Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.275
- Πόντοι
- 28.246
Βάλε το A/C στο φουλ την ώρα που θα σπρώχνεις.σημερα θα χουμε ζεστη, 6 η ωρα πανω στη μηχανη και δεν τσιμπαγε καθολου
Βάλε το A/C στο φουλ την ώρα που θα σπρώχνεις.σημερα θα χουμε ζεστη, 6 η ωρα πανω στη μηχανη και δεν τσιμπαγε καθολου
Καλημέρα κύριοι
Συνταξιούχος πλέον... :SΚαλημέρα πολεμιστή!
Καλημέρα Λιάκο,το πρωινό πουλί τρώει το σκουλήκι λένεΚαλημέρα αγαπητοί. Όλοι πρωινοί σήμερα
Γεια σου ρε Λιακο, πρωινες καυλες, τι να κανουμε?Καλημέρα αγαπητοί. Όλοι πρωινοί σήμερα
εσυ μου φαινεται εισαι παλιος απο χωριο και πηγαινες για τσιχλες μικροςΚαλημέρα Λιάκο,το πρωινό πουλί τρώει το σκουλήκι λένε
Χαχαχα... Ένα μασαζάκι θα σας συνεφέρει ;)Γεια σου ρε Λιακο, πρωινες καυλες, τι να κανουμε?
Αυτό ισχύει για όλα τα πουλιά φίλε μου;Καλημέρα Λιάκο,το πρωινό πουλί τρώει το σκουλήκι λένε
Με τη σφεντόναεσυ μου φαινεται εισαι παλιος απο χωριο και πηγαινες για τσιχλες μικρος
Για το δικό μου πάντως σίγουραΑυτό ισχύει για όλα τα πουλιά φίλε μου;
Για το δικό μου πάντως σίγουρα
Καλημέρα καλημέρα. Έχω και εγώ μηχανή ... πάμε εκδρομή?σημερα θα χουμε ζεστη, 6 η ωρα πανω στη μηχανη και δεν τσιμπαγε καθολου
Καλημερα συντροφοι ..
Καλημέρα Ξέρεις καμμία καλή να μου στείλεις για το .... αυχενικό.....?Χαχαχα... Ένα μασαζάκι θα σας συνεφέρει ;)
Καλημέρα. Μια ματιά στις τελευταίες κριτικές θα σας λύσει κάθε απορία ;)Καλημέρα Ξέρεις καμμία καλή να μου στείλεις για το .... αυχενικό.....?
Καλημέρα αγαπητέ...Καλημερα συντροφοι ..