάς...
Αυτό λέγεται παλιμπαιδισμόςΠαλιά τα γιόρταζε δύο φορές την εβδομάδα.
Ευελπιστούμε να επανέλθει στα παλιά ...
Εγω παντως ξερω εναν στη γειτονια που καθε δεκαπεντε μερες γιορταζει γενεθλειαΓιατι εσυ ηξερες οτι ειμαστε σχεδον συγκατοικοι ( οχι μονο στην τρελα )
Εγω παντως ξερω εναν στη γειτονια που καθε δεκαπεντε μερες γιορταζει γενεθλεια![]()
Εγω παντως ξερω εναν στη γειτονια που καθε δεκαπεντε μερες γιορταζει γενεθλεια![]()
Αυτό λέγεται παλιμπαιδισμός![]()
Φιλε κανενας δεν ειναι ΤΟΣΟ μαλακας να δωσει προσωπικα στοιχεια φορα παρτιδα εδω μεσα
Οσοι το εχουμε κανει εχουμε γνωριστει προσωπικα ...και ξερουμε πανω κατω τι καπνο φουμαρει ο καθε ενας
απλα απορω με την περιεργεια ορισμενων ..λες και δεν εχουν τιποτα αλλο να κανουν στη ζωη τους ρε πουστη μου
Παλιά τα γιόρταζε δύο φορές την εβδομάδα.
Ευελπιστούμε να επανέλθει στα παλιά ...