borbi2525
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 7.078
- Πόντοι
- 5.696
Δεύτερος έλα σιγά σιγά ένας ένας... γιατί τελικά εκεί πάμε και τα δίνουμε...στους φίλους μας...Εγώ οδηγώ Audi αλλά θέλω να αγοράσω Aston Martin ...
Δεύτερος έλα σιγά σιγά ένας ένας... γιατί τελικά εκεί πάμε και τα δίνουμε...στους φίλους μας...Εγώ οδηγώ Audi αλλά θέλω να αγοράσω Aston Martin ...
Μη κοιτάς αυτά που γράφω και εγώ BMW οδηγώΔεν θρέφω εχθρικά αισθήματα απέναντί τους. Ιδιαίτερα σε μηχανολογικά θέματα.
Δεύτερος έλα σιγά σιγά ένας ένας... γιατί τελικά εκεί πάμε και τα δίνουμε...στους φίλους μας...
Εγώ οδηγώ Audi αλλά θέλω να αγοράσω Aston Martin ...
Μια κριτική θα γράψεις και η διασταύρωση στοιχείων έγινε.
Εγώ οδηγώ Audi αλλά θέλω να αγοράσω Aston Martin ...
...............Καλημερα....μην ανεβασης πσαρι σε εσφαξα...γκρρρρ
Α ωραία φακελωμένοι κανονικότατα!!! :- :- :- :-
Και εμείς νομίζαμε ότι μας έχει φακελώσει μόνο το δημόσιο/εφορία κτλπ
Πάρτε Πακιστανικό νούμερο και μετα από λίγο καιρό αλλαγήΝα εισαι σιγουρος οτι μας ξερουν απ εξω και ανακατωτα...
Εμενα με ρωτησε εργαζομενη που εβλεπα για πρωτη φορα περισυ... αν ενας αριθμος vodafone που χρησιμοποιουσα πριν 2 χρονια ισχυει ακομα και αν χρησιμοποιω ενα η δυο τηλεφωνα για να κλεινω ραντεβου....
Τι λες εσυ τωρα...
Τηλέφωνα, διευθύνσεις e-mail, συνήθειες, προτιμήσεις και όχι μόνο σεξουαλικές.Να εισαι σιγουρος οτι μας ξερουν απ εξω και ανακατωτα...
Εμενα με ρωτησε εργαζομενη που εβλεπα για πρωτη φορα περισυ... αν ενας αριθμος vodafone που χρησιμοποιουσα πριν 2 χρονια ισχυει ακομα και αν χρησιμοποιω ενα η δυο τηλεφωνα για να κλεινω ραντεβου....
Τι λες εσυ τωρα...
Εγώ θα τους στείλω φόρμα GDPR πλέον!Να εισαι σιγουρος οτι μας ξερουν απ εξω και ανακατωτα...
Τι λες εσυ τωρα...
DPO ποια να ειναι ?Εγώ θα τους στείλω φόρμα GDPR πλέον!
Τηλέφωνα, διευθύνσεις e-mail, συνήθειες, προτιμήσεις και όχι μόνο σεξουαλικές.
..Εγώ θα τους στείλω φόρμα GDPR πλέον!
...DPO ποια να ειναι ?
Καλημέρα αγαπητέ,Kαλημέρα.
Ενημερώστε παρακαλώ και τον Ζεμπούλη. Γιατί όταν τα έγραφα στο νήμα της Βερόνικας, οι αγαπητικοί της προσπαθούσαν να με βγάλουν τρελό.
Θα αναλάβει με το κύρος του ο πουτανοθέτης!DPO ποια να ειναι ?
Θα αναλάβει με το κύρος του ο πουτανοθέτης!