Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 34.926
- Πόντοι
- 28.246
Βάλε το A/C στο φουλ την ώρα που θα σπρώχνεις.σημερα θα χουμε ζεστη, 6 η ωρα πανω στη μηχανη και δεν τσιμπαγε καθολου
Βάλε το A/C στο φουλ την ώρα που θα σπρώχνεις.σημερα θα χουμε ζεστη, 6 η ωρα πανω στη μηχανη και δεν τσιμπαγε καθολου
Καλημέρα κύριοι![]()
Συνταξιούχος πλέον... :SΚαλημέρα πολεμιστή!
Καλημέρα Λιάκο,το πρωινό πουλί τρώει το σκουλήκι λένεΚαλημέρα αγαπητοί. Όλοι πρωινοί σήμερα![]()
Γεια σου ρε Λιακο, πρωινες καυλες, τι να κανουμε?Καλημέρα αγαπητοί. Όλοι πρωινοί σήμερα![]()
εσυ μου φαινεται εισαι παλιος απο χωριο και πηγαινες για τσιχλες μικροςΚαλημέρα Λιάκο,το πρωινό πουλί τρώει το σκουλήκι λένε![]()
Χαχαχα... Ένα μασαζάκι θα σας συνεφέρει ;)Γεια σου ρε Λιακο, πρωινες καυλες, τι να κανουμε?
Αυτό ισχύει για όλα τα πουλιά φίλε μου;Καλημέρα Λιάκο,το πρωινό πουλί τρώει το σκουλήκι λένε![]()
Με τη σφεντόναεσυ μου φαινεται εισαι παλιος απο χωριο και πηγαινες για τσιχλες μικρος
Για το δικό μου πάντως σίγουραΑυτό ισχύει για όλα τα πουλιά φίλε μου;![]()
![]()
Για το δικό μου πάντως σίγουρα![]()
![]()
Καλημέρα καλημέρα. Έχω και εγώ μηχανή ... πάμε εκδρομή?σημερα θα χουμε ζεστη, 6 η ωρα πανω στη μηχανη και δεν τσιμπαγε καθολου
Καλημέρα Ξέρεις καμμία καλή να μου στείλεις για το .... αυχενικό.....?Χαχαχα... Ένα μασαζάκι θα σας συνεφέρει ;)
Καλημέρα. Μια ματιά στις τελευταίες κριτικές θα σας λύσει κάθε απορία ;)Καλημέρα Ξέρεις καμμία καλή να μου στείλεις για το .... αυχενικό.....?
Καλημέρα αγαπητέ...Καλημερα συντροφοι ..