iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Θα επαναλάβω ό,τι είπα χτες. Η άγνοια είναι ευτυχίαΝαι,φίλη είναι ;)
Θα επαναλάβω ό,τι είπα χτες. Η άγνοια είναι ευτυχίαΝαι,φίλη είναι ;)
Άγνωσται αι βουλαί των κορασίδων...Μηδένα προ του τέλους μακάριζε!
Λοιπόν!
Πληροφορήθηκα για την λίστα του ΕΝ.
Για να την διαβάσει κάποιος πρέπει να έχει κωδικούς που να του έχει δώσει εργαζομένη που έχει προφίλ στο ΕΝ.
Μέλος του νήματός μας έχει κωδικούς από μία κοπέλα και γι΄ αυτό είναι πλήρως ενημερωμένος.
Τις επόμενες ημέρες ενδεχομένως να ανακοινώσουμε τι σκέπτονται οι κοπέλες και έχουν γράψει για επιφανή μέλη του νήματός μας όπως οι κ.κ. Vlandis4, Excalibur κ.α.
Θα κάνετε όλους τους υπόλοιπους να ζηλέψουμε όταν μάθουμε τους ύμνους των κοριτσιών!!!
Θα κάνετε όλους τους υπόλοιπους να ζηλέψουμε όταν μάθουμε τους ύμνους των κοριτσιών!!!
Δε βαριέσαι, μαλακίεςΘα επαναλάβω ό,τι είπα χτες. Η άγνοια είναι ευτυχία
Σοβαρά; Χαχαχαχα...Δε βαριέσαι, μαλακίες
Εδώ κάποια έγραψε ότι μάλλον είμαι
Μηδένα προ του τέλους κακάριζε.
Εμένα πάλι το μόνο που με απασχολεί είναι ο παλιμπαιδισμός της τρίτης και τελευταίας δυστυχώς :- ηλικίας :SΣοβαρά; Χαχαχαχα...
Τι; Δεν υπάρχει τέταρτη ηλικία; Χαχαχαχα...Εμένα πάλι το μόνο που με απασχολεί είναι ο παλιμπαιδισμός της τρίτης και τελευταίας δυστυχώς :- ηλικίας :S
Δε βαριέσαι, μαλακίες
Εδώ κάποια έγραψε ότι μάλλον είμαι
Για πε... Πλάκα έχειΈχω αρχίσει ήδη να ενημερώνομαι [ ] και κάποια στιγμή θα σας πω γιατί έγινε αυτό ... ;)
Για πε... Πλάκα έχει
Από κοντά κάποια στιγμή. Δεν είναι κάτι που πρέπει να σας ανησυχεί όμως.
Χρόνια έχει αυτό...το είχα ξεχάσει
Έχω αρχίσει ήδη να ενημερώνομαι [ ] και κάποια στιγμή θα σας πω γιατί έγινε αυτό ... ;)
Δεν διάβασα για εσάς αλλά κατάλαβα ποιους πιθανολογούν ότι είναι μπάτσοι ...
Χωμένος βαθιά στις πληροφορίες είστε αγαπητέ νηματοθετη μας
Μηπως η Αγγλίδα τροφός σας είχε άκρες στην M16 και έχετε πάρει μαθήματα αντικατασκοπείας
'Οχι.
Αλλά έχουμε μέλος στο νήμα που είναι της ΜΙ6. Και βέβαια είσθε πολύ τυχερός που γλυτώσατε την ανάκριση, κατά την είσοδό σας στο νήμα μας, επειδή έχει χαλαρώσει τώρα τελευταία εξαιτίας γεροντοέρωτος ...
Ομιλώ περί του κ. popov [ = πγιότητα]!