Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

borbi2525

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
22
Like
7.078
Πόντοι
5.696
Γενικα τωρα τελευταια μαθαινω οτι στα υπογεια του νηματος υπαρχει μια ανακατωσουρα και μια ανησυχια να μαθουν ορισμενοι τις πραγματικες ταυτοτητες ιδιοτητες ορισμενων απο τους παππουληδες ...

Γιατι παιδια ? ενοχλουμε κανενα ?

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.538
Πόντοι
4.096
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Γενικα τωρα τελευταια μαθαινω οτι στα υπογεια του νηματος υπαρχει μια ανακατωσουρα και μια ανησυχια να μαθουν ορισμενοι τις πραγματικες ταυτοτητες ιδιοτητες ορισμενων απο τους παππουληδες ...

Ενοχλούν οι 19.000+ σελίδες μας και οι κριτικές μας και η παρέα μας ...

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336

Η λύση είναι μια.... 

:grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug:

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.108
Πόντοι
15.565

Απορησα οταν μου το "σφυριξαν" γιατι απ τα 6560 ποστ που εχω τα 5900 ειναι στους Παππουληδες
και γενικα εγω δεν παω σε αλλα νηματα
και απλα απορω ποιον ενόχλησα η σε ποιον προξενησα τοσο μεγαλο ενδειαφερον και ασχολειται μαζι μου ( και οχι μονο μαζι μου αλλα γενικα με τους παππουληδες )
Παντως για να μην ρωτατε απο δω και απο εκει παιδια ..μπορειτε να μου στειλετε ΠΜ και θα σας απαντησω σε ολα ...

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336

:grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug:

Προσοχή που μιλάμε λοιπόν και τι λέμε...

Ειδικά εσείς οι παππουληδες που έχετε μια ιστορία και στο νήμα και στην πορνοζωη!!

Εγώ το μυξιαρικο είμαι λίγο πιο ανοιχτός σε πληροφορίες που λέω για μένα και ευτυχώς που γράφω και «μιλαω» μόνο με παιδιά που γράφουν στο νήμα αυτό και πουθενά άλλου!
Έχετε φιλίες και γνωριμίες μεταξύ σας που έδωσαν μια ασφάλεια σε μένα και ανοίχτηκα!

Αλλιώς πραγματικά δεν ξερεις σε ποιον μιλάς και εάν θα έπρεπε καν να μιλάς...

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.108
Πόντοι
15.565
:grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug:

Ειδικά εσείς οι παππουληδες που έχετε μια ιστορία και στο νήμα και στην πορνοζωη!!

Εγώ το μυξιαρικο είμαι λίγο πιο ανοιχτός σε πληροφορίες που λέω για μένα και ευτυχώς που γράφω και «μιλαω» μόνο με παιδιά που γράφουν στο νήμα αυτό και πουθενά άλλου!
Έχετε φιλίες και γνωριμίες μεταξύ σας που έδωσαν μια ασφάλεια σε μένα και ανοίχτηκα!

Φιλε κανενας δεν ειναι ΤΟΣΟ μαλακας να δωσει προσωπικα στοιχεια φορα παρτιδα  εδω μεσα
Οσοι το εχουμε κανει εχουμε γνωριστει προσωπικα ...και ξερουμε πανω κατω τι καπνο φουμαρει ο καθε ενας
απλα απορω με την περιεργεια ορισμενων ..λες και δεν εχουν τιποτα αλλο να κανουν στη ζωη τους ρε πουστη μου

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.108
Πόντοι
15.565
Δεν μιλουσα στο μπου. Μιλουσαμε ζωντανα, και αυτος μου ειπε για καποιον παππου (που να ηξερε οτι τον ειχε απεναντι του) που του εστειλε με μνμ το τηλεφωνο της μαυρουλας.

Γιατι εσυ ηξερες οτι ειμαστε σχεδον συγκατοικοι ( οχι μονο στην τρελα )

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.243
Πόντοι
19.795
Μιλούσε στο μπου με κάποιον που ήταν γνωστός του αλλά δεν ήξερε ότι είναι στο μπου και με ποιο νικ ...
Δεν μιλουσα στο μπου. Μιλουσαμε ζωντανα, και αυτος μου ειπε για καποιον παππου (που να ηξερε οτι τον ειχε απεναντι του) που του εστειλε με μνμ το τηλεφωνο της μαυρουλας.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.243
Πόντοι
19.795
Φιλε κανενας δεν ειναι ΤΟΣΟ μαλακας να δωσει προσωπικα στοιχεια φορα παρτιδα  εδω μεσα
Οσοι το εχουμε κανει εχουμε γνωριστει προσωπικα ...και ξερουμε πανω κατω τι καπνο φουμαρει ο καθε ενας
απλα απορω με την περιεργεια ορισμενων ..λες και δεν εχουν τιποτα αλλο να κανουν στη ζωη τους ρε πουστη μου
Αλοιμονο σου, παλιοπαιδο αν σε πετυχω στον δρομο μου

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.038
Πόντοι
16.596

Εγώ πάντως δεν έχω γνωρίσει προσωπικά κανέναν από εδώ μέσα  :dunno:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.243
Πόντοι
19.795
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.108
Πόντοι
15.565
Εγω παντως ξερω εναν στη γειτονια που καθε δεκαπεντε μερες γιορταζει γενεθλεια :happy:

Περνας μπροστα απο μενα , τριτος δρομος δεξια ...στο ενα χιλιομετρο περιπου ..εκει θα τον βρεις στο δεξι σου χερι απεναντι απο ενα μαναβικο

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Φιλε κανενας δεν ειναι ΤΟΣΟ μαλακας να δωσει προσωπικα στοιχεια φορα παρτιδα  εδω μεσα

Ακριβως...
και όμως όπως η ίδια η γειτονιά/κοινωνία «ασχολείται» με το τι κανείς έτσι ασχολούνται και εδώ μέσα από ότι φαίνεται!

Εγώ εχω μεγαλώσει σε πολύ μικρή κοινωνία που πραγματικά «έβλεπαν και σχολιαζαν» τα πάντα!
Κρυβόμουν με τις τουρίστριες για να μην δίνω δικαιώματα στους ντόπιους

Φευ.....     Έτσι είναι η νησιωτική πραγματικότητα!

Τώρα πια τους εχω γραμμένους στα α.....α μου... αλλά χρειάστηκε να περάσουν κάποια χρόνια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom